# #

27 Δεκ 2016

Δήμος Δίου-Ολύμπου...Ένας ανήθικος και ανίκανος στην ΔΕΑΔΟ , στον Δήμο μεταλλάσσεται;

Σχόλιο με αφορμή τη νίκη των εργαζομένων στη ΔΕΑΔΟ και το ευχαριστήριο μήνυμά τους

Αποτέλεσμα εικόνας για Δ Διου-Ολύμπου

Συγχαρητήρια,για τη νίκη των εργαζομένων στο Δημοτικό συμβούλιο της Τρίτης 20/12/2016 όπου συζητείτο το θέμα της απόλυσης των από την ΔΕΑΔΟ ΑΕ.

Καταλαβαίνω απόλυτα πόσο δύσκολα πέρασαν αυτό το διάστημα των δυο μηνών με την απειλή της απόλυσης , αφού αυτά τα ζούμε στην οικογένεια του συναδέλφου σας, Φελωνη Eυάγγελου, εδώ και 2,5 χρόνια .
Δυστυχώς για την περίπτωση του συναδέλφου σας, που πρώτος δικαιώθηκε πρωτόδικα ,ότι η εργασιακή του σχέση είναι αορίστου χρόνου ,δεν υπήρξε η ικανή συμπαράσταση από όσους έπρεπε ή θα μπορούσαν .. και η <<νομική συμμορία>> που διοικεί τη ΔΕΑΔΟ κάνει ότι θέλει και το βασανιστήριο μας συνεχίζεται
Γιατί βλέπετε ,το θέμα της απόλυσης του Φελώνη είναι δήθεν νομικό και όχι πολιτικό ,κατά τους Πόντιους Πιλάτους της Συμπολίτευσης, που τους άρεσε το άλλοθι της συνείδησης που τους έδωσε ο Δήμαρχος . Ενώ τώρα, με την πολιτική και κοινωνική πίεση ,οι ίδιοι αποφασίζουν και- καλά κάνουν -για ίδια περίπτωση να δώσουν την πρέπουσα λύση και όχι τα δικαστήρια . 
Δυο μέτρα και δυο σταθμά... 

Πέρα από την νίκη σας, υπάρχει η ήττα του..
<<Κακού της υπόθεσης>> που γελοιοποιήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο, καθώς φάνηκε ότι την απόλυση σας, δεν την ζητούν τα υπουργεία ,αλλά ο ίδιος ο Δήμαρχος……..

Ψέμματα ,πονηριές ,εκφοβισμοί και επίκληση <<ανώτερων δήθεν νομικών>> .Τα είχα καταγγείλει 2 χρόνια πριν στο άρθρο μου το <<ψάρι βρωμάει από το κεφάλι>> αλλά αυτό δεν άλλαξε και πολύ την αδράνεια μέρους της αντιπολίτευσης και την στάση των συντρόφων του <<Νομικού>> . 

Δυστυχώς ,όμως, για τους εργαζομένους όχι μόνο τους 11 ,που θα πρεπε να είναι 12 στο πρώτο θέμα του ΔΣ ,αλλά και όλους τους υπολοίπους ,το καράβι της ΔΕΑΔΟ μπάζει νερά από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε καπετάνιος ο Δήμαρχος, πρώτα με τηλεχειρισμό και έπειτα αυτοπροσώπως.
Λίγο ακόμη και το καράβι θα πάει στον πάτο της φουρτουνιασμένης θάλασσας της κρίσης και αποδείχθηκε περίτρανα ότι αυτό είναι το σχέδιό του. Αντί να συντονίζει το προσωπικό για την διάσωση της εταιρείας αναλώνεται σε αγωγές, εξώδικα,μηνύσεις, απειλές, εκφοβισμούς, προσλήψεις άχρηστων και ανίκανων,αποτυχημένων του περιβάλλοντος του. 
Το θετικού της υπόθεσης είναι ότι κάτι αλλάζει γιατί τον έχουν πάρει χαμπάρι και οι δικοί του.
Οι ευσυνείδητοι, άλλοι παραιτούνται ,και άλλοι,ζητάνε την παραίτησή του.
Δις ο κος Κουριάτης μέλος του ΔΣ της ΔΕΑΔΟ δήλωσε ότι η παραίτηση του Δημάρχου είναι προς το συμφέρον της εταιρείας........
Απορώ όμως πώς ένας δήμαρχος που έχει αποδειχθεί ότι λέει ψέμματα για να πετύχει την απόλυση εργαζομένων και άλλα αμέτρητα ψέμματα σε ΔΣ και όχι μόνο (πχMAZARS) ,που τα γνωρίζουν και οι σύμβουλοί του, με τι κύρος και με ποια αξιοπρέπεια θα συνεχίσει;
Αν ήμασταν μια κοινωνία με ζωηρά τα ηθικά αντανακλαστικά της όπως πχ αν ήμασταν στην Ιαπωνία ,ήδη θα είχε κάνει χαρακίρι ή στην Αγγλία θα είχε παραιτηθεί!!

Στην παλιά Λεπτοκαρυά -όχι πολλά χρόνια πριν -θα τον τριγύριζαν <<στο γάιδαρο καβάλα>> για δημόσια διαπόμπευση!!

Και παραίτηση γιατί μόνο από τη ΔΕΑΔΟ ΑΕ;
Ένας ανήθικος και ανίκανος στην ΔΕΑΔΟ , στον Δήμο μεταλλάσσεται; 

ΥΓ: πριν 2.5 χρόνια , είχα προειδοποιήσει τον Δήμαρχο ,ότι ,αν επιλέξει τον δρόμο της απόλυσης με τέτοιες μεθόδους, τότε θα αμυνθούμε και ο πόλεμος έχει πάντοτε απώλειες και από τις δυο μεριές!!

Καλά Χριστούγεννα!!

Πινακάς Βασίλειος

3 σχόλια:

  1. Ως πρώην εργαζόμενος στήν ΔΕΑΔΟ εχω να πω πώς ασχέτως πιος Δήμαρχος τελούσε πρόεδρος τής ΔΕΑΛ η αν Θέλετε ΔΕΑΔΟ στο τελος χρησιμοποιούσε την Εταιρεία για δικούς του πολιτικούς σκοπούς.
    Βλέπε καπιους που μοίραζαν υλικά σε όμορους Δήμους πριν την συγχώνευση των Δήμων σε έναν για τον προεκλογικό τους αγώνα.
    Όσο για τον Ευάγγελο Φελονη πρώην Διευθυντή της ΔΕΑΔΟ εχω να πω μονο πως δεν περασε άλλος διευθυντής που νοιαζόταν τόσο πολύ για την εταιρεία αυτην.
    Και κλεινω με μία παράκληση σε ολους τους πολιτικούς και δημότες του δήμου μας κατο τα χέρια απο την ΔΕΑΔΟ και τους εργαζόμενους της και μην κάνετε το λάθος να την πουλήσετε σε ιδιώτες τότε θα αρχίσει ο πραγματικός κατήφορος για την εταιρεία και τον Δημο μας.

    Υ. Γ.
    ΒΑΓΓΕΛΗ ΦΕΛΟΝΗ ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΣΟ ΕΙΣΟΥΝ ΕΚΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. E βέβαια τον έχει πιάσει αλλεργία τον δόλιο τον πεθερό, βλέπεις άλλη γλύκα έχει το σιγουράκι του "αορίστου" μήνας μπαίνει, μήνας βγαίνει στην υγεία των κορόιδων... Επίσης αόριστο αφήνει και τον τρόπο που έγινε η "πρόσληψη" του μεγάλου "μάνατζερ" γαμπρού. Προφανώς τότε όλα λειτουργούσαν αξιοκρατικά, όπως ίσως και επί της αλήστου δημαρχίας (βλέπε φαγοπότι) Βράνου, που άφησε το "δημοκρατικό της αποτύπωμα" στα σημερινά χρέη... Γι'αυτό και φυσικά ξορκίζει την ιδιωτικοποίηση της εταιρείας, αφού ο ιδιώτης δε θα έχει κανένα κίνητρο να σιτίζει παράσιτα. Στο δια ταύτα, στου κρεμασμένου το σπίτι, καλό είναι να μη μιλάνε για σχοινί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.