# #

25 Δεκ 2016

Ο νεοφιλελές είναι αδίστακτος, αλλά και βλάκας

Η διεστραμμένη φαντασία του Κούλη...




 "Κουλό", γουρλομάτικο, καλικατζαράκι! 
Δεν μπορούσες, την είπες πάλι την κουταμάρα. Θέλει ο βρικόλακας να κρυφτεί, αλλά η χαρά του αίματος που τρέχει από τις πληγές, δεν τον αφήνει! 

"Έρχονται -μας είπε- και μου λένε ότι τάχα δεν θέλουν το επίδομα που δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ γιατί παίρνουν άλλα επιδόματα!!! Τι μας λέει δηλαδή ο φύρερ των Νοσφεράτου Δαγκώνουν (ΝΔ): Ότι δεν πρέπει να πάρουν ούτε τα ψίχουλα, που δίνει ο Αλέξης!

Ε, να πεις στους νεοδημοκράτες,
να τα γυρίσουν πίσω. 
Να δώσουν και τα άλλα επιδόματα που παίρνουν στο ναζί Σόιμπλε, να τα επενδύσει στον τάφο του. Δεν λέει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δίνει ελάχιστα, είναι πλήρως ευθυγραμμισμένος με τη σαδιστική γραμμή των τοκογλύφων, αφού υπονοεί ότι παίρνουν πολλά!!!

 "Οι Έλληνες πρέπει να υποφέρουν" αυτό λέει η διαταγή του Σόιμπλε και της Μέρκελ. 

Ο Μητσοτάκης είναι αδίστακτος, αλλά και βλάκας. 

Αδίστακτος σαν τον Επίτιμο μπαμπά του που είπε για τους συνταξιούχους, εξαίροντας φυσικά τον ίδιο "πως το πρόβλημά τους είναι ότι ζουν πολύ!!!" 

Που το πάει ο νεοφιλελές; 

Θα θεσπίσει ευθανασία στους συνταξιούχους, για να τα πάρουν τα όρνεα των αγορών; 

Φυσικά υπονοεί και κόψιμο των υπόλοιπων επιδομάτων. 
Αυτό φυσικά είναι αβάντα στο ΣΥΡΙΖΑ. Οι ηλίθιες και κυνικές ατάκες του στηρίζουν τη σημερινή κυβέρνηση περισσότερο από οτιδήποτε άλλο.

Τι μου θυμίζει; 
Ποιός άλλος τα έλεγε αυτά;
"Έρχονται άνθρωποι και μου λένε ότι για την Ελλάδα και τη σύνταξή μου να δώσω!" 

Ναι, ο γνωστός "λεφτά υπάρχουν" Γιωργάκης. 
Που έρχονταν δήθεν και του έλεγαν να πάρει τις συντάξεις, έτσι έκανε το Μνημόνιο και πήρε συντάξεις, μισθούς, σώβρακα... 

Μετά όμως τον πήρε ο διάολος. 
Που ήταν αυτοί που του έλεγαν τέτοια απίθανα και βρέθηκε εκτός βουλής; Κρίμα που δεν βρέθηκε εντός φυλακής, να σταματήσουν να τραγουδάνε αυτό το σκοπό οι υπόλοιποι πολιτικοί απατεώνες.

Δεν αποκλείω να υπάρχουν δυο τρεις εντελώς ανόητοι μέσα σε έντεκα εκατομμύρια. 
Αλλά δεν είδα κανένα να επιστρέφει το ψίχουλο. Άκουσα στις ουρές πως "είναι λίγα αυτά που δίνει ο Τσίπρας για να κρατηθεί στην καρέκλα", είδα ανθρώπους να μην μπορούν να τα βγάλουν πέρα με τα χαράτσια, έλεγαν όλοι ότι "δίνει ένα, ενώ πήρε δέκα", αρκετοί ανησυχούσαν για το τι θα περικοπεί στο μέλλον, άλλοι δεν ήθελαν καν να κάνουν τέτοιες σκέψεις αυτές τις μέρες, αλλά δεν είδα, ούτε άκουσα, πως κάποιος επέστεψε τα χρήματα, που στο κάτω - κάτω μας ανήκουν, είναι δικά μας, είναι το υπόλοιπο από αυτά που μας έκλεψαν οι τοκογλύφοι. Ότι έμεινε από το πλιάτσικο!

Πόσο θα φάνε τα κοράκια; 
Κι ως πότε θα τρώνε τις σάρκες μας οι κανίβαλοι σαν το Μητσοτάκη; 

Ο κόσμος είναι πολύ φουρκισμένος με το ΣΥΡΙΖΑ, εξοργισμένος, χειρότερα ακόμα κι από το ΠΑΣΟΚ για την κοροϊδία, αλλά την "αποβολή του Σόιμπλε", το "ιό του νεοφιλελευθέρου φασισμού", τον φοβάται. 

Γιατί ξέρει ότι θα κάνει απείρως χειρότερα, ότι αυτά που λέει τα υπαγορεύει η Siemens και οι υπόλοιποι "σπόνσορές" του από τη Γερμανία.

Φυσικά θα τιμωρήσει σκληρά το ΣΥΡΙΖΑ, όσο δεν φαντάζεται κανείς κηφήνας, αλλά δεν τρελάθηκε να δώσει εξουσία σ' ένα "αδίστακτο κάθαρμα" που θα φερθεί όπως φέρθηκε ο Χίτλερ στους Εβραίους. 

Ο Μητσοτάκης έχει καβαλήσει καλάμι. 
Θεωρεί το κράτος τσιφλίκι του και τους πολίτες εχθρούς. 
Θέλει μόνο να βολέψει τα βαφτιστήρια του μπαμπά του, και τους υπόλοιπους συγγενείς. 

Θα κάνει στα επιδόματα, τους μισθούς και τις συντάξεις, ότι ο Ηρώδης στα βρέφη: 
Θα τα αφανίσει!


Να μας πει ονόματα και διευθύνσεις αυτών που του λένε τέτοιες μαλακίες, να τους επισκεφτούμε να τους πούμε τα κάλαντα. Αλλά είναι κομμάτι δύσκολο να μπούμε στη διεστραμμένη φαντασία του Κούλη... 


mitsos175.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.