# #

8 Οκτ 2016

Η Χορωδία της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Λεπτοκαρυάς "Εμμανουήλ Κριαράς" θα συμμετάσχει σε εκδηλώσεις στο Σεντέρεβο της Σερβίας.





























Η Χορωδία της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Λεπτοκαρυάς "Εμμανουήλ Κριαράς" υπό την διεύθυνση του κ. Στέφανου Κουκάρα θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις προς τιμήν του Ρήγα Φεραίου στο Σεντέρεβο της Σερβίας.

Ανταποκρινόμενη στην τιμητική προσκληση που έλαβε η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Λεπτοκαρυάς από τον ...
Σύλλογο Ελληνοσερβικής Φιλίας του Σμεντέρεβο της Σερβίας "ΚΑΝΤΑΚΟΥΖΗΝΗ", θα μεταβεί εκεί στις 14 Οκτωβρίου για να συμμετάσχει στις επίσημες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν προς τιμήν του Ρήγα Φεραίου του Βελεστινλή.

Στις εκδηλώσεις θα παρεβρεθεί ο Δήμος του Βελεστίνου, ο Έλληνας Πρέσβης, ο Έλληνας Ακόλουθος Άμυνας και ο Ρώσος Ακόλουθος Άμυνας στη Σερβία αλλά και πλήθος επισήμων της κυβέρνησης της Σερβίας..

Στις επίσημες εκδηλώσεις η χορωδία της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Λεπτοκαρυάς θα ψάλλει τον εθνικό μας ύμνο και τον Θούριο του Ρήγα.

Επίσης στο  γεύμα προς τιμήν των επισήμων, η χορωδία μας θα τραγουδήσει έργα Ελλήνων συνθετών αλλά και δύο σέρβικα τραγούδια..



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.