# #

6 Αυγ 2016

Ένα σπάνιο ντοκουμέντο...Πως χαιρέτησαν τον Χίτλερ οι αθλητές της ελληνικής ομάδας στους Ολυμπιακούς του 1936

Αιντε να δούμε και τις αγάπες του Μεταξά με τον Χίτλερ....


Αφού έχουμε Ολυμπιακούς αγώνες και όλοι κάνουνε συνειρμούς με την αρχαιότητα ή διάφορες διακρίσεις Ελλήνων αθλητών, εγώ θα πρωτοτυπήσω!
.
Οι φωτογραφίες παρουσιάζουν την είσοδο των Ελλήνων αθλητών, στο στάδιο του Βερολίνου, κατά την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του 1936, την ίδια χρονική στιγμή που στη Γερμανία μεσουρανούσαν ο Αδόλφος Χίτλερ και οι Ναζί. 

Οι αθλητές μας σεβάστηκαν τους διοργανωτές και τους...
"χαιρέτισαν" στη "γλώσσα" τους. 


Έτσι μας άφησαν ένα σπάνιο ντοκουμέντο από αυτά που δεν πολυπροβάλλονται από τους επίσημους φορείς και που τα κοιτάζουμε με το στόμα ανοιχτό απορώντας...
Δέσποινα Σπανού 



Αιντε να δούμε και τις αγάπες του Μεταξά με τον Χίτλερ....



5 σχόλια:

  1. TH ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΛΕΤΕ!!!!!!!!!!ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ο ΦΑΣΙΣΤΑΣ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ[ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΛΙΝΙ]ΕΙΠΕ ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΟΧΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΤΗΜΑ ΤΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΑΙΜΠΕΛΣ ΕΙΝΑΙ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!!!!!!!!ΔΗΛΑΔΗ Η ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΡΙΜΠΕΝΤΡΟΠ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΛΟΤΟΦ ΤΟ 39 ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΤΑΛΙΝΙΚΕ???????????????ΑΘΛΙΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!ΕΝΑΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΣ ΨΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΩΡΑ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ Η 5πτη ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥ ΣΛΑΒΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΡΑΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ!ΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΣΤΕΙΛΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥ ΘΕΩΔΟΡΑΚΗ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ[ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ] Τ56ΟΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΜΕΤΑΞΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΥΣΤΗΧΩΣ Κε ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ Η 5η ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΤΟ ΓΕΝΑΡΗ ΤΟΥ 49 ΓΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣΚΑΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΙΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΞΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΚΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ.ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΤΟΤΕ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ!ΜΗ ΑΝΤΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΞΟΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΕΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΚΗΤΑ ΧΡΟΥΤΣΩΦ ΣΤΗΝ ΣΙΒΗΡΙΑ ΕΣΤΕΛΝΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΝΑ ΔΕΧΘΟΥΝ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!ΑΥΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ!ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ΤΗΝ ΕΞΕΛΗΞΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΥΤΟ??????????????????????????????????????????/ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΚΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι λυπηρό να πολώνεις αντί να ενώνεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.