# #

6 Αυγ 2016

Καραμανλής: Η πιο ανόητη λύση.



Παίρνει κάθε μήνα τον παχυλό μισθό της Βουλής, κάθεται στα πίσω έδρανα με τα φιλαράκια του, δε μιλάει ποτέ, δεν κάνει ποτέ ερωτήσεις, δε ζητά το λόγο. 

Δεν κάνει τίποτα, πέρα απ' το να πληρώνεται! 


Σήμερα κάποιοι μιλούν για τη «Λύση του Κωνσταντίνου Καραμανλή». Θα ήταν λύση, μόνο για τον ίδιο όμως: Να συνεχίσει να πληρώνεται χωρίς να κάνει πολλά, να τον λατρεύουν ως Ανώτατο Άρχοντα και να παραμείνει διακοσμητικός και τεμπέλης. 

O πιο άβουλος Πρωθυπουργός της Μεταπολίτευσης που ..
εκτόξευσε το έλλειμμα στην στρατόσφαιρα όχι απλά δεν έκανε ποτέ την αυτοκριτική του, αλλά συνεχίζει χωρίς λόγο να είναι βουλευτής που δεν παρεμβαίνει σε τίποτα. 
Παίρνει κάθε μήνα τον παχυλό μισθό της Βουλής, κάθεται στα πίσω έδρανα με τα φιλαράκια του, δε μιλάει ποτέ, δεν κάνει ποτέ ερωτήσεις, δε ζητά το λόγο. Δεν κάνει τίποτα, πέρα απ' το να πληρώνεται!   

Έπειτα: 
Έχουμε Πρόεδρο, κάποιον εξίσου (αν)ικανο όσο είναι ο Καραμανλής, και η κυβέρνηση έχει πει πως θα τον έχουμε για τα επόμενα 8 χρόνια. 

Ο Παυλόπουλος είναι γλυκούλης, συμπαθητικούλης, αρεστός και από κάποιους αριστερούς και από κάποιους δεξιούς, στηρίζει τον Μνημονιακό Τσίπρα αλλά κλείνει και το μάτι στους Αντιμνημονιακούς καταγγέλοντας τον Μινώταυρο του Νεοφιλελευθερισμού. 

Αν ήταν να ενωθούμε και να χορεύουμε ευτυχισμένοι το γαϊτανάκι στους αγρούς θα το είχαμε κάνει ήδη. 


ΑΡΗΣ ΔΗΜΟΚΙΔΗΣ 
 www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.