# #

26 Αυγ 2016

Καρίτσα Πιερίας :14η Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων Αγροτικής Τεχνολογίας και Οικοτεχνίας (Γιορτή του Αγρότη).

Αποτέλεσμα εικόνας για 14η Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων, Αγροτικής Τεχνολογίας και Οικοτεχνίας (Γιορτή του Αγρότη),


Η φετινή 14η Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων, Αγροτικής Τεχνολογίας και Οικοτεχνίας (Γιορτή του Αγρότη), θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο στις 27 , 28 Αυγούστου 2016, στο Δημοτικό Γήπεδο Καρίτσας Πιερίας με συνδιοργανωτές, τον Δήμο Δίου-Ολύμπου και την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας με την συνεργασία των συλλογικών φορέων και πολιτών της περιοχής.
Αποτέλεσμα εικόνας για 14η Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων, Αγροτικής Τεχνολογίας και Οικοτεχνίας (Γιορτή του Αγρότη),
Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου και η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας προσκαλούν όσους εμπλέκονται με την αγροτικοί οικονομία, την εκπαίδευση των αγροτών, την παραγωγή και εμπορία αγροτικών – κτηνοτροφικών εφοδίων, πολλαπλασιαστικού υλικού και εξοπλισμού, όσους παραγωγούς μεταποιούν ή τυποποιούν,
εμπορεύονται αγροτικά προϊόντα (τρόφιμα και ποτά ) όσους δραστηριοποιούνται στο πλαίσιο της οικοτεχνίας να συμμετέχουν στην 14η Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων Αγροτικής Τεχνολογίας και Οικοτεχνίας (Γιορτή του Αγρότη).

Αποτέλεσμα εικόνας για 14η Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων, Αγροτικής Τεχνολογίας και Οικοτεχνίας (Γιορτή του Αγρότη),
Επίσης προσκαλούν πάσης φύσεως τουριστικές, αγροτουριστικές επιχειρήσεις και τουριστικούς φορείς, αγροτικούς, αλιευτικούς, δασικούς, πολιτιστικούς, κοινωφελείς φορείς και οργανισμούς, εταιρίες οικονομικής και κοινωνικής ανάπτυξης, κοινωφελή ιδρύματα, εθελοντικά σχήματα, αθλητικοί, περιβαλλοντικοί και ορειβατικοί φορείς, καθώς και πολίτες μεμονωμένα για την προβολή της δραστηριότητα τους.
Οι εκθέτες θα έχουν τη δυνατότητα, επίδειξης, επί τόπου πώλησης (οι έχοντας νόμιμα παραστατικά) στους επισκέπτες της έκθεσης, αλλά και της δυναμικής προώθησης των προϊόντων τους σε εμπορικούς αντιπροσώπους – επιχειρηματίες χονδρικού και λιανικού εμπορίου ενισχύοντας την εξωστρέφειά τους.
Την έκθεση πλαισιώσουν παράλληλες εκδηλώσεις που αυξάνουν την επισκεψιμότητα της όπως η παρουσίαση, παραδοσιακών χορών και μουσικής από 7 χώρες με την συμμετοχή 240 χορευτών μαζί με χορευτικά τμήματα τοπικών πολιτιστικών φορέων κατά την πρώτη μέρα. Την δεύτερη μέρα ακολουθεί παραδοσιακή μουσικοχορευτική βραδιά.

Αποτέλεσμα εικόνας για 14η Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων, Αγροτικής Τεχνολογίας και Οικοτεχνίας (Γιορτή του Αγρότη),
Η 14η Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων Αγροτικής Τεχνολογίας και Οικοτεχνίας (Γιορτή του Αγρότη), αποτελεί σημαντικό θεσμό για τους επαγγελματίες του κλάδου και δίνει για μία ακόμα φορά την ευκαιρία, της αποτελεσματικής προβολής και προώθησης των εξαιρετικών προϊόντων της Πιερικής Γης, της κάλυψη των αναγκών της ανερχόμενης αγροτικής δραστηριότητας, τη σύνδεση της αγροτικής παραγωγής με τον τουρισμό και τη βιώσιμη επιχειρηματική ανάπτυξη της υπαίθρου.
Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου και η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ως διαφημιζόμενοι στους χώρους της έκθεσης καθώς και τους εκθέτες που επιθυμούν να έχουν παρουσία στο χώρο με περίπτερο να επικοινωνήσουν με τον Αντιδήμαρχο Δίου-Ολύμπου κ. Διονύσιο Φόλιο στα τηλ.: 6976616598, 2351351000-2, φαξ 2351351020, είτε μέσω e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση: foliosdionysis@gmail.com έως την Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.