# #

15 Ιουλ 2016

ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ CΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ "ΕΘΝΑΡΧΗ" ΩΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΩΝ ΝΑΖΙ !

Έγγραφο της CIA δείχνει τον Κωνσταντίνο Καραμανλή ως συνεργάτη των Ναζί

Λίστα που υπήρχε στη δικογραφία για τον Άιχμαν συνδέει τον ιδρυτή της ΝΔ με την εξόντωση Εβραίων στη Θεσσαλονίκη


 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ


Το γύρο του διαδικτύου και των social media κάνει ένα έγγραφο που αναρτήθηκε στον ιστότοπο της CIA και κατονομάζει τον πρώην έλληνα πρωθυπουργό και ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνο Καραμανλή, ως συνεργάτη των Ναζί, ενώ τον συνδέει και με την εξόντωση των Εβραίων της Θεσσαλονίκης. Ανάλογες κατηγορίες υπάρχουν και για τον Κωνσταντίνο Τσαλδάρη αλλά και τον καθηγητή πανεπιστημίου..
κ. Πετρόπουλο.
Το επίμαχο έγγραφο που βρίσκεται στον ιστότοπο της CIA, ανήκει στη συλλογή εγγράφων για τα εγκλήματα πολέμου των Ναζί και αποχαρακτηρίστηκε το 2006, καθώς μέχρι τότε ήταν άκρως απόρρητο.
Φέρει ημερομηνία 16 Σεπτεμβρίου 1962 και περιλαμβάνει τη μαρτυρία ενός διπλωματικού υπαλλήλου ο οποίος συνομίλησε με τον τότε σύμβουλο της πρεσβείας Ιωάννη Μοσχόπουλο και του αποκάλυψε ότι στη δικογραφία για τη δίκη του Ναζί, Άντολφ Άιχμαν, στο Ισραήλ, περιλαμβάνεται και ένας «επίσημος πίνακας» με τους έλληνες πράκτορες των γερμανικών αρχών, κατά την περίοδο της Κατοχής. Οι πράκτορες αυτοί είχαν συνεργαστεί με τον Μέρτεν για την εξόντωση Εβραίων στη Θεσσαλονίκη και την αρπαγή των περιουσιών τους.
Τη δίκη του Άιχμαν είχε παρακολουθήσει για λογαριασμό της ελληνικής κυβέρνησης ένας έμπιστος υπάλληλος με ισραηλιτική καταγωγή, που βρίσκονταν υπό τις διαταγές του Ιωάννη Μοσχόπουλου. Ο υπάλληλος αυτός είδε με τα μάτια τον επίμαχο πίνακα με τους έλληνες συνεργάτες των Ναζί και μεταξύ αυτών περιλαμβάνονταν και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής!
Όπως σημειώνεται, ο υπάλληλος ειδοποίησε την ελληνική κυβέρνηση για το γεγονός, η οποία προέβη σε «επίμονα διαβήματα» προς την ισραηλινή κυβέρνηση ώστε ο επίμαχος πίνακας να μην δημοσιοποιηθεί κατά τη δίκη, κάτι που πράγματι έπραξε ο γεν. εισαγγελέας.
Παράλληλα, ο ισραηλίτης υπάλληλος αποκάλυψε στον Ιωάννη Μοσχόπουλο ότι εκτός από το όνομα του Καραμανλή (που ήταν επισημασμένο με κόκκινο χρώμα), στους πίνακες βρίσκονταν και το όνομα του καθηγητή πανεπιστημίου κ. Πετρόπουλου καθώς και του Κωνσταντίνου Τσαλδάρη.
Το επίμαχο έγγραφο μπορεί να βρεθεί εδώ.
no1
NEWSBES

4 σχόλια:

  1. ...μονο που ηταν κοπρολαγνος φτανει,δεν χρειαζεται κατι αλλο...πουτανας υιοι,πουτανας υιοι εβραιοι μασωνοι οθωμανοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρώτα το μπάρμπα μου τον ψεύτη όπως λέει ο λαός μας. Αυτοί(η ΣΙΑ) δε λέγανε ότι ο Σαντάμ είχε χημικά όπλα γιαυτό και εισέβαλαν το 2003;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αστο δεν το σωζεις. Εδω και δεκαετιες γνωριζουμε ΤΑ ΠΑΝΤΑ για την δραση του καραμαλη και των συν αυτω στην κατοχη. Το εν λογω εγγραφο δεν ειναι παρα το κερασακι στην τουρτα και δεν αποδεικνυει ΤΙΠΟΤΑ παραπανω απο οσα ΗΔΗ γνωριζουμε τοσον καιρο για τη δραση του.."εθναρχη" σας. Να τον χαιρεστε και αυτον και ολους τους υπολοιπους "εθνικοφρονες" συνεργους των γερμανων που μας φερανε εδω που μας φερανε στην τελικη. Αλλα ξεχασα μωρε! Η ..."αριστερα" φταιει και γιαυτο!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμε δεν είναι η μόνη πηγή αλλά είναι απόδειξη, είναι γνωστό.

      Διαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.