# #

13 Ιουλ 2016

ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΠΟΡΟΙ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΔΗΜΑΡΧΕ;



Κάθε χρόνο στους Νέους Πόρους γιορτάζουμε στις 17 Ιουλίου με κάθε επισημότητα και βαθύ θρησκευτικό αίσθημα την μνήμη της Αγίας Μαρίνας. 

Πρώτη φορά όμως ο δήμος Δίου Ολύμπου μας γύρισε την πλάτη και μας απαξίωσε τελείως. Ως πρόεδρος του χωριού ζήτησα από τον δήμο σε συνεργασία με τον πολιτιστικό σύλλογο Πόρων την μπάντα του Δήμου για την περιφορά της εικόνας στο χωριό. Και ενώ στην αρχή ήταν θετικοί μετά το ακύρωσαν. 

Ζήτησα για την ημέρα των εκδηλώσεων την ..
μικροφωνική του δήμου αλλά και πάλι εισέπραξα ένα μεγάλο όχι. Όλες τις εκδηλώσεις θα τις έκανε ο πολιτιστικός σύλλογος σε συνεργασία με την τοπική κοινότητα των Πόρων.

Ζητήσαμε απλά την συνδρομή του δήμου κάτι το οποίο δεν θα κόστιζε ούτε ένα ευρώ. Ο πρόεδρος και η τοπική κοινότητα «ευχαριστούν» τον Δήμαρχο και τους αντιδημάρχους για την συνεργασία και τη βοήθεια τους. 

Δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ!! Όπως δεν θα ξεχάσουμε το γεγονός πως έγραψαν στα παλιά τους τα παπούτσια αποφάσεις του τοπικού συμβουλίου για μικρά έργα και παρεμβάσεις που αφορούν την καθημερινότητα του χωριού ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Λάμπες έχουν να αλλαχτούν εδώ και πολλούς μήνες. Δύο (2) εργάτες καθαριότητας για 20.000 κόσμο δεν φτάνουν πουθενά για πουθενά. 

Ζήτησα διαγράμμιση στους δρόμους και μου είπαν πως δεν υπάρχει μπογιά. Η αλλαγή φωτιστικών στην παραλιακή παραμένει όνειρο θερινής νυκτός. 

Πολλές ντουζιέρες βρίσκονται σε άσχημη κατάσταση όπως τραγική είναι η εικόνα σε πολλούς δρόμους μέσα στον οικισμό αλλά και στους Παλιούς Πόρους. Και όπως πάει θα πούμε και το νερό νεράκι με την ελλιπή υδροδότηση. 

Δεν αρκεί μια-δυο φορές το καλοκαίρι να περνούν τα μηχανήματα στις παραλίες. 
Οι Πόροι όλο το καλοκαίρι φιλοξενούν χιλιάδες τουρίστες και η εγκατάλειψή τους δυσφημεί την περιοχή, το δήμο αλλά και όλο το νομό μας. 

Εκτός και αν κάποιοι νομίζουν πως ανήκει στο νομό Λάρισας. 

Έλεος. Ως εδώ….



Παπανικολάου Νίκος. Πρόεδρος ΤΚ Πόρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.