# #

19 Μαρ 2016

Και το "σκατί" χρώμα είναι....

 

Διάβασα σε ένα από τα site που στηρίζουν τον Καμμένο, ότι δεν επαναλαμβάνει τα λάθη του Καρατζαφέρη και του Κουβέλη, καθώς όπως λέει χαρακτηριστικά "δείχνει να έχει αυτός το «πάνω χέρι» και να δίνει χρώμα στις εξελίξεις". 
Και το "σκατί" χρώμα είναι.

Ας δούμε ποιό ήταν το βασικό λάθος του ΛΑΟΣ και της ΔΗΜΑΡ. 
Κάποιοι θα πουν ότι συνεργάστηκαν οι μεν με το ΠΑΣΟΚ, οι δε με τη ΝΔ του Σαμαρά. 
Όχι, αυτό δεν η καταστροφή τους. Η διάλυση των κομμάτων αυτών οφείλεται στα όσα ψήφισαν συμμετέχοντας σε αυτές τις κυβερνήσεις. Με άλλα λόγια ψήφισαν Μνημόνιο, ψήφισαν απάνθρωπα κι άδικα μέτρα.

Αν πχ ψήφιζαν αύξηση μισθών, συντάξεων, προσλήψεις, νομίζετε, ότι θα είχαν την ίδια τύχη επειδή συνεργάζονταν ο ένας με το ΠΑΣΟΚ ο άλλος με τη ΝΔ;


Η υποκρισία τους ήταν αυτή που εξόργισε, καθώς ο μεν Καρατζαφέρης το έπαιζε πατριώτης (με το αζημίωτο όπως φάνηκε μετά), ενώ την ίδια στιγμή παραχωρούσε τον έλεγχο της χώρας στους τοκογλύφους, ο δε Κουβέλης, "αριστερός να τον φτύνεις", ψήφιζε τα πιο φασιστικά αντιδραστικά μέτρα.

Τα κόμματα τους είχαν τελειώσει πολύ πιο γρήγορα από όταν πήραν την απόφαση να φύγουν. Οι ΑΝΕΛ λοιπόν θα εξαφανιστούν, διότι, αν και παρουσιάζονταν ως αντιμνημονιακό κόμμα, ψήφισαν το 3ο μνημόνιο, το μακρύτερο.

Άλλωστε δεν κυβερνά ούτε ο Τσίπρας ούτε ο Καμμένος, για να έχει κάποιος από τους δυο το πάνω χέρι. Κυβερνάν οι Γερμανοί και μέσω αυτών οι δανειστές τα πολύ μεγάλα συμφέροντα. 

Αυτό το έχουν καταλάβει πλέον οι πάντες. 
Ο Καμμένος κράτησε τους ΑΝΕΛ στη Βουλή επειδή παρουσιάστηκε ως ο αντιμνημονιακός νεοδημοκράτης. Από κεκτημένη ταχύτητα τη γλύτωσε στις τελευταίες εκλογές.

Με αυτά όμως που ψηφίστηκαν και τα όσα εφαρμόζονται ή θα εφαρμοστούν, κανένα επικοινωνιακό κόλπο δεν τον σώζει. Ούτε αυτόν ούτε τον Τσίπρα. Άλλωστε και στις προηγούμενες κυβερνήσεις του Μνημονίου δεν έχασε μόνο ένας από τους συμμετέχοντες, αλλά καταδικάστηκαν συνολικά. 

Το ΛΑΟΣ πχ βγήκε από τη Βουλή, συρρικνώθηκε, αλλά αναλογικά το ΠΑΣΟΚ έπαθε τρις χειρότερα, έχασε πάνω από 30 μονάδες! 

Η μεν ΔΗΜΑΡ εξαφανίστηκε αλλά και οι υπόλοιποι έχασαν. Μάλιστα έχασαν ενώ χαρακτηρίζονταν ήδη μνημονιακά κόμματα, επομένως ήταν γνωστό ότι θα ψηφίσουν Μνημόνια.

Εμείς δεν θέλουμε Μνημόνια. 
Δεν θέλουμε να πληρώνουμε νοίκι για τα σπίτια μας. 
Δεν θέλουμε να εργαζόμαστε όλο και περισσότερο, ενώ παίρνουμε όλο και λιγότερα. 

Θέλουμε να νιώσουμε ασφάλεια, όσον αφορά το μέλλον μας, τη σύνταξή μας, το σπίτι μας. Να μην καταντήσουμε να ψάχνουμε στα σκουπίδια όντας άστεγοι. Για τα άνεργα παιδιά μας θέλουμε να βρουν εργασία, όχι να καταλήξουν δούλοι. Ζητάμε, εφόσον πληρώνουμε τα μαλλιοκέφαλά μας σε φόρους, Υγεία, Παιδεία, αξιοπρεπή ζωή.

Τι στο διάολο δεν καταλαβαίνετε από αυτά; 

 mitsos175

2 σχόλια:

  1. ἍΚΡΙΒΏς ΑΥΤΌ...όσοι ψηφίζουν μνημόνια ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ....
    όπως θά ξαναπεθάνει ο καρα-τζαφέρης,πού σήμερα τό μεσημέρι παλεύει,στή
    Οεσ/νίκη,νά ξαναφτιάξει πολιτικό φορέα,μέ παλιά υλικά κατεδάφισης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ,ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ
    ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΕΝΟΥΜΕ
    ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΣ ΠΕΤΡΕΣ.ΓΙΑΤΙ

    ΠΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.