# #

14 Φεβ 2016

Να εδώ ένας ακροδεξιός αγρότης...


Να εδώ ένας ακροδεξιός αγρότης... 

τί; δεν είναι ακροδεξιός; 

τον υποκίνησαν οι ακροδεξιοί;


Είναι η κοινωνική δυσαρέσκεια ηλίθιε. 
Ψάχνεις αποστειρωμένες επαναστάσεις αμόρφωτε ψευτοεπαναστάτη. 
Μια κοινωνική επανάσταση έχει μέσα της και κομμάτια της κοινωνίας που δεν έχουν καθαρό ταξικό προσανατολισμό ακόμα. Ζυμώνονται ηλίθιε με τα πρωτοπόρα τμήματα της κοινωνίας και έρχονται σε ρήξη με το κεφάλαιο. 

Άμα είσαι άχρηστος να τα πείσεις, να σε ακολουθήσουν δεν φταίνε αυτά. 
Πώς θες να παρακινηθεί ο λαός; Να ξυπνήσει ένα πρωί ξαφνικά, χωρίς το απαιτούμενο ιδεολογικό υπόβαθρο και να πεί σήμερα γίνομαι κομμουνιστής ή αντιεξουσιαστής, ή αριστερός;

Εσύ που έχεις ξεκάθαρο ταξικό προσανατολισμό, εσύ που θες ρήξη με αυτό το σάπιο σύστημα, εσύ πρέπει να βγεις και να μην αφήσεις τα φασισταριά να καρπωθούν αυτά τα κομμάτια της κοινωνίας. 

Εσύ πρέπει να βγεις και να γίνεις η εμπροσθοφυλακή τους. 
Εσύ πρέπει να βγεις και να αγκαλιάσεις τα τμήματα αυτά δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη σου. Βγες και πάλεψε το και μην κάνεις δώρο τους αγρότες στους φασίστες. 

Μην παίζεις το παιχνιδάκι της κυβέρνησης ότι είναι φασίστες οι αγρότες στην πλειοψηφία τους ή υποκινήθηκαν οι αγρότες από φασίστες. Άλλως δεν κάνεις τίποτα άλλο από το να αποτελείς το καλύτερο δεκανίκι του συστήματος. Αυτό δήθεν θες να ανατρέψεις και όλο ξερογλείφεσαι πάνω του για ένα ξεροκόμματο.

Δεν βγήκαν λέει οι αγρότες όταν είχαμε εμείς πρόβλημα! 
Τους προσέγγισες; Τί έκανες για να τους παρακινήσεις; 

Αντίπαλός σου είναι αυτός που υπηρετεί ακόμα αυτό το σύστημα. 
Αυτός που αντιδρά, αυτός που είναι δυσαρεστημένος είναι εν δυνάμει σύμμαχός σου. Βγες και κάνε την αντίδρασή του παραγωγική. Δώσε διέξοδο στην αντίδρασή του. 

Βγες να δεις για πότε γίνονται λαγοί τα φασισταριά. 
Πάλη ιδεών έχουμε και εσύ δήλωσες παραίτηση πριν αρχίσει ο αγώνας. Και σε τελευταία ανάλυση αν νομίζεις ότι θα ανατρέψεις αυτή τη σαπίλα μόνος σου βγες και πήγαινε να αυτοκτονήσεις μόνος σου και μην μιλάς για αλληλεγγύη γραφικέ μηδενιστή.

1 σχόλιο:

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.