4 Φεβ 2016

Ο δεσπότης Γλυφάδας «αφόρισε» το Ζίου ζίτσου...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι άλλη θρησκευτική παπαριά θα ακούσουμε! (Βίντεο)Ως γνωστό ο θρησκευτικός σκοταδισμός δεν γνωρίζει σύνορα και μάλιστα οι απανταχού «εκπρόσωποι του θεού» δεν έχουν κανένα πρόβλημα να ψάλλουν γελοία τροπάρια.

Σε εμάς πριν λίγες μέρες είχαμε τον δεσπότη Γλυφάδας που «αφόρισε» το Ζίου ζίτσου. Σύμφωνα με αυτόν το «φωτισμένο πνευματικό πατέρα», τον «άγιο», όπως αποκαλούνται αναμεταξύ τους οι αρχιρασοφόροι, οι πολεμικές τέχνες δεν πρέπει να διδάσκονται στα σχολεία γιατί...
οδηγούν τους μαθητές «στον βουδισμό σε άλλες τάσεις της Απω Ανατολής». Εκανε μάλιστα και παρέμβαση στο υπουργείο Παιδείας, δίνοντας την ευκαιρία σε σατιρικές εκπομπές –όπως βλέπουμε στο βίντεο που παραθέτουμε- να χλευάσουν τέτοιες ηλίθιες αντιλήψεις.

 Σήμερα, όπως μας ενημερώνει ο σύντροφος Σεΐτ, ο Μουφτής που είναι υπεύθυνος για την θρησκευτική διαπαιδαγώγηση του Τουρκικού λαού, εξέδωσε «φετφά»  (επίσημη γνωμοδότηση) με τον οποίο συνιστά στον γυναικείο πληθυσμό αυτής της χώρας «να μην βγάζει τις τρίχες του σώματός τους γιατί είναι αμαρτία».

Τι άλλη θρησκευτική παπαριά θα ακούσουμε!Του Γ. Γ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.