# #

18 Σεπ 2015

Ο ναζισμός ποτέ δεν πεθαίνει, μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει

Welcome to European Nazi Union


Ίσως τελικά το να γίνουν κιμάς κάποιοι αθώοι  σταματήσει "ειρηνικά" το κύμα προσφύγων που θα "μολύνει" τις άριες ευρωπαϊκές φυλές.


Ξεπέρασαν τον εαυτό τους η ακροδεξιά κυβέρνηση της Ουγγαρίας και η πάντα φιλοναζιστική Κροατία στην επιβολή της τάξης των συνόρων τους με την Σερβία. 

Οι Κροατικές δυνάμεις ασφαλείας σκότωσαν έναν.. πρόσφυγα κατά τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν όταν πρόσφυγες προσπαθούσαν να περάσουν στην χώρα και τραυμάτισαν δεκάδες. 

Η Ουγγαρία από την πλευρά της έδειξε τι εστί ακροδεξιά και φιλογερμανική πολιτική. Στρατιωτικά οχήματα Χάμβι, κανονάκια νερού, χειροβομβίδες κρότου λάμψης, καπνογόνα, πλαστικά σφαίρες, γκλομπς τα έδωσαν όλα εναντίον εξαντλημένων ανθρώπων, γερόντων και γονιών με τα παιδιά τους στην αγκαλιά. 

Προσπαθώντας να ανακόψουν το κύμα από την Σερβία, οι πρόσφυγες είναι πολύ πιθανόν να προσπαθήσουν να περάσουν στην βορειοδυτική Ευρώπη από άλλο σημείο. Όμως σπρώχνονται στα εναπομείναντα ναρκοπέδια του πολέμου της Γιουγκοσλαβίας. Ίσως τελικά το να γίνουν κιμάς κάποιοι αθώοι  σταματήσει "ειρηνικά" το κύμα προσφύγων που θα "μολύνει" τις άριες ευρωπαϊκές φυλές.
 

1 σχόλιο:

  1. ΝΑΖΙΣΜΟς ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΕΙΣΒΟΛΗ???????

    ΣΤΗΝ ΕΣΣΔ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟΥΦΕΚΙΖΑΝ
    ΟΣΟΥΣ ΠΕΡΝΟΥΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ................
    ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ.............
    ΤΩΡΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ..........

    .Πρωην αριστερος φακελωμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.