29 Αυγ 2015

ΤΕΛΟΣ Ο ΙΔΙΩΤΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ. ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.
Απορρίφθηκε στην ουσία από το Ελεγκτικό Συνέδριο η ανάθεση της αποκομιδής των σκουπιδιών από ιδιώτη για τρία χρόνια έναντι του ποσού σχεδόν ενός εκατομμυρίου ευρώ για κάθε χρόνο, όπως ομολόγησε ο δήμαρχος Δίου Ολύμπου κ. Κωνσταντίνος Δημόπουλος στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. 

Μετά από ανάλογα ερωτήματα της αντιπολίτευσης προς το Δήμαρχο αποκαλύφθηκε ότι ...
με μια σειρά από παρατηρήσεις του Ελεκτικού Συνεδρίου στην ουσία  ο διαγωνισμός παραπέμπεται στις καλένδες,  κάτι που εμμέσως πλην σαφως  παραδέχθηκε και ο κύριος Δημόπουλος. 

Το Ελεγκτικό Συνέδριο έκρινε ανάμεσα στα άλλα πως η έκπτωση του 2% είναι πολύ μικρή και συνεπώς  ασύμφορη για το δήμο Δίου Ολύμπου,   ενώ ταυτόχρονα θεωρεί πως είναι πολύ υψηλό το κόστος της αποκομιδής ιδίως για τους χειμερινούς μήνες. Όλα αυτά ήρθαν σαν αποτέλεσμα κυρίως ενός "φωτογραφικού" όρου του διαγωνισμού όπως τον χαρακτήρισε εδώ και καιρό  η αντιπολίτευση.  

Όρος  που στην πράξη  πρόκρινε μια μόνο επιχείρηση στην τελική φάση του διαγωνισμού όπως και έγινε τελικά. Να σημειωθεί ακόμη  πως για την ίδια υπόθεση αυτές τις μέρες η Εισαγγελία Κατερίνης διενεργεί προκαταρκτική εξέταση μετά από καταγγελίες που περιήλθαν στην Δικαιοσύνη.


2 σχόλια:

 1. O Δημόπουλος και η παρέα του την <> απο απληστία, ανυπομονησια και θράσος..
  Θυμόσαστε που κάναν μήνυση στον κο Βροχαριδη της Αντιπολίτευσης για την κριτική του στην μεθόδευση της ανάθεσης..
  Τελικά αποδείχθηκε ότι φώναζε << ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης >>

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Εμαθα οτι απορρίθηκε και η μελέτη των 24600 ευρω που παρουσιαστηκε στο δημοτικο συμβούλιο για να υποστηριξει την αναθεση της αποκομιδης..
  μπραβο στο Ελεκτικο Συνέδριο!!! Εδω οι ΘΕΣΜΟΙ έχουν την δικαίωση τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.