26 Αυγ 2015

Απάντηση στη ΝΕ Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ


Μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να εκληφθεί η φράση που περιλαμβάνεται στο δελτίο τύπου που εξέδωσε σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας, στο οποίο ισχυρίζεται ότι αγωνίζεται μαζί με τις άλλες δυνάμεις της Αριστεράς για τον τερματισμό της νεοφιλελεύθερης πολιτικής.
Είναι αντιφατικό να μιλά κανείς για κατάργηση του νεοφιλελευθερισμού όταν υποστηρίζει και εφαρμόζει το χειρότερο πρόγραμμα λιτότητας και αφαίμαξης του λαϊκού εισοδήματος που εφαρμόστηκε σε ευρωπαϊκή χώρα και πολύ περισσότερο όταν κατέρχεται στις επικείμενες εκλογές με μοναδικό πρόγραμμα το μνημόνιο.
Όσον αφορά στην αιχμή που αφήνει η ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Πιερίας του ΣΥΡΙΖΑ ότι η ...
προγραμματική πρόταση της Λαϊκής Ενότητας θα πλήξει τους μη έχοντες και τους κοινωνικά αδύναμους, απαντούμε ότι τα φτωχά λαϊκά στρώματα, οι μικρομεσαίοι επαγγελματίες, οι αγρότες και όλοι οι πολίτες γνωρίζουν πολύ καλά από ποιους πλήττονται τα τελευταία πέντε χρόνια της μνημονιακής βαρβαρότητας.
Γνωρίζουν επίσης πολύ καλά και πολύ σύντομα θα νιώσουν στο πετσί τους τις συνέπειες του τρίτου μνημονίου που έφερε και ψήφισε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τους άλλους μνημονιακούς της εταίρους, με τους οποίους έχουν πλέον εναρμονιστεί στην υιοθέτηση, εφαρμογή και υπεράσπιση των πιο αντιδραστικών και νεοφιλελεύθερων πολιτικών.

Λαϊκή Ενότητα Πιερίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.