# #

5 Ιουν 2015

Με τόσους έγκριτους οικονομολόγους σαν τον ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟ κυρ Μπάμπη, γιατί το συγκρότημα Αλαφούζου ζει με δανεικά;

Με τόσα Σαΐνια «οικονομολογούντες», πως γίνεται το συγκρότημα του κ. Αλαφούζου να παρουσιάζει ελλείμματα(ζημίες) ….που τις καλύπτει με δανεισμό;
Τον «πήραν στο λαιμό τους» οι οικονομικοί «σύμβουλοι» ….διαμορφωτές -δήθεν- της κοινής γνώμης» ….και κατ’ επέκταση -όπως θέλει να «βαυκαλίζεται» και να «πιστεύει» ο επιχειρηματίας- και του Γκουβέρνου.
Δυο μέτρα είναι -σύμφωνα με την Τρόικα- ικανά να αλλάξουν τα οικονομικά δεδομένα του συγκροτήματος στον τομέα των ΜΜΕ ….ή να αυξήσει τα έσοδα(κυρίως διαφημίσεις) ή να μειώσει τα έξοδα ….του μισθολογικού κόστος περιλαμβανομένου(κάνοντας -ενδεχομένως- και μείωση προσωπικού. 
Αχ! κ. Άρη μου, να σε δω να βρίζεις την Τρόικα ….
έχει ο καιρός γυρίσματα)

Αυτή είναι η συνταγή των «Ευρωπαϊκών θεσμών» και του ΔΝΤ ….που με τόσο σθένος υπερασπίζονται, ο κ. Μπάμπης, η κα Σία, τα φιλοξενούμενα «συμπεθέρια» και οι άλλοι «υψηλόμισθοι» της καθημερινών και Σάββατο-Κυριακάτικων πρωινών εκπομπών.
«Γκέκε νουκου γκέκε» …κ. Μπάμπης;
Λένε ότι ο κ. *Χαρ. Παπαδημητρίου, δεν είναι δημοσιογράφος ….αλλά υπάλληλος(πρ. Διευθυντής) της Εμπορικής Τράπεζας, αποσπώμενος -εκάστοτε- σε «εξουσιαστικά κέντρα», ασχέτως πολιτικού χρώματος(με καλά -δημόσια- λεφτά) ως «Ειδικός Συνεργάτης ΜΜΕ» – ΦΕΚ 258/4 Δεκεμβρίου 1989
Περισσότερα σχετικά με το «συγκροτημα», κλπ παρακάτω 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.