# #

31 Μαΐ 2015

Αυτοί....Ποντάρουν στην δραχμή για να σώσουν το φαύλο καθεστώς!

Πρέπει να κλείσουμε τις κερκόπορτες...













ΒΑΣΤΑ ΣΟΪΜΠΛΕ! 

Κραυγάζουν οι σύγχρονοι μαυραγορίτες του καθεστώτος.

Οι κατοχικοί δοσίλογοι και μαυραγορίτες που υπηρετούσαν την γερμανική κατοχή θησαυρίζοντας στο αίμα του λαού κραύγαζαν «Βάστα Ρόμμελ», βλέποντας ότι η «αλεπού της ερήμου» ήταν η μοναδική ελπίδα της Γερμανίας πριν την συντριβή.

Αυτά που συμβαίνουν σήμερα στην Ελλάδα μόνον στις μαύρες εποχές προδοσίας και διχασμού είχαν ξανασυμβεί. 

Ο Σαμαράς να δίνει ρεσιτάλ μειοδοσίας κατά της χώρας του, διαδίδοντας ψεύδη για «σουξέ στόρι» όταν ο ίδιος παρέδωσε την χώρα σε χειρότερη κατάσταση και από τον Παπανδρέου! 

Από 1 εκ. Ανέργους, στους 1,310 εκ, 

από 155% το χρέος στο 180% και διαφθορά που θυμίζει εποχές Σημίτη, 

με όλα τα ΜΜ»Ε» της διαπλοκής στο πλευρό του. 

Οι λοχαγοί του να καλούν τον κόσμο να βγάλει τα λεφτά του από τις τράπεζες και να προαναγγέλει πτωχευσεις και capital control ανά εβδομάδα. 

Ο ανεκδιήγητος (και ακόμα ελευθερος) ..Βενιζέλος βαφτίζει «ευλογία» το PSI δίνοντας σήμα στο ΔΝΤ να είναι ανελέητο στο ασφαλιστικό! 

Οι δε νεοφασίστες του Ποταμιού αποδεικνύουν γιατί υπάρχουν κραυγάζοντας ευθέως «Γερούν γερά» και «Βάστα Σόιμπλε»! 

Ο στόχος; Να δυναμιτίζουν καθε προσέγγιση εώς ότου η κυβερνηση γονατίσει με μοναδική διέξοδο το GREXIT που θα ισοδυναμεί (όπως λένε)με εθνικη καταστροφή.


Από δίπλα σύσσωμη η διαπλοκή. Όλα τα πρωτοσέλιδα σήμερα προβλέπουν καταστροφή ή ταπείνωση. Και δίπλα, το παρακράτος των απατεώνων του Σαμαρά να διαβεβαιώνει ελεγχόμενους λειτουργούς οτι «σε λίγο γκρεμίζεται ο Τσίπρας», για να συνεχίσουν πτηνών δολιοφθορά. 

Η περιβόητη θεωρία της «αριστερής παρένθεσης»!


Αυτά βεβαιως τα είχαμε προβλέψει πολύ πριν τις εκλογές: Θέλουν τον Τσίπρα να φύγει με ελικόπτερο για να διασωθεί το συστημα!

Και σήμερα απλως επιβεβαιωνόμαστε. Για το ποιόν τους βέβαια και την προδοτική τους ύπαρξη.Τα γεγονότα αυτά κάνουν επιτακτική την κάθαρση σε πολιτικό, επιχειρηματικό συστημα και κρατικο μηχανισμό.

Όποια και αν ειναι η συμφωνία εαν αυτή η κουστωδία καθαρμάτων συνεχίσει να υπάρχει, τότε σε λίγο καιρό θα βρεθούμε πάλι απέναντι στην καταστροφή. 

Πριν λοιπον από οτιδήποτε, πρωτη προεκλογική υπόσχεση που πρέπει να τηρήσει η κυβέρνηση είναι η καταδίκη, η εξολόθρευση με καθε τρόπο της γάγγραινας που κατατρώγει την πατρίδα.

Όση κουβέντα και αν γινει για το ασφαλιστικό, για τον ΦΠΑ, για την καθημερινότητα, μακροπρόθεσμα θα γυρίσει σε βάρος μας εάν δεν τελειώσουμε με τους εφιάλτες και δεν κλείσουμε τις κερκόπορτες.


ΤΟΛΜΗΣΤΕ λοιπόν και δώστε τη Νέμεσι, το νεο Γουδή που οφείλετε και υποσχεθήκατε στον Ελληνικό λαό.
Αυτό ειναι το πρωτεύον και σημερα αποδεικνύεται εκκωφαντικά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.