29 Μαρ 2015

Καταρρέουν τα ψεύδη του «Ποταμιού» – Το Protagon ανήκει στον Θεοδωράκη... Επιτακτική η παρέμβαση του εισαγγελέα

ΕΙΚΟΝΙΚΗ Η ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ Ή ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ;

`
Ο Σταύρος Θεοδωράκης λοιπόν, μέσω της επίσημης ανακοίνωσης του Ποταμιού, υποστήριξε ότι από την Άνοιξη του 2014 έχει εκχωρήσει το Protagon. Σύμφωνα με το επίσημο έγγραφο της ΕΕΤΤ όμως, ο Σταύρος Θεοδωράκης παραμένει ο ιδιοκτήτης του Protagon δια το νόμο. 

Δεν είναι τυχαίο ότι παρά τους ψευδείς ισχυρισμούς ο Θεοδωράκης ουδέποτε επέδειξε έγγραφο που να πιστοποιεί την καταβολή του αναλογούντως φόρου από την «μεταβίβαση» των μετοχών ή το ανάλογο πιστοποιητικό τροποποίησης από την δημόσια αρχή.
Εδώ καθίσταται επιτακτική η παρέμβαση του εισαγγελέα βάσει του νόμου περί χρηματοδότησης των κομμάτων, ωστε να διερευνήσει:


Πως δικαιολογείται η τεράστια δαπάνη που κατέβαλε το μόρφωμα Θεοδωράκη προκειμένου να συμμετάσχει σε Ευρωεκλογές – εκλογές.

Να διερευνηθεί από κόμμα και κανάλια ο τηλεοπτικός χρόνος που απέλαβε με την μορφή συμμετοχής στελεχών, ο οποίος ηταν ανάλογος με αυτόν της Νέας Δημοκρατίας, η οποία όμως ηταν κυβερνηση ενώ το κόμμα Θεοδωράκη μόλις είχε ιδρυθεί.


Ο επαγγελματίας δημοσιογράφος του Protagon, υποστήριξε επίσης ότι
η ιστοσελίδα δεν ανήκει στον Θεοδωράκη. Ας αποκαλύψει λοιπόν ποιός τον πλήρωνε και με ποιά ιδιότητα.


Να ανοίξουν οι λογαριασμοί του ιδίου, των εκπροσώπων του και του κόμματος ώστε να ελεγχθεί η ροή χρήματος. Κανείς άλλωστε δεν λέει ένα τόσο χονδροειδές ψέμμα χωρίς σκοτεινό κίνητρο.


Εάν η δικαιοσυνη ατονήσει, υπάρχουν οι καινούριοι θεσμοί που οφείλουν να κάνουν αισθητή την ύπαρξη τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.