# #

18 Φεβ 2015

Πότε κύριε υπουργοί, οι ασυνείδητοι αυτοί υπάλληλοι θα λογοδοτήσουν για την μη εκτέλεση των καθηκόντων τους???

Η ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

Άπορη υπέβαλε την φορολογική της δήλωση τον Μάρτη του 2014 και η αρμόδια Δ.Ο.Υ Παγκρατίου δεν έχει ακόμα εκδώσει το εκκαθαριστικό!

Η άπορη συμπολίτης Μαρία ΜΑΤΣ, έκανε τον Μάρτη του 2014 αίτηση στην Δ.Ο.Υ Παγκρατίου για την έκδοση εκκαθαριστικού. Το εκκαθαριστικό το ήθελε τόσο για την ανανέωση του βιβλιαρίου της Πρόνοιας όσο και για το «επίδομα ένδειας», το οποίο χορηγεί ο Δήμος Αθηναίων σε άτομα χωρίς εισόδημα.
Η Μαρία επειδή δεν διέθετε κομπιούτερ, αλλά και δεν είχε να πληρώσει λογιστή, η Δ.Ο.Υ την τιμώρησε!...
Η Μαρία  αφού πήγε στην εφορία Παγκρατίου ζήτησε από την αρμόδια Διευθύντρια να υποβάλλει την φορολογική της δήλωση ΈΝΤΥΠΑ. Εκεί, αφού στην αρχή της αρνήθηκαν  το δικαίωμα της μη ηλεκτρονικής κατάθεσης της φορολογικής δήλωσής, ενώ αυτή προβλέπεται ρητά από τον νόμο  και αφού, προηγούμενα, μερικοί υπάλληλοι την «στραπατσάρισαν» με τις γνωστές προσβλητικές και αυταρχικές συμπεριφορές, τελικά παρέλαβαν την έντυπη δήλωση με την διαβεβαίωση ότι σε 2-3 μήνες θα λάβει το περίφημο εκκαθαριστικό!... Πέρασαν από τότε 11 περίπου μήνες και η Μαρία ακόμα περιμένει το εκκαθαριστικό!

Σε όλο αυτό το διάστημα, η συμπολίτισσά μας, χωρίς κανένα λόγο, παράνομα, με ευθύνη της Δ.Ο.Υ Παγκρατίου, αποκλείστηκε από κάθε ιατρική και φαρμακευτική βοήθεια, ενώ κινδυνεύει συνάμα να χάσει και το δημοτικό «επίδομα της ένδειας» αφού η ημερομηνία υποβολής της αίτησης λήγει τον Μάρτη!

Θέτουμε την εξοργιστική αυτή περίπτωση υπόψη της κυβέρνησης και ρωτάμε : Πότε κύριε υπουργοί, οι ασυνείδητοι αυτοί υπάλληλοι θα λογοδοτήσουν για την μη εκτέλεση των καθηκόντων τους. Πότε θα κληθεί ο κ. Έφορος της Δ.Ο.Υ Παγκρατίου, και οι λοιποί υπεύθυνοι υπάλληλοι να δώσουν εξηγήσεις γι’ αυτό  το κατάντημα και την καταπάτηση των δικαιωμάτων της άπορης  συμπολίτισσας μας;  
              
Δ. Σουλιώτης
Υπεύθυνος ΚΙΦΒ


Βύρωνας 17.2.2014 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.