# #

18 Φεβ 2015

Αφού δεν έφυγες από την Ελλάδα (σιγά μην τιμούσες τον λόγο σου, για να τιμήσεις κάτι πρέπει και να το έχεις), θα κάτσεις εδώ μαζί μας και στο τέλος θα ψάχνεις να κρυφτείς.

O Άδωνις πανηγυρίζει επειδή όλος ο πλανήτης κατάλαβε ότι είναι δωσίλογος!

Θες να κοιτάξεις καμιά φορά με συμπάθεια αυτή τη γραφική τηλεπερσόνα που είχε την ευτυχία να βρει σε τέτοια κατάντια ελέω Σαμαρά τη Νέα Δημοκρατία που έγινε μέχρι και υπουργός ενώ η μοίρα τον έχει φτιάξει να είναι το πολύ για καλεσμένος της Αννίτας στα Παρατράγουδα.

Λες τι φταίει κι αυτός ο έρμος; Ας δείξω κατανόηση στο πρόβλημα του. Αλλά ο άτιμος δε σε αφήνει.
Γιατί σε κάθε ευκαιρία αποδεικνύει ότι δεν είναι αφελής. 
Είναι εμπαθής. Και εμπαθής όχι κάτα του ΣΥΡΙΖΑ. 
Κατά της Ελλάδας!

Το χθεσινό Eurogroup οδήγηθηκε σε ναυάγιο με συνοπτικές διαδικασίες. Και ο Γεωργιάδης ξεσάλωσε! Έπιασε το κινητάκι του και άρχισε να τιτιβίζει. Το μνημονιακό τηλεπαπαγαλάκι της συμφοράς. Και να κάνει χαβαλέ. Και να ειρωνεύεται αυτούς που την ίδια στιγμή δίνουν ΕΘΝΙΚΗ μάχη έχοντας δίπλα τους το σύνολο του ελληνικού λαού (πλην αδωνοειδών, εθελόδουλων και αυτών που παρακαλάνε να πέσει η Ελλάδα για να πλουτίσουν ακόμη περισσότερο).
Δηλαδή αν ο Άδωνις ήταν στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και ο ελληνικός στρατός έχανε καμία μάχη στο μέτωπο, ο Γεωργιάδης θα έβγαινε στα ...
καφενεία και θα έκανε χαβαλεδάκο στους χαροκαμένους πατεράδες! "Χαχαχα, πόλεμο θέλατε, ε; Σας έπεφτε δύσκολο να ξεπουλήσετε την πατρίδα για να έχετε τον Γερμανό να σας δίνει κάνα ξεροκόμματο, ε; Καλά να πάθει ο γιος σου που τον εκτελέσανε!"
Αν αυτό δεν είναι ο ορισμός του προδότη, να σχίσουμε τα λεξικά μας. Αλλά ο Γεωργιάδης ξέρει μόνο να τα πουλάει τα λεξικά. Από την τηλεόραση. Όπως ξέρει να πουλάει και βιβλία Ιστορίας.Γενικά, ξέρει να πουλάει ο άνθρωπος. Για ρωτήστε και σε κάτι πολυεθνικές φαρμάκων. Σε κάδρο τον έχουνε!
Ρε Γεωργιάδη, όμως, μέσα στον ενθουσιασμό σου να πανηγυρίσεις το ναυάγιο των διαπραγματεύσεων και να γελάς επειδή νομίζεις ότι έρχονται μαύρες μέρες για τα παιδιά μας και θα... δικαιωθείς, δεν κατάλαβες κάτι.
Το Eurogroup θλιβερέ πολιτικάντη ναυάγησε γιατί η ΕΛΛΗΝΙΚΗ κυβέρνηση πήρε το μπιλιετάκι της Μέρκελ που έφερε στο τραπέζι ο Γερουνάκος, το έκανε πατσαβούρι και τους το πέταξε στα μούτρα!
Με εσάς, μνημονιακοί εφιάλτες, όλα τα Eurogroup ήταν απολυτώς επιτυχημένα: 
Πέρνατε το χαρτάκι από τα αφεντικά, το φέρνατε στην Ελλάδα, σπέρνατε τον τρόμο στους πολίτες και εφαρμόζατε πάνω στο κεφάλι των παιδιών μας τα γερμανικά πειράματα εξαθλίωσης ενός υπερήφανου λαού.
Αυτή, ρε, ήταν η επιτυχία σας: ο δωσιλογισμός και η βίαιη φτωχοποίηση των Ελλήνων.
Η αποτυχία του Τσίπρα, του Καμμένου, του Βαρουφάκη είναι ότι είπαν στους Ευρωπαίους: "δεν υπογράφουμε ΡΕ τον θάνατο των παιδιών μας. Πάμε πάλι από την αρχή". Εθνική υπερηφάνεια. Άγνωστες λέξεις Γεωργιάδη για σένα αυτές.
Αφού δεν έφυγες από την Ελλάδα (σιγά μην τιμούσες τον λόγο σου, για να τιμήσεις κάτι πρέπει και να το έχεις), θα κάτσεις εδώ μαζί μας και στο τέλος θα ψάχνεις να κρυφτείς. Γιατί η Ελλάδα όσο αντιστέκεται τόσο πλησιάζει στην αναγέννηση. Το έχει διδάξει αυτό η ΙΣΤΟΡΙΑ.  
Θα ψάχνεις να κρυφτείς στο τέλος. ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ. Γιατί η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ.
Γέλα όσο μπορείς ακόμη. Κάποια στιγμή θα πακετάρεις τα κωλόχαρτα που σε έβαλε και στόκαρες η φίλη σου η Βούλτεψη και θα αναγκαστείς να φύγεις από την και πάλι ελεύθερη Ελλάδα.
Μην κάνεις όνειρα για αριστερή παρένθεση. Η παρένθεση ήταν η διακυβέρνηση της χώρας από Εφιάλτες. 
Αλήθεια, πως τα βλέπεις τα πράγματα σκυλάκι του Αντώνη; Πάει καλά στο κόμμα το σκυλάκι της Μέρκελ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.