# #

12 Σεπ 2014

Με παρέμβαση Σαμαρά δεν θα μεταδοθεί η ομιλία Τσίπρα στη ΔΕΘ???


«Στα κάγκελα» παραμένει ο ΣΥΡΙΖΑ εν όψει της επικείμενης ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα στη ΔΕΘ, το βράδυ του Σαββάτου, η οποία δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τη ΝΕΡΙΤ.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε την Παρασκευή, το γραφείο Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογραμμίζει:
«Είναι πρωτοφανής για τα μεταπολιτευτικά χρονικά η κυβερνητική μεθόδευση, ώστε να μην μεταδοθεί από τη ΝΕΡΙΤ η καθιερωμένη ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το Σάββατο το βράδυ».
«Είναι τόσο προκλητική αυτή η λογοκριτική πρακτική, με παρέμβαση μάλιστα προσωπικά του ίδιου του πρωθυπουργού, που προκάλεσε την παραίτηση ακόμα και της διορισμένης από την κυβέρνηση διοίκησης της ΝΕΡΙΤ, του προέδρου της Αντώνη Μακρυδημήτρη και του αναπληρωτή Ρ. Μορώνη» καταγγέλλει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Μπροστά στον πανικό λόγω των αδιεξόδων της πολιτικής της και της αποσύνθεσης της κυβερνητικής πλειοψηφίας, καταφεύγουν στο μόνο δρόμο που γνωρίζουν, τα πραξικοπήματα και τον αυταρχισμό, δίνοντας δείγματα το πώς επιδιώκουν να οργανώσουν την προεκλογική αντιπαράθεση.
Τους φοβίζει η ανάδειξη του εναλλακτικού πολιτικού μηνύματος ελπίδας και προοπτικής του ΣΥΡΙΖΑ που θα παρουσιαστεί με συγκεκριμένη κυβερνητική δέσμευση αύριο στο Βελλίδειο από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα. Ό,τι και αν επινοήσουν δεν σώζονται. Τους καλούμε, έστω και την ύστατη στιγμή, να αναθεωρήσουν την πραξικοπηματική τους ενέργεια» καταλήγει η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου.
 defencenet.gr

1 σχόλιο:

  1. ΚΟΛΠΑ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ

    ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ.........ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.