# #

5 Οκτ 2014

ΝΔ – Θρησκεία – Τρομοκρατία

images
ΝΔ
Πολύ ενδιαφέρουσες οι εκδηλώσεις για τα 40 της ΝΔ.
Σε μια γιορτή ορόσημο έχει την ατυχία να έχει για πρόεδρο κάποιον που γαμάει το κεφάλι του, μιλάει με το θεό και δεν ξέρει τι κάνει ο πιο στενός του συνεργάτης, ο Μπαλτάκος.

Έχει για Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο έναν τηλεπωλητη που πριν δυο χρόνια έλεγε ότι θα ήταν τρελός κάποιος για να πάει στην ΝΔ.

Έχει για συνεταίρο στην κυβέρνηση μόνο τον Βενιζέλο που τον υποστηρίζει μόνο ο εαυτός του και η Αλ Σάλεχ.

Έχει τους λιγότερους ψηφοφόρους.

Έχει το «Κεφάλαιο Καραμανλής» σε χειμερία νάρκη.

Έχει απέναντί της ακόμα και τον ...
Παναγιώτη Ψωμιάδη.

Εορταστικό το κλίμα…


Θρησκεία
Την ώρα που η Παναγιά έχει σταματήσει να μιλάει με τον Σαμαρά αλλά διατηρεί την επικοινωνία της σταθερή με τον Άγγελο Αναστασιάδη, ο Μητροπολίτης Σεραφείμ καθυβρίζει τον Χόκινγκ.

Και όλα αυτά την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας αναζητά τρόπους να συναντηθεί με τον επικεφαλής της Σαϊεντολογίας και της Ευαγγελικής Εκκλησίας.

Αποδεικνύεται ότι η μόνη θρησκεία που παραμένει σταθερή στην χώρα μας είναι ο Κουβελισμός. Καταφέρνει να βρίσκεται πάντα κοντά στην κυβέρνηση, την οποιαδήποτε κυβέρνηση αρκεί να είναι κυβέρνηση. Η αυταπάρνησή του να υπακούσει σε οποιαδήποτε άλλη αρχή εκτός από την επιθυμία του να συγκυβερνά μοιάζει με αυτήν των πρώτων χριστιανών που θα έλεγε κάποιος.

Τρομοκρατία
Η αναμενόμενη προεκλογική σύλληψη πραγματοποιήθηκε χτες συνοδευόμενη με αποκαλύψεις για το σχεδιαζόμενο χτύπημα των τρομοκρατών που ακόμα δεν ξέρουμε ποιοί είναι.

Έχουμε και λέμε:
Υπάρχει τουλάχιστον ένας τρομοκράτης ο οποίος σχεδιάζει ένα χτύπημα. Στόχος του είναι ο εφοπλιστής, πρόεδρος του Ολυμπιακού, δημοτικός σύμβουλος Πειραιά και ελεγχόμενος από την δικαιοσύνη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο καλός ο τρομοκράτης σημειώνει το όνομα του στόχου του σε ένα μπλοκ. Μέχρι εδώ όλα καλά. Τι εννοείες γιατί το σημειώνει; Το αποκλείεις να το ξεχάσει; Ξέρεις πόσα πράγματα έχει να σκεφτεί ένας τρομοκράτης; Λογαριασμοί, ενοίκια, άγχος, χώρισε και με τη γκόμενα, τόσα πράγματα έχει στο μυαλό του, δύσκολο είναι να του ξεφύγει ποιον ήθελε να σκοτώσει; Οπότε το σημειώνει σε ένα μπλοκάκι ώστε όταν το ξαναξεχάσει να σπεύσει στις σημειώσεις του και να φρεσκάρει τη μνήμη του.

Χρησιμοποιεί όμως κώδικες συνομωσίας. Λουκάνικα, τάπερ, ρύζι, Καμπά κτλ. Μήπως βρήκαν επάνω του τη λίστα με τα ψώνια; Πάντως τρομοκρατική επίθεση με λουκάνικα πρέπει να είναι η ονείρωξη του Μαρινάκη. Να του επιτίθεται η χοληστερίνη με την μορφή λουκάνικων, να φάει όσα μπορεί και τα υπόλοιπα να τα βάλει σε τάπερ για το βραδάκι που θα έχει μια λιγούρα…

Βρήκαν λέει και διάφορα άρθρα εφημερίδων που διαμαρτύρονται σε δημοσιογραφικούς τόνους για την εθελοντική συνεισφορά των εφοπλιστών στην φορολόγηση. Ποιός τρομοκράτης που σέβεται τον εαυτό του δεν κρατάει αρχείο εφημερίδων; Τα κρατάει για να φρεσκάρει την μνήμη του και να θυμάται γιατί το κάνει αυτό. Άντε χαθείτε κακεντρεχείς… Ας μας έλεγαν τουλάχιστον ότι είχε κολλημένα στον τοίχο ενός σκοτεινού δωματίου διάφορα αποκόμματα εφημερίδων και φωτογραφιών του Μαρινάκη.

Δεν θα ήταν πιο πιστευτό, αλλά τουλάχιστον θα ήταν πιο κινηματογραφικό…
Το ότι ο εισαγγελέας που ερευνά τον Μαρινάκη πήρε μετάθεση το ξέρετε;
Όχι ε;



Για να ευθυμήσουμε λίγο, ο μόνος που έχει τρομοκρατήσει τον Μαρινάκη δεν είναι ο φερόμενος ως τριαντάχρονος, αλλά ένας 26χρονος που τον λένε Στέφανο, τον φωνάζουν Κλάους και όπου βρει την ομάδα του Μαρινάκη την τρομοκρατεί ανελέητα. (Πωπω τι έγραψα πάλι….)

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.