# #

24 Δεκ 2013

... .γι αυτόν τον λόγο ο ανεκδιήγητος Στουρνάρας οδηγεί την μια μετά την άλλη τις ελληνικές τράπεζες σε κλείσιμο;

Όταν εγώ πήγα πριν μερικά χρόνια στην Εμπορική Τράπεζα και ζήτησα ένα δάνειο, συμφώνησα και υπέγραψα με την Εμπορική Τράπεζα
Δεν συμφώνησα και δεν υπέγραψα με καμία άλλη τράπεζα ελληνικών ή ξένων συμφερόντων, αλλά ούτε και με καμία εισπρακτική εταιρεία ελληνικών ή ξένων συμφερόντων. 
Όπως και η Εμπορική Τράπεζα συμφώνησε και υπέγραψε αποκλειστικά και μόνο με εμένα.



Σήμερα όμως... (22/12/2013) ενημερώθηκα ότι η οφειλή μου προς την Εμπορική Τράπεζα έχει μεταβιβαστεί σε μια Γερμανική εταιρεία, σχεδόν 5 χρόνια, από 30/4/2009. Εδώ και 5 χρόνια μεταβίβασαν την οφειλή μου σε μια Γερμανική εταιρεία, χωρίς καν να το γνωρίζω, χωρίς καν να συναινέσω , χωρίς καν να ενημερωθώ μέχρι σήμερα.

Η επιστολή που έλαβα μόλις σήμερα είναι η ακόλουθη:

«Με την παρούσα επιστολή σας υπενθυμίζουμε ότι στις 30-04-2009 η σχετική ληξιπρόθεσμη οφειλή σας προς την ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε. μεταβιβάστηκε σύμφωνα τις διατάξεις του Νόμου 3156/2003 (άρθρο 10) περί τιτλοποίησης απαιτήσεων στην εταιρεία με την επωνυμία «EOS SECURITISATION GMBH» που εδρεύει στην Γερμανία, (στο εξής Αγοράστρια). Η μεταβίβαση έχει καταχωρηθεί στο Ενεχυροφυλακείο Αθηνών με Αριθμό…..
Στη συνέχεια η Αγοράστρια ανέθεσε την ενημέρωσή σας σχετικά με την ληξιπρόθεσμη οφειλή σας, καθώς και τη διαπραγμάτευση του χρόνου, του τρόπου και των λοιπών όρων αποπληρωμής αυτής στην εταιρεία μας «EOS MATRIX» Ανώνυμη Εταιρεία Ενημέρωσης οφειλετών για ληξιπρόθεσμες απαιτήσεις» που εδρεύει στον Αγ. Δημήτριο Αττικής επί της Λεωφ. Βουλιαγμένης αρ. 270Α.
Επειδή παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις μας μέχρι και σήμερα δεν έχετε προβεί στην εξόφληση ή τακτοποίηση της ως άνω οφειλής σας.
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Σας ενημερώνουμε ότι θα σας παρασχεθεί η δυνατότητα διακανονισμού της ληξιπρόθεσμης οφειλής σας με ιδιαιτέρως ευνοϊκούς όρους καθώς και μείωσης του ποσού αυτής μέχρι και 80%.
Κατόπιν τούτων καλείστε μέσα σε πέντε (5) ημέρες από την παραλαβή της παρούσας να επικοινωνήσετε άμεσα στο τηλέφωνο: ………. προκειμένου να ρυθμίσετε την οφειλή σας. Η τηλεφωνική γραμμή λειτουργεί τις εξής ώρες: 09:00- 20:00.
Έχετε επίσης την δυνατότητα να αποστείλετε το αίτημά σας για διακανονισμό ή μείωση της οφειλής σας στον αριθμό ……
Σας γνωρίζουμε επίσης ότι σε περίπτωση που δεν ανταποκριθείτε και δεν εξοφλήσετε ή διακανονίσετε την ως άνω οφειλή η Αγοράστρια θα βρεθεί όπως μας ενημέρωσε στην δυσάρεστη θέση να κινήσει σε βάρος σας τις εκ του Νόμου προβλεπόμενες διαδικασίες για την είσπραξη της εν λόγω οφειλής με όλες τις εις βάρος σας συνέπειες.
Η παρούσα επιστολή αφορά και στους τυχόν συμπιστούχους ή εγγυητές με τον αριθμό δανείου/πιστωτικής κάρτας που αναφέρεται παραπάνω οι οποίοι ομοίως καλούνται όπως ρυθμίσουν την ανωτέρω οφειλή.
Σε περίπτωση που έχετε ήδη τακτοποιήσει την οφειλή παρακαλούμε όπως αγνοήσετε την παρούσα επιστολή».

Και αναρωτιέμαι εγώ, γι αυτόν τον λόγο ο ανεκδιήγητος Στουρνάρας οδηγεί την μια μετά την άλλη τις ελληνικές τράπεζες σε κλείσιμο;

Η Γερμανική εταιρεία μου προσφέρει κούρεμα 80% της οφειλής μου, πράγμα που σημαίνει ότι το έχει αγοράσει τουλάχιστον 10% για να έχει κέρδος. Γιατί η Εμπορική δεν πούλησε σε μένα το δάνειο μου στην τιμή που το πούλησε στην Γερμανική εταιρεία;

Γι’ αυτό απελευθερώθηκαν οι πλειστηριασμοί τώρα που ολοκληρώσατε το ξεπούλημα των δανείων των Ελλήνων σε ξένες εταιρείες κύριε εντολέα της Τρόικα κατά κόσμο Σαμαρά;

Πρόσεξε μόνο μην είναι χρεωμένο και το Μαξίμου, γιατί τότε σε βλέπω στα τέσσερα και με την γλώσσα έξω, σαν τα αδέσποτα. Μόνο που εσένα δεν θα σε λυπηθεί κανένας.

Λένε ότι ο κερατάς το μαθαίνει πάντα τελευταίος, έτσι κι εμείς μας έχουν ξεπουλήσει και θα το μάθουμε όταν θα έρθουν να μας πάρουν, είναι λεπτομέρεια για τους ανεγκέφαλους συγκυβερνούντες να μας ενημερώνουν.

Όσο για εμένα, εγώ με την Εμπορική Τράπεζα συμφώνησα και υπέγραψα και σε αυτήν και μόνον αυτή αναγνωρίζω την οφειλή μου. Όσο για την Γερμανική εταιρεία ... Sie werden meine Bälle bekommen, Dukannst mir am Arsch lecken

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.