# #

20 Σεπ 2013

Νέο Video και Έκπληκτο και το BBC με τους "πολίτες" που πετάνε πέτρες δίπλα στους αστυνομικούς


Με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια στο Κερατσίνι δημοσιογράφος του BBC, Paul Mason έκανε μία ανάρτηση στο twitter και ρωτάει την ελληνική κυβέρνηση «η ελληνική κυβέρνηση θα μπορούσε να εξηγήσει στην υπόλοιπη Ευρωπαϊκή Ένωση γιατί αστυνομικοί και πολίτες που πετούν πέτρες φαίνεται να συνεργάζονται σε αυτό το video;».
Ο Βρετανός δημοσιογράφος, ο οποίος είναι οικονομικός συντάκτης στην εκπομπή Newsnight του BBC «ανέβασε» μαζί με το tweet του και ένα video από το info-war από τα χθεσινά επεισόδια στο Κερατσίνι, λίγες ώρες μετά την εν ψυχρώ δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα από τον 45χρονο Γιώργο Ρουπακιά, μέλος της Χρυσής Αυγής.

Στο video φαίνονται άτομα με πολιτικά να πετούν πέτρες και να βρίζουν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, ενώ ομάδα ανδρών της αστυνομίας που βρίσκεται στο ίδιο σημείο συμπεριφέρεται  σαν... να μην υπάρχουν.




theinsider.gr

Νέο βίντεο βγήκε από τα χθεσινά επεισόδια στο Κερατσίνι, κατά τη διάρκεια της διαδήλωσης στο σημείο όπου έπεσε νεκρός ο αντιφασίστας Παύλος Φύσσας.

Στο βίντεο διακρίνεται ένας άνδρας με πολιτικά πάνω σε ένα μηχανάκι, ο οποίος ανατρέπει έναν διαδηλωτή που κυνηγούν άνδρες της αστυνομίας προκειμένου να συλληφθεί. Ο διαδηλωτής όχι μόνο συλλαμβάνεται αλλά ξυλοπείται κιόλας από τους άνδρες της αστυνομίας.

Το ερώτημα βέβαια που τίθεται είναι εάν πρόκειται για κάποιον αστυνομικο με πολιτικά εν ώρα υπηρεσίας, ή κάποιο οπαδό ή μέλος της Χρυσής Αυγής που “μάχεται” στο πλευρό της αστυνομίας κατά των διαδηλωτών.

Δείτε το βίντεο



koutipandoras.gr

Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2013/09/video-bbc_19.html#ixzz2fNSNfTdM

2 σχόλια:

  1. Εμείς το έργο το έχουμε ξαναδεί με τους μεταμφιεσμένους σε
    αναρχικούς δήθεν, ασφαλίτες. Το έργο αυτό ποτέ δεν σταμάτησε από το 1963 και μετά. Το παρακράτος είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό υποκινούμενο και χρηματοδοτούμενο απ΄έξω
    κι΄από μέσα. Αδιάβαστος ο κύριος του ΒΒC, ή υποκριτής ή
    σε διατεταγμένη υπηρεσία. Το ίδιο ισχύει και γιά τους λοιπούς ευγενείς και "δημοκράτες" Ευρωπαίους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προφανώς δεν θέλετε να καταλάβετε το αυτονόητο. Ή μάλλον, έτσι σας βολεύει. Απαγορεύει κανένας νόμος σε αστυνομικούς της ασφάλειας να βρίσκονται στις πορείες; Ή χρειάζεται η άδεια των αναρχικών για κάτι τέτοιο; Προφανώς, φοβάστε μήπως σας βουτήξει κανένας ασφαλίτης. Αφήστε το παραμύθι της Χρυσής Αυγής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.