# #

19 Σεπ 2013

Σήμερα στις 11 πμ η κηδεία του Παύλου Φύσσα


Το τελευταίο αντίο θα πουν στις 11 το πρωί συγγενείς και φίλοι στον 34χρονο Παύλο Φύσσα, που έπεσε νεκρός από μαχαιριές χρυσαυγίτη στο Κερατσίνι.

Η κηδεία θα γίνει στο νεκροταφείο Σχιστού.
 
Οι οικείοι του σε μήνυμα που έχουν αναρτήσει στο facebook λένε: «Όλοι στο Σχιστό. Χρωστάμε ένα αντίο».


Ο δράστης της δολοφονίας.. οδηγήθηκε χθες στον εισαγγελέα Πειραιά και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί στις 9 το πρωί του Σαββάτου. Ο 45χρονος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για παράβαση του νόμου περί όπλων.
 
Ο υπόλοιποι τρεις συλληφθέντες -πρόκειται για τη σύζυγο του δράστη, μία ακόμα γυναίκα που φέρεται ως συγγενικό πρόσωπο και τον υπεύθυνο της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής του Πειραιά- θα οδηγηθούν σήμερα στις 3 το μεσημέρι στον ανακριτή της εισαγγελίας Πειραιά προκειμένου να απολογηθούν. Οι δύο γυναίκες κατηγορούνται για ψευδορκία και για απόκρυψη στοιχείων, ενώ ο υπεύθυνος της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στον Πειραιά, για παράβαση του νόμου περί όπλων.
 
Στο μεταξύ 34 άτομα, από τα 130 που προσήγαγε η αστυνομία, έχουν συλληφθεί συνολικά στη διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων που σημειώθηκαν στη Κερατσίνι και στη Νίκαια, όπου πραγματοποιήθηκαν αντιφασιστικές διαδηλώσεις.
 


http://www.alfavita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.