# #

26 Φεβ 2013

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΠΛΕΓΜΕΝΗ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ


ΑΚΡΩΣ ΣΟΒΑΡΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ.
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑ! ΑΠΟ ΛΥΚΟ-ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΣΕ ΛΥΚΟ-ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΖΗΤΑΣ ΤΑ ΡΕΣΤΑ;

Σε εξαπάτησαν οι υπερασπιστές του Έθνους.

Τα μάθες τα νέα; ή ....
όχι; δε το είδες πουθενά στα Τραπεζο-Χρηματοδοτούμενα-Δανειοδοτούμενα-Συμμορούμενα-Διεφθαρμένα-Ναζιστοκρατούμενα    (από)Κόμμάτα - TV - Blogs - Ραδιόφωνα; 

Δε στο είπανε;
Θα στο πω εγώ!

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΕ ΔΙΕΦΘΑΡΜΈΝΟΥΣ  ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ και εσύ πιθανόν να άκουσες πως η ΑΤΕ BANKσυγχωνεύεται με τη ΠΕΙΡΑΙΩΣ BANK

Γιατί οι άνθρωποι "ΣΟΥ" ,  οι άνθρωποι που κάνουν "Συσσίτεια" σε φτωχούς Ελληνες, οι άνθρωποι  που βροντοφωνάζουν όπου σταθούν και όπου βρεθούν πως είναι οι προστάτες της μάνας Ελλάδας, προστατεύουν και βοηθούν στο Ξεπούλημα της Ελλάδας που γίνεται μέσω της ΑΤΕ bank και Πειραιώς; Αλλά να διορθώσω, δεν πρόκειται για ξεπούλημα, πρόκειται για ΧΑΡΙΣΜΑ Ελληνικής Γης σε Εβραίους Ιδιότες Τραπεζίτες Διεφθαρμένους Μέλη και Πράκτορες της Μεγαλύτερης Ληστοσυμμορίας που γνώρισε αυτός ο Πλανήτης.

Δεν υπερβάλλω, δε σε προκαταβάλλω.

2 αριστεροί από τη ΔΗΜΑΡ , 6 Αριστεροί από το ΠΑΣΟΚ ,  23 Ακροδεξιοί από τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και 3 Ναζιστές από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ,  ΜΠΛΟΚΑΡΟΥΝ τη διαδικασία Δημιουργίας Επιτροπής για τον Ελεγχο της "μεταβίβασης"  της ΑΤΕ Bank στη Πειραιώς Bank!

ΝΑΙ!  Καλά διάβασες, μπλοκάρουν τη κίνηση για να ελεγχεί πως και με ποια δύναμη χαρίστηκε η Δημόσια τράπεζα  ATE BANK (Αγροτική Τράπεζα)  στην Ιδιοτική Πειραιώς.

Σε αντίθεση με τους παραπάνω ψευτοαριστεροναζιστοέλληνες, 12 Βουλευτές τουΣύριζα, 3 Βουλευτές από τους Ανεξάρτητοι Ελλήνες και 2 βουλευτές του ΚΚΕέχουν υπογράψει για να γίνει ο έλεγχος της περιβόητης και σκανδαλώδης μεταβίβασης. 

Με πιο απλά λόγια, 
Τα χρυσα αυγά στηριζουν μαζι με το τριγωνο της καταστροφης τον Εβραίο , υποτιθέμενο Ιδιοκτήτη της Πειραιώς Σάλλα! (άλλος είναι ο αληθινός ιδιοκτήτης, αλλά δεν έχει σημασία). Σε αντίθεση με τους "Συριζαίους" που υπογράφουν για να ελεγχεί το ζήτημα!

Τώρα για να μάθεις τι συνεπάγεται απο αυτή τη μεταβίβαση, επέτρεψε μου να σου πω και να σκεφτείς και μόνος σου αν πρόκειται ή οχι για ξεπούλημα της Ελλάδας.

Λοιπόν, η Αγροτική Τράπεζα Ελλάδος, έχει δανείσει σε Έλληνες πολίτες χρήμματα για να αγοράσουν κτήματα, μηχανήματα και οτι χρειάζεται κανείς για να οργώσει μία έκταση.  Τα κτήματα που αγόραζαν οι πολίτες, δεν ανήκαν σε κανέναν και έτσι, μπορούσαν και αγόραζαν μεγάλες εκτάσεις σε πολύ χαμηλές τιμές.. υπό κάποιους όρους βέβαια..

Για ενέχυρο, οι αγρότες ,  δεν έβαζαν σπίτια, ή τουλάχιστον στο 70% δεν έβαζε σπίτια, αλλά το ίδιο το αγορασθέν αγρόκτημα-έκταση κ.λ.π. Ετσι λοιπόν, μετά το πέρας των χρόνων, η Αγροτική (η οποία να τονίσω, είναι δημόσια περιουσία) , έγινε  η τράπεζα, με τα πιο ακριβά ενέχυρα. Δηλαδή, με ελληνική Γη!

Αυτή τη στιγμή λοιπόν, έρχεται στη πορτα της ΑΤΕ bank ο μεγαλοαπαταιώνας Σάλας, και τη ρωτάει
-"τι καλό έχετε; "
Η Αγροτική, απαντά:
-Έχουμε πολλά δάνεια με ενέχυρο Ελληνική Γη, αλλά έχουμε και Δάνεια σε MEGAλα κόμματα τα οποία θα τα πάρουμε του -αγίου ποτέ- ίσως και του -αγίου πούτσου- ανήμερα, (μη γελάτε, υπάρχει ο εορτασμός του αγίου πούτσου, ψάξτε google) .
 Και απαντά ο κύριος Σάλας:
-Μάλιστα, θα πάρω το πρώτα για μένα και τα υπόλοιπα θα τα πάρει ο Ελληνικός Λαός! 


Σημείωση:  εδώ όπως καταλαβαίνετε πρόκειται να κάνουμε με ιδυοφυια, τς τς τς! Θα πάρει δηλαδή ο εβραίος Ελληνική Γη και τα δάνεια που δανείστηκε το Πασόκ και η Νέα Δημοκτατορία θα τα φορτωθεί ο Λαουτζίκος!

Αγαπητέ Αναγνώστη, όπως καταλαβαίνεις, πολύ απλά, πρόκειται για το μεγαλύτερο σκάνδαλο στα τελευταία 100 χρόνια της Ελλάδας το οποίο δε συγκρίνεται ούτε και με το Ξεπούλημα της Κύπρου που έγινε επι χούντας του Ναζιστή Παπαδόπουλου!

Εδώ μιλάμε για αμέτρητα ελληνικά γεωργικά στρέμματα τα οποία θα χαριστούν στη κυριολεξία σε ομάδα πρακτόρων του τραπεζικού συστήματος.

Μάθε και ποιοί είναι αυτοί που  Διοικούν τη Πειραιώς Bank: 
Μιχάλης Γ. Σάλλας
Σταύρος Μ. Λεκκάκος
Αλέξανδρος Σ. Μάνος
Χριστόδουλος Γ. Αντωνιάδης
Ηλίας Δ. Μίλης
Σπυρίδων Α. Παπασπύρου
Ιάκωβος Γ. Γεωργάνας
Παναγιώτης Β. Ρουμελιώτης
Γεώργιος Π. Αλεξανδρίδης
Χαρίκλεια Α. Απαλαγάκη  
Ευτύχιος Θ. Βασιλάκης
Στυλιανός Δ. Γκολέμης
Θεόδωρος Π. Μυλωνάς
Βασίλειος Σ. Φουρλής
Jiri Smejc
Konstantin Yanakov
Δες εδώ τα πλήρη βιογραφικά τους

Εβραίοι Λοιπόν και Ρωσσοεβραίοι οι "ιδιοκτήτες" - διοικητές της Πειραιώς Bank. Όλοι έχουν εργαστεί σεμνά και ταπεινά (αλήθεια ο Χοντρός τι κάνει; Εμαθα κάνει διακοπούλες στη Μύκονο) στο διεθνές τραπεζικό σύστημα σε μεγάλες και άκρως σημαντικές θέσεις για την οικονομία διάφορων χωρών , με σπουδές σε εβραικά ιδρύματα και άλλα πολλά ενδιαφέροντα-απασχολήσεις που κάνουν οι Παγκόσμιοι συμμορίτες.. 

Αυτοί λοιπόν, με έναν ακατανόητο τρόπο , μοιράζονται πλεόν απο κοινού, την Ελληνική Γη , τη στιγμή δε, που ο Ελληνικός Λαός βομβαρδίζεται καθημερινά μέσω Blogs TV και άλλα, πως ο νούμερο ένα κίνδυνος είναι .. ποιοι; οι ξυπόλητοι μετανάστες!

Μηπως αυτό λέγεται .. αποπροσανατολισμός; 


 Κατακλέβουν τη Γη σου (με νόμιμο τρόπο πάντα) καθάρματα τραπεζίτες και οι υποστηρικτές τους είναι οι "άνθρωποι" που βγαίνουν στο Σύνταγμα για να κάνουν αγαθοέργιες .. τύπου "συσσίτεια". Ειναι οι άνθρωποι που ψήφισες για πρώτο κόμμα, είναι άνθρωπου που σε έχουν κλέψει , αλλά και θα συνεχίσουν να ξανακλέβουν! 

Αυτή τη φορά, με τον πιο στιγνό - αδίστακτο αλλά και σιωπηλό τρόπο.


2 βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, 6 του Πασοκ, 23 της Νέας Δημοκρατίας και 3 Ναζιστές της Χρυσής Αυγής, μπλοκάρουν την επιτροπή Ελέγχου του Σκανδάλου! Γιατί το κάνουν άραγε; Και μάλιστα οι καινούριοι οι Χρυσαυγίτες "οι καθαροί" που υποτιθεται (πάντα) υπερασπίζονται τα συμφέροντα του Ελληνικού λαού;

α! ποιοι χρωτάνε σε Πειραιώς και ΑΤΕ; (σίγουρα χρωστάνε κι άλλοι κι άλλα... το παρακάτω είναι ενδεικτικό)


 Μάντεψε και ποιος ΜΑΛΑΚΑΣ θα τα πληρώσει αυτά!

Μήπως πάει κάπου το μυαλό σου; Μήπως κάποιοι δεν είναι Καθαροί και χρωστάνε στους Βαρόνους; 

Ξέρεις κάτι; Η Χρυσή Αυγή είναι η χειρότερη κοινοβουλευτική Ομάδα και ο λόγος είναι , πως έχει φορέσει το πιο ΑΣΠΡΟ - ΞΕΣΠΡΑΣΠΡΟ μανδύα του "καλού σαμαρίτη" και απο πίσω σου, δρουν εις βάρος σου κάνοντας εγκλήματα. Αν αυτό δεν είναι έγκλημα, αν αυτό δεν ειναι ξεπούλημα, αν αυτό δεν είναι διαφθορά, τότε τι ΕΙΝΑΙ; 

Τώρα κάτσε σκέψου, ποιος σε ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ, ποιος σε ΞΑΝΑΚΟΡΟΙΔΕΨΕ , ποιος είναι η πουτάνα της Υπόθεσης και ποιός είναι ο Μαλάκας της Υπόθεσης!

Αν αισθάνεσαι κερατωμένος, πράξε ανάλογα!
Ποτέ ξανά ψήφο σε ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ , ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΑΥΓΗ.
Ποτέ ξανά συναλλαγή σε ΑΤΜ ή σε καταστήματα Πειραιώς και ΑΤΕ.
 ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ - ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ 

ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΜΗ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΣΤΕΡΝΊΖΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΟΤΙΣΜΌ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ


ΚΑΛΗ ΣΟΥ ΝΥΧΤΑ

και συνεχίζεται... 

Γιάννης Αναστασάκος

3 σχόλια:

  1. ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ!
    Ο "ΝΑΖΙΣΤΗΣ" ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ;
    ΠΟΤΕ; ΤΟ 1973 ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ,Η ΤΟ 1974 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΚΙΖΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ;
    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΠΛΕΞΕΙ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ;
    ΚΑΙ ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΟΙ 23 ΤΗΣ ΝΔ, ΚΑΙ ΚΟΠΤΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 3 ΤΗΣ ΧΑ;
    ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΓΡΟΤΗ ΝΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΤΟ ΦΟΡΤΩΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΑ.
    Α... ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ, Ο "ΝΑΖΙΣΤΗΣ" ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΧΡΕΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΝΑΣΑ ΚΑΙ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΗΓΕΣ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ[ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ].
    ΓΙΑ ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΤΣΙΜΠΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο φιλε για το σχολιο σου γιατη δεν εβαλε ολα τα κοματα σε ενα τσουβαλη και εξερεσε το κ.κ.ε και τον ξιριζα λες και ηνε η παρθενες της βουλης εγω ξερο οταν ενα δασος καιγετε κοντα στο ξερο κεγετε και το χλωρο ας παρετιθουν αυτη ολη που νομηζουν οτη εινε καθαρη να καθαριση το μαντρη που λεγετε βουλη απο τα σκατα και ας μπουν παλη να μας εφαρμοσουν τον δικαιο αγονατους και σιγνωμη για τα ορθογραφικα λαθη αγραματος ειμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΠΟΣΑ ΤΣΕΠΩΣΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΠΑΡΙΑ? ΡΕ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΑΝΑΣΤΑΣΑΚΟ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ. ΛΕΓΕ ΡΕ! Ο ΤΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΣΕ? ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 2 ΜΗΝΕΣ, ΕΒΡΑΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ? ΚΙ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΗΧΗΣΗ Ο ΑΝΑΡΧΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΣΟΥ. ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΕΣΥ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΥΡΗΓΜΑ ΓΙΑ ''ΧΟΥΝΤΕΣ''. ΒΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΓΙΑΝΝΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.