# #

27 Φεβ 2013

Παπαδόπουλος φυλάξει! Ακούς Αριστερός παπάς!


Κύριε Ελέησον...

Το κατά Αμβροσίου Αγίου Ευαγγελίου το ανάγνωσμα! Πρόσχωμεν...


Χουντικότατε! 

Σας προσφωνώ έτσι μιας και ο τίτλος Σεβασμιότατος δεν είναι αρκετός να περιγράψει επακριβώς την «Αγιότητα» σας. 

Με στεναχώρησε ιδιαιτέρως, ότι είπατε τον Αρχιεπίσκοπο Αριστερό! 

Παπαδόπουλος φυλάξει! Ακούς Αριστερός παπάς! 
Έρχεται η συντέλεια, το τέλος, ο δεκαοκτώ (γιατί 3 εξάρια τόσο κάνουν).

Γι αυτό έπεσε ο μετεωρίτης, να μας προειδοποιήσει για το ΣΥΡΙΖΑ. Εντάξει, έπεσε λίγο μακριά, αλλά αν σκεφτείς, ότι τον έριξε ο Ύψιστος από την άκρη του ηλιακού συστήματος... 

Και φυσικά από τον αφορισμό σας εξαιρείται ο Κουβέλης, είναι ιμιτασιόν Αριστερός, δεν πιάνεται...

Να βάλετε τον Ιερώνυμο να εξομολογηθεί, να κάνει 300 μετάνοιες και να γράψει «Αποτάσσομαι το Μαρξ» 1.000 φορές με μολύβι. 

Θα σας έλεγα να του κάνετε και μια φάλαγγα, αλλά αυτές οι «καλές εποχές» που η «θεόσταλτη» Ιερά Εξέταση βασάνιζε τους υπόπτους, έχει δυστυχώς για εσάς περάσει...

Ευτυχώς για την μακαριότητα σας υπάρχει άλλη μια χούντα σήμερα. Κάποιος μας έστειλε μια ακόμη χούντα και το αχάριστο ποίμνιο αντί να ευχαριστήσει τους δανειστές, θα πάει και βγάλει τον Αλέξη πρώτο; 
Αίσχος!


Έχετε απόλυτο δίκιο, φονικότατε, να μας λέτε, ότι δεν υπάρχουν καλοί χριστιανοί Αριστεροί. 

Ποιο «κομμούνι» θα έλεγε πχ, να δώσει κάποιος τον έναν χιτώνα από τους δύο που έχει; 

Ή θα έλεγε, ότι πιο δύσκολα περνάει πλούσιος στον Παράδεισο παρά τριχιά από βελόνι; 

Ή ποιος Αναρχικός θα κήρυττε το αγαπάτε αλλήλους;

«Ευτυχώς» εθνικότατε, που υπάρχουν οι «καλοί χριστιανοί», οι λάτρεις του «σατανικά υπέροχου τραγόμορφου Εωσφόρου» τους οποίους εσείς ευλογείτε και στηρίζετε. 

Εντάξει πιστούς στο Χριστό δεν τους λες, άλλωστε ο Ναζωραίος ήταν Εβραίος, οπότε δεν τον συμπαθούν και πολύ...

Είναι όμως «εθνικόφρονες», δηλαδή ακροδεξιοί. 

Αυτό τους δίνει συγχωροχάρτι για πλήθος «μικρών, ασήμαντων»  πταισμάτων, όπως οι δολοφονίες, το πλιάτσικο, οι εκφοβισμοί, οι τραυματισμοί, τα βασανιστήρια και όλα τα θεάρεστα πράγματα που έκαναν και συνεχίζουν απτόητοι να κάνουν.


Και μην ξεχνάμε μαζί μ’ αυτούς τους άλλους «σωτήρες» που είναι επίσης «καλοί χριστιανοί» τύπου Άκη, και που απλά ληστεύουν το δημόσιο, ξεπουλάνε τη χώρα, λεηλατούν μισθούς – συντάξεις, απολύουν κοκ. 

Για το καλό μας όμως το κάνουν ε, εξυπνότατε; 

Να μας μάθουν ότι σαν καλοί χριστιανοί δεν έχουμε ανάγκη φαγητού, θέρμανσης, στέγης και όλα τα «μάταια» αυτού του κόσμου. Με τόσες δοκιμασίες μας περιμένει Παράδεισος βρε... Όχι το 2014, ούτε το 2020 ή το 2060. 

Δεν θα ζήσουν πολλοί ως τότε. Περιμένει ο Παράδεισος στον άλλο κόσμο...

Τώρα να μιλήσουμε και λίγο θεολογικά. Καλά εγώ είμαι άθεος Αριστερός. 
Σεις όμως πιστεύετε σαν κληρικός, ότι ο αμετανόητος χουντικός, που σκότωσε έναν άνθρωπο, γιατί απλά δεν του άρεσε, πήγε στον Παράδεισο;

Σύμφωνα με αυτά που διδάσκετε από άμβωνα, ο Θεός είπε ου κλέψεις, ου φονεύσεις, ου ψευδομαρτυρήσεις, δεν είπε μην ψηφίσεις Αριστερά.
Εδώ που τα λέμε έπρεπε να πει, πως άμα ψηφίζουμε δεξιούς σαν το σαμαρά θα μας πάρει ο διάολος, όπως μας πήρε και μας σήκωσε δηλαδή, αλλά μας έδωσε τη λογική για να σκεφτούμε...


Στο θέμα μας όμως: 
Σαν ανώτατος κληρικός θα ξέρετε ασφαλώς τι είναι αμαρτία καλύτερα από εμένα. Άλλωστε έχει κάνει τόσες αμαρτίες το σινάφι σας...Όχι, δεν εννοώ αυτή τη φορά τον κλήρο...

Θα έχετε ίσως πληροφορηθεί ακόμα, φαιδρότατε, ότι το αντίδωρο στην εκκλησία και ο βασικός μισθός εξισώθηκαν. 

Ότι το ποίμνιο πεινάει και με προσευχές στη Γερμανίδα Γκεσταπίτισσα δεν γεμίζουν τα πιάτα.

Μέμφεστε το ΣΥΡΙΖΑ που είπε «ότι θα πάω ακόμη και με το διάολο προκειμένου να σώσω τη χώρα» ενώ χειροκροτάτε το Σατανά, ... το Σαμαρά ήθελα να πω, και την κυβέρνηση που διαλύουν τη χώρα. 

Πέρα από το ότι θα συμμαχήσω και με το διάολο, το είπε κι ο Τσόρτσιλ εναντίον του Χίτλερ, (άλλος «καλός» άνθρωπος αυτός), αυτά που γίνονται από τους κυβερνώντες, που εσείς ευλογάγατε, μετατρέπουν την ζωή μας σε ζωντανή κόλαση.

Λυπάμαι που θα σας στεναχωρήσω. Αλλά το ποιος είναι ο Διάβολος φαίνεται ξεκάθαρα. Όπως κι οι υπηρέτες του Μαμμωνά. Γι αυτό και οι καλοί χριστιανοί θα ψηφίσουν τον «άθεο» για να εξορκίσει τους δαίμονες, μια κι η Εκκλησία δυστυχώς δεν το έκανε, όπως είχε υποχρέωση προς αυτά τα οποία η ίδια διδάσκει.


Όσο για την υμετέρα εκλαμπρότητα, παρακαλώ υμάς, όπως βγείτε από τα παλάτια υμών, ενδυθείτε απλά ενδύματα και αφουγκραστείτε την αγωνία των πιστών.

Φυσικά δεν θα το κάνετε. 
Οι παρωπίδες της εμπάθειας σας κρύβουν την όραση. Αλλά κατά βάθος γνωρίζετε, ότι χριστιανός δεν είναι το γίδι, το οποίο ακολουθεί τον τσοπάνη. Όπως και ότι τα ράσα δεν κάνουν τον παπά. Εσείς δεν είστε κληρικός αλλά κομματικός εγκάθετος. Κομματόσκυλο. 

Σας λυπάμαι και σας αφήνω στα πλούτη σας και στην αηδία των συνανθρώπων μου, που υποφέρουν εξ αιτίας αυτών που εσείς υπηρετείτε.

Εσείς δεν έχετε το Θεό σας. 
Θεό κάνατε το αλαζονικό Εγώ, την Πολιτική. 
Φιλοδοξείτε να είστε Πάπας. 
Προσκυνάτε το χρήμα και το μίσος. 
Είστε ο πλέον αναρμόδιος να μιλάει για Χριστιανισμό. 
Ουδέποτε υπήρξατε κι ούτε θα γίνετε Χριστιανός. 
Είστε απλά ένας ακόμα Ακόλουθος. 
Άξιος ο μισθός σας Αθλιότατε...




Αν σας τάραξαν και προσέβαλαν τα λόγια μου, χαίρομαι. 

Είμαι ένας άνεργος, που έχει άρρωστο άνθρωπο ηλικιωμένο και ο ίδιος έχω κάποια προβλήματα υγείας. 

Θα ψηφίσω Αριστερά, (ίσως όχι το ΣΥΡΙΖΑ γιατί δεν βλέπω με καλό μάτι την ΕΕ), μπας και δε χρειαστεί να πληρώνω κάθε φορά χρήματα τα οποία δεν έχω για εξετάσεις. 

Ακόμη, αν ο χειμώνας κρατούσε λίγο περισσότερο, θα ήμουν παγωμένος σαν την καρδιά σας.

Βλέπετε ο καθένας με τις ανησυχίες του. Εσείς ανησυχείτε για την άνοδο της Αριστεράς, εγώ για την άνοδο των Τιμών και της Ανεργίας. 
Εσείς φοβάστε τον Τσίπρα, εγώ τους Λογαριασμούς.

Σας έχω κι ένα νέο: Σαν εμένα και χειρότερα είναι εκατομμύρια άλλοι κι είμαστε όλοι πολύ θυμωμένοι. Οπότε κοιτάξτε να πιάσετε φιλίες με τους «δαιμονισμένους»  του ΣΥΡΙΖΑ, για να μην τρέχετε μετά να τους ευλογείτε, όπως κάνετε με όλους όσους κυβερνάνε...   

    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.