# #

9 Οκτ 2012

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΥΡΡΕΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ!


...ΠΑΡΑ ΤΙΣ "ΧΟΥΝΤΙΚΕΣ" ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙΣ
Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ "ΑΠΟΙΚΙΑ"!!!

Μια λαοθάλασσα κόσμου έχει κατακλύσει ήδη το Σύνταγμα και την Ομόνοια στις ενωτικές, ειρηνικές, παλλαϊκές κινητοποιήσεις.
Δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, μαθητές, φοιτητές, έμποροι, επαγγελματοβιοτέχνες και ...
αγρότες καταφθάνουν διαρκώς στο Σύνταγμα και στην Ομόνοια, παρά τις "χουντικές" απαγορεύσεις , τις εκατοντάδες απαράδεκτες προληπτικές προσαγωγές και το γενικότερο κλίμα τρομοκρατίας που έχει καλλιεργήσει η τρικομματική συγκυβέρνηση τωναντιλαϊκών μέτρων και της καταστολής, ελέω της επίσκεψης της επικυριάρχου Άνγκελα Μέρκελ !
Πλήθος λαού εκφράζει την αντίθεσή του στις πολιτικές του Βερολίνου,της εγχώριας και ξένης τρόικας, οι οποίες θέλουν την Ελλάδα και τον υπόλοιπο ευρωπαϊκό νότο, γερμανική "αποικία".
Ο λαός μιας χώρας όπου χρησιμοποιείται  ως το χειρότερο «πειραματόζωο» για αντεργατικούς καιιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς που αφορούν όλη την Ευρώπη αλλά και τον κόσμο, αντιδρά μαζικά και δυναμικά στα σχέδια της διεθνούς δικτατορίας του χρηματιστικού κεφαλαίου.
Tα MAT μπήκαν στο προαύλιο του Ερρικος Ντυνάν(!),όπου απλήρωτοι εργαζόμενοι προσπάθησαν να βγουν προς τον δρόμο για να προχωρήσουν προς το Σύνταγμα και εμποδίστηκαν από τις διμοιρίες των ΜΑΤ. Πέντε διμοιρίες στο σημείο εγκλώβισαν τον κόσμο μέσα, κάνοντας εκτεταμένη χρήση χημικών, αποκλείνοντας την είσοδο του νοσοκομείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.