# #

31 Ιουλ 2012

45 αστυνομικοί φυλάνε τον Χρυσοχοΐδη!!!!!!



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Μεγάλη κουβέντα έχει ανοίξει από χθες, μετά την δημοσιοποίηση της απόφασης από τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νίκο Δένδια, να αποσύρει 1.500 αστυνομικούς από την φύλαξη υψηλών προσώπων, κυρίως βουλευτών (πρώην και νυν), επιχειρηματιών και τηλεαστέρων δημοσιογράφων. 

Σύμφωνα με  με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες του planet-greece, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έχει για την φύλαξή του, συνολικά 45 αστυνομικούς! 

45 αστυνομικούς ΔΕΝ ...έχουν πολλά τμήματα της χώρας που υπολειτουργούν. Κι όμως, ο πρώην υπουργός (της κατά τα άλλα) Προστασίας του Πολίτη, έχει αστυνομικούς για να φυλάνε τον ίδιο, το γραφείο του και το σπίτι του!

Ξέρετε πόσο κοστίζει, μηνιαίως, ο κύριος Χρυσοχοΐδης στους Έλληνες φορολογούμενους; 

Σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς μας.... περίπου 60.000 ευρώ μηνιαίως! Και για να κάνουμε αναγωγή και σε ετήσια βάση, το ποσό φτάνει τις 720.000 ευρώ!

Και σημειώστε, τα χρήματα αυτά είναι ΜΟΝΟ για τους αστυνομικούς, τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούν, τις μηχανές και τα καύσιμά τους! Αν βάλουμε και την βο(υ)λευτική αποζημίωση κτλ, ξεπερνάει το 1 εκατ. ευρώ!!! Χρήματα που πληρώνουμε ΕΜΕΙΣ!!!!

πηγη

3 σχόλια:

  1. Φυσικά και πρέπει να φύγουν οι αστυνομικοί από την φρούρηση βουλευτών, αλλά δείτε παρακάτω με ποιό τρόπο θα μειωσουν άλλα 300 ευρώ τους μισθούς μας....
    ΨΑΧΝΟΥΝ ΣΤΑ ΠΙΟ ΑΠΙΘΑΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΔΕΙΑΣΟΥΝ ΤΗ ΓΩΝΙΑ. ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ 300 ΕΥΡΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ!
    ΤΩΡΑ, Ο ΚΑΘΕ Λ/Μ ΘΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ, ΟΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΑΕΙ ΠΟΤΕ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΣΕΠΩΝΕΙ ΤΑ ΤΡΙΑΚΟΣΑΡΙΑ!... ΔΕΝ ΕΒΑΛΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΟΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ Ο ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ!! ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΒΑΛΑΝ ΟΡΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!!!

    Ε ΡΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ!

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΟΥΜΕ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΡΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΛΠ, ΤΟΤΕ ΝΑΙ, ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ.
    ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΒΑΛΚΑΝΙΟΙ, ΑΣΙΑΤΕΣ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΘΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ, ΘΑ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΤΟ ΤΡΙΑΚΟΣΑΡΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΑΞΗ.
    ...ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΗΤΑΝ, ΤΟ ΤΡΙΑΚΟΣΑΡΙ ΝΑ ΔΙΔΕΤΑΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ.

    ΑΛΛΙΩΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΚΟΠΟΥΝ ΑΛΛΑ 300 ΕΥΡΩ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΣΕΠΩΝΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΑΚΟΣΑΡΙΑ ΟΙ ΒΑΛΚΑΝΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και να είχε κάποιο ψήγμα χρυσού απάνω του! Αυτός ο χορδάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΚΑΙ Ο Κ. ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ???????Ο ΜΑΣΩΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.