# #

1 Μαρ 2012

Mυστηριώδης ασθένεια εξαπλώνεται μέσω Facebook και Youtube...!!!



Σενάριο επιστημονικής φαντασίας θυμίζουν όσα συμβαίνουν σε πόλη των ΗΠΑ: μια μυστηριώδης ασθένεια φαίνεται να εξαπλώνεται μέσω Facebook και Youtube, προκαλώντας πανικό!

 Ανησυχία προκαλούν τα 19 περιστατικά της ασθένειας που μοιάζει με το σύνδρομο Tουρέτ, με συμπτώματα κινητικών και λεκτικών διαταραχών, σαν τικ.

 Η ασθένεια παρουσιάστηκε στην πόλη LeRoyκαι φαίνεται πως «κολλάει» όταν κάποιος βλέπει βίντεο στο Facebook ή το Youtube!
 «Είναι απορίας άξιο να βλέπει κανείς ένα άτομο να ποστάρει τα συμπτώματά του σε κάποιο κοινωνικό δίκτυο και το επόμενο άτομο που θα.. ανεβάσει βίντεο να έχει τα ίδια ακριβώς τικ, χωρίς αυτά να αντιστοιχούν σε κάποια γνωστή ασθένεια», δήλωσε στο δίκτυο MSNBC ο καθηγητής νευρολογίας David Lichter.

Αν και δεν έχει εξακριβωθεί αν πρόκειται για ξέσπασμα κάποιας ασθένειας, οι ειδικοί βρίσκονται επί ποδός και υποστηρίζουν πως πολλοί από εκείνους που παρακολουθούν τα βίντεο μιμούνται και αντιγράφουν ασυνείδητα τα συμπτώματα!

Το πρώτο κρούσμα παρουσιάστηκε το Φθινόπωρο, ενώ από τα 19 άτομα που έχουν νοσήσει τα 14 είναι κορίτσια μεταξύ 13 και 18 ετών, ενώ συμπτώματα παρουσίασε και μια 36χρονη νοσοκόμα.

Πάντως, μια περιβαλλοντολόγος «αθωώνει» τα δύο δημοφιλή sites και αποδίδει όσα μυστηριώδη συμβαίνουν σε διαρροή χημικών στην περιοχή την δεκαετία του 1970.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.