2 Μαρ 2012

...δεν υπάρχει ΕΝΑΣ αρσενικός, ΕΝΑΣ πολιτικός να τους διαολοστείλει όλους αυτούς που με βιάσανε και να τους κλείσει φυλακή. Δεν υπάρχει ΕΝΑΣ εισαγγελέας...


Με λένε ΕΛΛΑΔΑ...Σου μιλάω ψιθυριστά να μην μας ακούσουν. Θα σου πω και εγώ την ιστορία της καταστροφής μου. Με λίγα λόγια.
Κάποτε είχα μια συναίσθηση της ιστορικής αξίας μου. Ήμουν πτωχή πλην τίμια. Πολεμούσα για να μεγαλώσω. Πολεμούσα για τους Βαλκανικούς. Πολεμούσα για τη μεγάλη ιδέα στη Μικρά Ασία. Έστω και αν έσπασα τα μούτρα μου δεν το έβαλα κάτω. Πολεμούσα στον Β' Παγκόσμιο πόλεμο και αντιστεκόμουν. Ξυπνούσαν μνήμες που με συνέδεαν με το παρελθόν.

Μετά άρχισε ο ξεπεσμός μου.  Η ανοικοδόμηση με τις γελοίες πολυκατοικίες, η πιο άσχημη πρωτεύουσα σε όλη την Ευρώπη. Η Χούντα. Το ΠΑΣΟΚ. Τα λαμόγια στην εξουσία. Το ''Τσοβόλα δώσ' τα όλα'' .Ο Κοσκωτάς. Οι κοριοί. Το χρηματιστήριο του '99. Όλοι αυτοί που δεν μπήκαν φυλακή. Μαζί και οι ''παπαγάλοι''. Ο Σημίτης με τον Κόκκαλη και τον Μπόμπολα. Οι λιμουζίνες και τα μπουζούκια σε μια χώρα που δεν παράγει τίποτα. Τα δανεικά. Τα δανεικά. Τα δανεικά. Οι δημόσιοι υπάλληλοι. Οι λαϊκιστές στην εξουσία. Πράσινοι και μπλε. Διορίστε. Διορίστε. Χώστε. Φάτε.

Με ξεσκίσανε φιλαράκι. Οι συνδικαλιστές. Οι ληστοτραπεζίτες. Οι Αλβανοί και οι σφαγές. Οι χουλιγκάνοι και τα επεισόδια. Οι κουκουλοφόροι .. Οι αριστεροί με τις δεξιές τσέπες στην ΕΡΤ. Οι υπουργοί και οι μίζες. Η Siemens. O Τσουκάτος. O Σημίτης. O Καραμανλής. Ο Τζέφρι. Οι εισαγγελείς που δεν έβαλαν κανέναν στη φυλακή. Οι τρομοκράτες που έπιασαν τη 17 Νοέμβρη η οποία ήταν λιγότερο τρομοκρατική από το σύστημα που με τρομοκρατεί φιλαράκι.

Είμαι μία βιασμένη. Τρομοκρατημένη. Μου κλωτσάνε τα ομόλογα λες και είναι σκατά. Με έχουν κάνει σκουπίδι. Με κράζουν οι Γερμανοί. Με κράζουν σε όλα τα κανάλια της γης. Ο υπουργός οικονομικών της Πορτογαλίας δήλωσε "μην μας συγκρίνετε, εμείς δεν είμαστε Ελλάδα". Πιάνουν το όνομά μου στο στόμα τους όλοι διότι εγώ έγινα η πιο βρωμιάρα απ' όλους.

Είναι να τρελαίνεσαι. Είναι να παραληρείς.

Θα σου έγραφα κι άλλα. Είχα πολλά να σου πω αλλά θέλω να δω τώρα TV των εργολάβων και των εφοπλιστών που με αποβλάκωσε τελείως. Το μεσημέρι βλέπω τα κουτσομπολίστικα διότι εκεί δεν μιλάνε για εμένα και ξεχνιέμαι. Αποβλακώνομαι ακόμα πιο πολύ.

Έχω τα ωραιότερα βυζιά που είναι σαν νησιά. Τα ωραιότερα μάτια που είναι σαν θάλασσες. Τα ωραιότερα οπίσθια που είναι σαν βουνά. Αλλά δε με γουστάρει πιά κανένας. Διότι είμαι βρώμικη. Με βίασαν όλοι.

Και δεν υπάρχει ΕΝΑΣ αρσενικός, ΕΝΑΣ πολιτικός να τους διαολοστείλει όλους αυτούς που με βιάσανε και να τους κλείσει φυλακή. Δεν υπάρχει ΕΝΑΣ εισαγγελέας.

Τι να σου λέω άλλο φίλε.

Είμαι εξουθενωμένη..!!!!! Θα δώσω μια όμως και θα σηκωθώ. ΚΟΙΤΑ ΜΕ ΜΟΝΟΟΟ!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.