# #

17 Μαρ 2012

Πιές Coca Cola... «Κάνει Καλό»!


coca-cola_Spriteή πως ο διατροφικός κώδικας (Codex Alimentarius) αποδεικνύεται επικίνδυνος για τους καταναλωτές!
Άμεση ανάκληση / απόσυρση επικίνδυνων αναψυκτικών “Coca Cola” και “Sprite” από τον ΕΦΕΤ
Μετά από αναφορές και καταγγελίες καταναλωτών ο ΕΦΕΤ ανακάλυψε ότι τα ανθρακούχα αναψυκτικά “Coca Cola” και “Sprite”, παρουσίασαν δυσάρεστη οσμή και γεύση (απόκλιση από τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά, αναφέρει η σχετική ανακοίνωσή του).
 Στην συνέχεια εξέδωσε εντολή ανάκλησης / απόσυρσης αυτών των επικίνδυνων αναψυκτικών. Πιο συγκεκριμένα:

coca-cola_Sprite
«Η εμφάνιση της συγκεκριμένης δυσάρεστης οσμής και γεύσης αποδόθηκε από την εταιρεία, σε συνέχεια εργαστηριακών δοκιμών, στην παρουσία των χημικών ουσιών 2,4 διχλωροφαινόλης και 2,6 διχλωροφαινόλης.
Σύμφωνα με την επιχείρηση, τα προϊόντα “Coca Cola” και “Sprite”, τα οποία εμφάνισαν τα ανωτέρω ευρήματα, παράγονται στο εργοστάσιο της επιχείρησης «Coca – Cola Τρία Έψιλον» στο Ηράκλειο Κρήτης και έχουν διακινηθεί στην ελληνική αγορά.
Ο Ε.Φ.Ε.Τ απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση των συγκεκριμένων παραγομένων προϊόντων»... Και συνεχίζει η ανακοίνωση πιο κάτω: «Καλούνται οι καταναλωτές, οι οποίοι έχουν προμηθευτεί τα ανωτέρω προϊόντα, να μην τα καταναλώσουν*».
coca-cola_SpriteΣε πλήρη αδιέξοδο είναι η μαζική παραγωγή τροφίμων με βάση τον παγκοσμιοποιημένο διατροφικό κώδικα (Codex Alimentarius) και η οργάνωση της κοινωνίας μας με κερδοσκοπικές εταιρίες. Κανείς δεν μπορεί να βάλει φρένο στην κερδοσκοπία, παρά μόνον η διάλυσή της. Η μάζα σύρεται και φέρεται από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης (ΜΜΕ), ιδιαίτερα από τα κερδοσκοπικά κανάλια, που προωθούν με κάθε μέσο “Coca Cola” και “Sprite”!
Καλούμε δασκάλους και γονείς να σταματήσουν να δίνουν ανθρακούχα αναψυκτικά στα παιδιά και ιδιαίτερα αναψυκτικά τύπου “Cola”, που έχουν κατηγορηθεί για κατακράτηση ασβεστίου και ανακοπή των καύσεων.
Καλούμε τους καταναλωτές να απεξαρτηθούν από τα προϊόντα των μεγάλων εταιριών του διατροφικού κώδικα (Codex Alimentarius). Η αναζήτηση μικροπαραγωγών στις αγορές βιοκαλλιεργητών και στα χωριά τους είναι το πρώτο αναγκαίο βήμα! Και στην συνέχεια:
Αντίσταση στην παγκοσμιοποίηση!
Οικοαυτάρκεια!  Ανταλλαγή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.