16 Μαρ 2012

Α π ί σ τ ε υ τ ο ...Οι υπουργοί δεν πήγαν στη συζήτηση για τις Γερμανικές αποζημιώσεις!"Οι σφαγές του Διστόμου", ξυλογραφία του Αλέξανδρου Κορογιαννάκη
Εντονότατες ήταν οι αντιδράσεις για την απουσία των υπουργών από την συνεδρίαση των επιτροπών Οικονομικών και Άμυνας για τις γερμανικές αποζημιώσεις.
Πρώτος δήλωσε κόλλημα ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ύστερα, αφού ο υπουργός Οικονομικών δήλωσε πως δεν πάει είπαν το ίδιο και οι κύριοι Δήμας και Παπαϊωάννου.
Αποτέλεσμα ήταν ..
τα κόμματα να αντιδράσουν εντονότατα με τον Σ. Χαλβατζή να μιλάει για απαράδεκτο φαινόμενο και πολιτικό πρόβλημα καθώς η κυβέρνηση είναι που πρέπει να δώσει απαντήσεις και τον Κ. Βελόπουλο να αφήνει να εννοηθεί πως ο κ. Βενιζέλος προτίμησε την κομματική υποχρέωση από την εθνική.
Ο Δ. Παπαδημούλης καυτηρίασε το γεγονός λέγοντας πως ίσως η ελληνική κυβέρνηση δεν θέλει να στεναχωρήσει την Άγκελα Μέρκελ, ενώ ο Ν. Τσούκαλης είπε πως η κυβέρνηση Παπαδήμου θα πρέπει να παραπέμψει το θέμα στην επόμενη που θα προκύψει από τις εκλογές.
Προσβεβλημένη δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη λέγοντας πως οι τρεις υπουργοί κρύβονται.
Ο εκνευρισμός όλων ήταν έντονος και καθώς έμαθαν για την αναβολή την ώρα που ήταν προγραμματισμένη η σύσκεψη και όχι νωρίτερα και ενώ η κα Παπανδρέου γνώριζε από χθες το βράδυ για την πρόθεση του κου Βενιζέλου να μην εμφανισθεί…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.