# #

23 Δεκ 2011

Απιστευτη κοτσανα της παπαρηγα...

2 σχόλια:

  1. Δε μας χέζεις ρε Κανάκη!
    Οι 4 πολιτικά λοβοτομημένοι χαβαλετζήδες ξαναχτύπησαν!
    Πήραν ένα απόσπασμα μιας ομιλίας και το παρουσίασαν σαν κοτσάνα.
    Όσο ακόμα ο πολιτικά υπανάπτυκτος λόγος θα θεωρείται ‘ιν’ (όλοι οι πολιτικοί φταίνε’, ‘νάρθουν καινούρια μυαλά στην πολιτική’ ‘πού είναι ένας πολιτικός ΄μεσσίας΄να μας σώσει’ και πάει λέγοντας), οι τύποι αυτοί θα έχουν πολλά ‘like’ απ τη γενιά των 400€ (απ την οποία απέχει πολύ ο Κανάκης ηλικιακά και εισοδηματικά).
    Τι να τους εξηγήσεις τώρα..
    Ότι αν διαχειριστεί μια κυβέρνηση της αριστεράς το σύστημα
    -με τις τράπεζές του
    -με τους μεγαλοεπιχειρηματίες κι εφοπλιστές του
    -με τις δεσμεύσεις έναντι της Ε.Ε. κλπ
    θα δώσει μια ευχάριστη ανάσα στα αστικά κόμματα να επανέλθουν δριμύτερα;
    Πόσα όμως απ τα κόμματα της αριστεράς θέλουν κρατικοποίηση τραπεζών, μεγάλων επιχειρήσεων, αποδέσμευση από την Ε,Ε.;
    Είναι σε θέση το κίνημα να υποστηρίξει μαζικά τέτοια μέτρα απέναντι στην αντίσταση (με Μ.Μ.Ε., προβοκάτορες, σώματα ασφαλείας, ακόμα και στρατό) που θα επιχειρήσουν (όπως κάνουν πάντα και παντού) οι πλουτοκράτες όταν απειλείται η περιουσία τους;
    Υπάρχει επαναστατική διάθεση αλλού στην Ευρώπη για υποστήριξη της Ελλάδας, ή θα μας διαλύσουν με κανέναν νατοϊκό βομβαρδισμό ή εισβολή της Τουρκίας;
    Το ΚΚΕ το λέει ευθέως στο πρόγραμμά του πως δεν ενδιαφέρεται για διαχείριση του καπιταλισμού αλλά για το γκρέμισμά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε Κανάκη και Σία, κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε ή καταλαβαίνετε και απλά μπουρδολογείτε? Τι θέλετε τέλος πάντων? Να κυβερνήσει η αριστερά ή να μην κυβερνήσει? Να κυβερνήσει η αριστερά αθροίζοντας τα ποσοστά της για να διαχειριστεί ένα καπιταλιστικό σύστημα και μάλιστα από τα πιό σάπια?

    Να το αλλάξει το σύστημα θέλει η Παπαρήγα. Όμως με μιά πολύ ισχυρή και άρα αποτελεσματική πλειοψηφία. Για να απολαμβάνει επιτέλους ο εργαζόμενος αυτό που πραγματικά του αναλογεί από τον πλούτο που ο ίδιος παράγει και που τώρα καρπώνονται τ΄αφεντικά. Και σ΄αυτή την κατεύθυνση καλεί τον κόσμο! Κι εσείς αυτό το χλευάζετε γιατί την έχετε καλά εξασφαλισμένη την πάρτη σας, γλύφοντας! Αλοίμονο στα χαϊβάνια που χασκολογούν μαζί σας υπνοβατόντας στο κενό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.