# #

24 Δεκ 2011

Γράμμα στον Άγιο Βασίλη έστειλε ο Κώστας Καραμανλής




Γράμμα στον Άγιο Βασίλη έστειλε ο Κώστας Καραμανλής
Θύμα παραβίασης του απορρήτου των ταχυδρομικών υπηρεσιών ισχυρίζεται ότι έπεσε ο Κώστας Καραμανλής, ο οποίος ήταν μέσα στους ενήλικες που απέστειλαν φέτος γράμμα στον Άγιο Βασίλη, αγνοώντας αφενός το προφανές, ότι δηλαδή ο Άγιος Βασίλης δεν υπάρχει και αφετέρου ότι τα γράμματα που έχουν τον άγιο των Χριστουγέννων ως παραλήπτη ανοίγονται και διαβάζονται από τους αρμόδιους υπαλλήλους των ΕΛΤΑ.
Μετά τους γιατρούς που έβγαζαν φωτογραφίες και σχολίαζαν με χυδαίο τρόπο τα απόκρυφα σημεία ωραίων γυναικών που κείτονταν αναίσθητες στο χειρουργικό τους τραπέζι αλλά και τους τεχνικούς κινητών τηλεφώνων και ηλεκτρονικών υπολογιστών, που ανέβαζαν στο διαδίκτυο, βίντεο με τις προσωπικές στιγμές των πελατών τους, άλλη μια υπόθεση παραβίασης προσωπικών δεδομένων, έρχεται σήμερα στο φως της δημοσιότητας...

Όπως έγινε γνωστό από δημοσιεύματα σε μεγάλες εφημερίδες (ΕλευθεροτυπίαΚαθημερινή), σύμφωνα με τα ΕΛΤΑ δεν είναι μόνο τα παιδιά που στέλνουν φέτος γράμματα στον Άγιο Βασίλη. Μέσα στα κόκκινα ειδικά γραμματοκιβώτια που έχουν τοποθετηθεί αυτές τς μέρες έξω από τα κατά τόπους ταχυδρομεία, υπάρχουν και αρκετά γράμματα από ενήλικες που ζητούν την συνδρομή του Άγιου Βασίλη για την επίλυση καθημερινών προβλημάτων και αδιεξόδων όπως η ανεργία κ.ά. Τα περισσότερα εξ αυτών είναι ανώνυμα και δεν αναγράφουν καν την διεύθυνση του αποστολέα.
Το theblob.gr όμως, ήρθε σε επαφή με έναν υπάλληλο του ΕΛΤΑ, ο οποίος υποστηρίζει ότι στα χέρια του έπεσε μια επιστολή που είναι γραμμένη από τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή. Αυτό το βασίζει σε τρία αδιάσειστα στοιχεία. Στην διεύθυνση του αποστολέα, η οποία συμπίπτει με αυτή της κατοικίας του ζεύγους Καραμανλή στη Ραφήνα, στην υπογραφή, "Ο μικρός Κωστάκης σου" αλλά και σε αυτό που ζητάει από τον Άγιο Βασίλη, που δεν είναι άλλο από τη νέα κονσόλα του playstation.
Επικοινωνήσαμε με τον Κ. Καραμανλή ο οποίος σπάει τη σιωπή του για δεύτερη φορά μετά από χρόνια  και όπως δηλώνει επιφυλάσσετε παντός νόμιμου δικαιώματός τους απέναντι σε όσους διαδίδουν ανυπόστατες φήμες ότι ο Άγιος Βασίλης δεν υπάρχει. Μάλιστα ως απόδειξη της ύπαρξής του, ο πρώην πρωθυπουργός μας απέστειλε και αυτή τη φωτογραφία- ντουκουμέντο που φυλάει στο πορτοφόλι του επί χρόνια και όπως μας εκμυστηρεύτηκε την έχει τραβήξει ο ίδιος ο Ρούντολφ (ο τάρανδος).
karasanta


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.