# #

28 Δεκ 2011

ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΠΡΙΝ ΑΚΟΜΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ !!!



..Αφορμή για το παρακάτω σημείωμα μού έδωσαν τα συχνά σταυροκοπήματα των παιδιών και τής παρουσιάστριας, τα σταυρώματα των φαγητών κ.λπ. στην τηλεοπτική εκπομπή Junior Master Chef, όπου παιδιά διαγωνίζονται στη μαγειρική.  


Στα πρόθυρα τού χωρισμού έφτασε προ μηνών γνωστό μου ζευγάρι λίγο πριν πάρουν την τελική τους απόφαση να παντρευτούν. Αν και αγαπιόνταν, υπήρχε μια μεγάλη διαφορά μεταξύ τους.


 Ο άνδρας ήταν άθεος, ενώ η γυναίκα χριστιανή με πατέρα επίτροπο σε εκκλησία. Ο άνδρας ήθελε πολιτικό γάμο, η γυναίκα θρησκευτικό, ο άνδρας ήθελε να μην βαπτίσουν τα παιδιά, που θα έκαναν στο μέλλον, η γυναίκα δεν το συζητούσε καν. 


Τελικά, ο άντρας ...
υποχώρησε, έκανε θρησκευτικό γάμο κι όπως φαίνεται θα βαπτιστούν και τα παιδιά, όταν «πρώτα ο θεός» γεννηθούν (η γυναίκα είναι τώρα έγκυος).

Τα γράφω αυτά, γιατί ακούω συχνά θρησκευόμενους να λένε, ότι η πίστη τους είναι προϊόν δήθεν ελεύθερης επιλογής. 



Αν η θρησκεία ήταν επιλογή, θα υπήρχαν π.χ. στην Τουρκία αρκετοί ορθόδοξοι, στην Ελλάδα ινδουιστές κ.ά.. 


Όμως, στην Ελλάδα βγαίνουν όλοι μόνον ορθόδοξοι, στην Τουρκία όλοι  μουσουλμάνοι, στην Ινδία όλοι ινδουιστές κ.λπ. κ.λπ.. 

Ειδικά στη Ρωμιοσύνη, η προπαγάνδα κι ο προσηλυτισμός, που υφίστανται τα παιδιά είναι τεράστιοι: 



Στην οικογένεια, στο στρατό, στο περιβάλλον τους, αλλά κυρίως στο σχολείο, όπου η ανάπτυξη τής θρησκευτικής συνείδησης (και τής εθνικής) έχει κατοχυρωθεί συνταγματικά (άρθρο 16. παρ. 2).


 Στην περίπτωση τού φιλικού μου ζευγαριού, η θρησκεία, που θα ακολουθήσουν τα παιδιά τους, είχε ήδη καθοριστεί όχι πριν γεννηθούν, αλλά πριν καν ακόμα συλληφθούν!

Τα σταυροκοπήματα των μικρών παιδιών και τα σταυρώματα των φαγητών τους στο Junior Master Chef, αποτελούν επιβεβαίωση των ανωτέρω, αλλά και καθρέπτη τού θεοκρατικού προσώπου τής σύγχρονης Ρωμιοσύνης.
 


2 σχόλια:

  1. Η γυναικα εκανε το καθηκον της απεναντι στον θεο γιαχβεχ των εβραιων, ο ανδρας εχει ηδη αποτυχει απο ΤΩΡΑ! χαζομ.υνακιας που δεν κατορθωσε ΟΥΤΕ αυτο το ουσιωδες να κανει. Να σταθει "ορθιος" διοτι αυτο σημαινει να μην εισαι εβραιοχριστιανος.
    οταν της τελειωνουν οι λινατσες της συζυγου ας χρησιμοποιει τον χλεχλε που "παντρεφθηκε"

    Αμφιτρυων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.