# #

1 Νοε 2011

Το ΠΑΣΟΚ...τριχοτομειται !!!


Πάουερ του δε πίπολ



Πανικόβλητες οι ντόπιες και οι ξένες αντιδραστικές δυνάμεις, αφού δημιουργήσουν ένα ψευτοπανικό στις τράπεζες για να τους διευκολύνουν, επιστρατεύουν στη συνέχεια τρεις - τέσσερεις βουλευτές από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ, ώστε να μην παράσχουν ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση.

 Για να μην καρφωθούν ίσως επιστρατεύσουν περισσότερους.

 Η απώλεια της δεδηλωμένης κρίνεται αναγκαία προκειμένου να μη γίνει της παγκόσμιας οικονομικής εκδιδομένης. Η Κυβέρνηση πέφτει.

 Ένας ακόμα Παπανδρέου γίνεται θύμα των αποστατών.

 Ο ευρωπαϊκός προσανατολισμός της χώρας δεν θα κινδυνεύσει από το ανεύθυνο και εκβιαστικό στοίχημα του Προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Μαζί με τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό θα σωθεί το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα, οι παγκόσμιες αγορές, ο ντάου τζόουνς και ο μελαμψός συνεπώνυμός του αρτίστας τομ. 

  Αηδιασμένος από την αποστασία ο Παπανδρέου σκέφτεται να εγκαταλείψει τη χώρα με ελικόπτερο. Δέχεται όμως εισηγήσεις από μέλη της οικογενείας του να ιδρύσει το Νέο ΠΑΣΟΚ, ένα ΠΑΣΟΚ που καμιά σχέση δεν θα έχει με το Βαθύ ΠΑΣΟΚ του συντεχνιακού παρελθόντος, αλλά ούτε και με το Ρηχό ΠΑΣΟΚ του ΔΝΤ και του νεοφιλελεύθερου δόγματος του σοκ. Το ΠΑΣΟΚ τριχοτομείται.

 Επικεφαλής του Βαθέος τίθεται η τριανδρία Φωτόπουλου - Μπαλασόπολου - Παναγιωτακόπουλου, επικεφαλής του Ρηχού η τριπλέτα (δυο άντρες και η bondage Χιονάτη) Λοβέρδου - Ραγκούση - Διαμαντοπούλου, επικεφαλής του Νέου η τριανδρία Γιώργου Ανδρέα - Νίκου Ανδρέα - Αντρίκου Ανδρέα, απάντων Παπανδρέου, με δελφίνους την Μαργαρίτα Γιώργου Ανδρέα Παπανδρέου και τον Ανδρέα Γιώργου Ανδρέα Παπανδρέου. 
Ο Βαγγέλης Βενιζέλος αιφνιδιάζεται από τις εξελίξεις μένοντας ξεκρέμαστος πολιτικά και άστεγος κομματικά. Έξαλλος αρχίζει να αυτομαστιγώνεται με καφέδες που ρίχνει στον εαυτό του φωνάζοντας ΤΩ-ΡΑ, ΤΩ-ΡΑ, ΤΩ-ΡΑ.

 Το στίγμα του Βαθέος και του Ρηχού ΠΑΣΟΚ είναι σαφές, το στίγμα του Νέου περίπου, καθώς κινείται ανάμεσα στην καταδίκη των συντεχνιών και τον έπαινό τους, στην καταδίκη του ΔΝΤ και τον έπαινό του, στην καταδίκη του κουρέματος και τον έπαινό του, στον έπαινο της ανάγκης σταθερότητας στη χώρα και την καταδίκη των αντιδημοκρατικών πρακτικών που στέρησαν απ΄ το λαό τη δυνατότητα να αποφασίσει για το μέλλον του.

 Τα τρία ΠΑΣΟΚ στις ερχόμενες εκλογές συγκεντρώνουν ένα απροσδόκητα υψηλό ποσοστό, καθώς έχουν πλέον κρατήσει το καθένα σαφείς αποστάσεις από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον των άλλων δύο, με αποτέλεσμα ο κόσμος να ξέρει πια τι ψηφίζει και πού να ελπίσει. 

  Μετεκλογικά σχηματίζουν κυβέρνηση συνεργασίας και αποφασίζουν για το καλό της χώρας να καθιερώσουν τριπλό νόμισμα, αφού το Βαθύ ήθελε δραχμή, το Ρηχό ευρώ και το Νέο την πράσινη ευρωδραχμή. Στις ΔΕΚΟ πληρώνονται με δραχμή, στον ιδιωτικό τομέα με ευρώ και στις ΜΚΟ με πράσινες ευρωδραχμές. Πολυπληθέστερη αποδεικνύεται μια τέταρτη κατηγορία πολιτών, εκείνη που μην έχοντας δουλειά δεν πληρώνεται σε κανένα από τα τρία εθνικά νομίσματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.