# #

2 Νοε 2011

Σαρκοζι: Κάτσε κάτω μωρή χαμούρα λαέ που θα σε ρωτήσουμε...



http://lh4.ggpht.com/_6hsxbn67fBY/SJJlz2lKXWI/AAAAAAAAAKQ/FVUdZn6hQpg/248458951_bbce586ded_o.gif

Πλάκα έχει τελικά το σκυλολόϊ της υπερμάχου της δημοκρατίας και των ανθρώπινων δικαιωμάτων, Ευρωπαϊκής Ένωσης!
 Ούτε βδομάδα δεν έχει περάσει από την...ηρωική "απελευθέρωση" της φουκαριάρας της Λιβύης και πήραμε ένα ακόμα μεγάλο μάθημα δημοκρατικού φρονήματος και τιραμισού με αγνό ιταλικό μασκαρπόνε!

Βγαίνει σήμερα ο "Τάπας", ο Πινέζας ο Σαρκοζής ντε, και βγάζει ένα λογίδριο υπέρ αναπαύσεως της ψυχής της Δημοκρατίας, να ακούει ο μαγκάκος ο Ασσάντ και να ευφραίνεται η καρδιά του.

Δεν λέω, είπε, να τον ρωτάμε τον Μέγα Άρχοντα Λαό, να ακούμε την γνώμη του, αλλά να μη το ξεχέσουμε ρε σεις με τις κωλοερωτήσεις και χάσει ξανά η Ελλάδα το μισό χρέος που της χαρίσαμε, και τρέχουμε μετά όλοι εμείς οι...χαριστές και δεν φτάνουμε!
 Ντάξει, να τον ρωτήσουμε τον λαό, αλλά όχι και να το μαλακίσουμε εντελώς το ερωτηματολόγιο, καθήστε καλά κουφάλες!

Πωπω τεμμάχιο που πήρε στο κρανίο ο κοντός! Φώναξε μετά και την Έϊντζελ να έρθει αύριο από το Βερολίνο γιά να σκίσουν κάθε αβεβαιότητα για το πόσο διαφορετικά είναι τα μάτια του λαγού από τα μάτια του...λαού.

Τα βρήκανε τα παιδιά αναμεταξύ τους τις προάλλες στις Βρυξέλλες, φιλαράκια και καρντάσια, αλλά όχι και να τους χαλάει ο δικός μας ο καράφλας το κούρεμα! Που πα ρε ξυπόλυτε ζήτουλα, που θέλεις να κλάσεις χωρίς να με ρωτήσεις;

Τζίνια τα παιδιά, πρώτα, γιά αυτό αισθανόμαστε τόση σιγουριά που βρισκόμαστε στην ζεστή αγκαλιά τους. Σαρκοζύ, Μέρκελ, Θαπατέρο, Μπερλουσκόνι, Παπανδρέου και σία, όμορφοι τύποι, δημοκρατικοί, αγγελικά πλασμένοι....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.