# #

20 Σεπ 2022

"Μικροί ή μεγάλοι εκβιασμοί" στον Δήμο Δίου-Ολύμπου;

 

Παρακολουθώ τους τελευταίους μήνες, τοπικά πολιτικά στελέχη του κεντρώου χώρου να καυτηριάζουν, με ανακοινώσεις κι άλλους τρόπους, όσα απαράδεκτα συμβαίνουν στην κεντρική πολιτική σκηνή και να εκφράζουν την ανησυχία τους για τη Δημοκρατία σε αυτή τη χώρα.



Κάποιοι από αυτούς δεν επιδεικνύουν την ίδια ευαισθησία για τις μεθόδους και τις πρακτικές που εφαρμόζονται εδώ, δίπλα μας, στον Δήμο μας και αποτελούν κοινό μυστικό (στους κύκλους όσων πολιτεύονται τουλάχιστον).

Ευθύνη δεν έχει μόνο αυτός που μεταχειρίζεται τέτοιες πρακτικές (που παραπέμπουν σε ανελεύθερα καθεστώτα), αλλά και όποιος υποκρίνεται ότι δεν γνωρίζει, αποστρέφοντας απλώς το πρόσωπο,

υποκριτικά και ανεπίτρεπτα.

Είναι ευθύνη όλων των πολιτικών που διαπνέονται από δημοκρατικά αισθήματα, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων, να υπερασπιστούμε το δικαίωμα στο λόγο, το δικαίωμα στο εκλέγειν και εκλέγεσθαι απρόσκοπτα.

Και ταυτόχρονα, υποχρέωση όλων μας, με πρώτους όσους διοικούν, να ενισχύσουμε την ηθική στην πολιτική, τώρα περισσότερο από ποτέ, γιατί εμείς πρώτοι θα υποστούμε απώλειες αν η ηθική στην πολιτική εκλείψει πλήρως, με τις ενέργειες και τις παραλείψεις μας.

Αν όχι για κάποιο ασαφή λόγο, γιατί ο τόπος μας είναι μικρός και όλα γίνονται γνωστά.

Ειδικά όσα συνιστούν,μικρούς ή μεγάλους εκβιασμούς, μικρές ή μεγάλες παραχωρήσεις, ανεπίτρεπτες παρεμβάσεις ισχυρών υπέρ ή κατά πολιτικού προσώπου.


Σοφία Νούλα


Σχόλιο... Εμμέσως πλην σαφώς , η κ. Νούλα , επιβεβαιώνει όλα αυτά που ακούγονται στον Δήμο μας τις τελευταίες μέρες. Ακούγονται πολλά και είναι απίστευτα μετά την ανακοίνωση των υποψηφίων του κ. Κιάφα.

Είναι αλήθεια όλα αυτά κύριοι του λεγόμενου "κεντροαριστερού χώρου";


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.