# #

23 Αυγ 2022

Τρομακτικές αποκαλύψεις για τα βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία

  


Πώς οι ΗΠΑ εμπλέκονται με την δημιουργία του κορωνοϊού και της ευλογιάς των πιθήκων - Πειράματα των μεγάλων φαρμακευτικών σε Ουκρανούς στρατιώτες και πολίτες, έναντι πενιχρών αντιτίμων.

Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας συνεχίζει να αναλύει τις στρατιωτικές και βιολογικές δραστηριότητες των ΗΠΑ και των συμμάχων τους στην Ουκρανία και καθημερινά έρχονται στο φως της δημοσιότητας συγκλονιστικές αποκαλύψεις.

Η εξέλιξη της κατάστασης με την πανδημία COVID-19 υποδηλώνει ξεκάθαρα τη συμμετοχή των ΗΠΑ στην εμφάνιση και εξάπλωσή της, δήλωσε ο Αντιστράτηγος Ιγκόρ Κιρίλοφ, Αρχηγός των Δυνάμεων Ακτινοβολίας, Χημικής και Βιολογικής Άμυνας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσίας.

«Εξετάζουμε το ενδεχόμενο ο Οργανισμός των Ηνωμένων Πολιτειών για τη Διεθνή Ανάπτυξη (USAID) να εμπλέκεται στην εμφάνιση του νέου κορωνοϊού», ανέφερε ο Κιρίλοφ σύμφωνα με το RIA Novosti .

Υπενθύμισε ότι τον Μάιο του 2022, ο Αμερικανός επιστήμονας Τζέφρι Σακς, ο οποίος ηγήθηκε της επιτροπής για τη διερεύνηση της προέλευσης του κορωνοϊού και είναι ο κορυφαίος ειδικός στο..

ιατρικό περιοδικό The Lancet, είπε ότι ο κορωνοϊός δημιουργήθηκε τεχνητά και πιθανότατα χρησιμοποιώντας αμερικανικές προόδους στο βιοτεχνολογία.

«Σύμφωνα με τους ειδικούς μας, αυτό αποδεικνύεται από τη μεταβλητότητα των γενετικών παραγόντων, η οποία δεν είναι χαρακτηριστική για τους περισσότερους κορωνοϊούς, που προκαλεί διαφορετικές κορυφές επίπτωσής τους, σημαντικές διαφορές στη θνησιμότητα και τη μεταδοτικότητα, την άνιση γεωγραφική κατανομή, καθώς και την απρόβλεπτη φύση της διαδικασίας επιδημίας».

Πως διέδωσαν τεχνητά τον κορωνοϊό – Οι νυχτερίδες και τα γουρούνια

Σύμφωνα με τον εντοπισμό και την απομόνωση των ασθενών, η πανδημία τροφοδοτείται τεχνητά από τη «ρίψη» νέων παραλλαγών του ιού σε μια συγκεκριμένη περιοχή», είπε ο Κιρίλοφ.

Από το 2009, η USAID χρηματοδοτεί το πρόγραμμα Predict, το οποίο μελέτησε νέους τύπους κορωνοϊών και αιχμαλώτισε νυχτερίδες που μεταφέρουν αυτούς τους ιούς.

Ένας από τους ανάδοχους του έργου ήταν η εταιρεία Metabiota, «γνωστή για τις στρατιωτικές-βιολογικές της δραστηριότητες στο έδαφος της Ουκρανίας», πρόσθεσε ο στρατηγός.

«Είναι χαρακτηριστικό ότι το 2019 – πριν εμφανιστούν τα πρώτα κρούσματα COVID-19 – το Αμερικανικό Ινστιτούτο Hopkins φιλοξένησε τις ασκήσεις «Εκδήλωση-2019», κατά τις οποίες πραγματοποιήθηκαν δράσεις στο πλαίσιο επιδημίας άγνωστου μέχρι τότε κορωνοϊού, ο οποίος σύμφωνα με το σενάριο της άσκησης, μεταφέρθηκε από νυχτερίδες στους ανθρώπους μέσω ενός ενδιάμεσου ξενιστή – γουρουνιών», είπε ο Αντιστράτηγος, προσθέτοντας ότι κάποτε ο ιός της «ισπανικής» γρίπης, που κόστισε δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπινες ζωές, εξαπλώθηκε με αυτόν τον τρόπο.

Ο Κιρίλοφ τόνισε ότι η εφαρμογή του σεναρίου ανάπτυξης του COVID-19 και η σταδιακή κατάργηση του προγράμματος Predict από την USAID το 2019 «υποδηλώνουν τη σκόπιμη φύση της πανδημίας και τη συμμετοχή των ΗΠΑ στην εμφάνισή της».

Πειράματα σε Ουκρανούς στρατιώτες

Παράλληλα, συνεχίζονται οι εργασίες για τη μελέτη βιολογικών δειγμάτων από Ουκρανούς στρατιώτες που παραδόθηκαν οικειοθελώς. «Όπως σημειώσαμε προηγουμένως, βρέθηκαν υψηλές συγκεντρώσεις αντιβιοτικών στο αίμα τους, καθώς και ανοσολογικοί δείκτες ενδεικτικοί έκθεσης στο νεφρικό σύνδρομο και στα παθογόνα του Δυτικού Νείλου, που μελετήθηκαν από το Πεντάγωνο ως μέρος των ουκρανικών πειραμάτων UP-4 και UP- 8», ανέφερε ο Κιρίλοφ.

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί στην ανακάλυψη ναρκωτικών στον οργανισμό τους, συμπεριλαμβανομένων οπιοειδών όπως η μεθαδόνη, η κωδεψίνη, η κωδετερπή, καθώς και οι ουσίες τύπου εφεδρίνης: t-phedrine και tri-phedrine, σε θέσεις που εγκαταλείφθηκαν από ουκρανικό στρατιωτικό προσωπικό.

Το συνθετικό φάρμακο μεθαδόνη χρησιμοποιείται στη θεραπεία του εθισμού στα ναρκωτικά ως θεραπεία υποκατάστασης.

Υπενθυμίζουμε ότι στη Ναζιστική Γερμανία κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ιδιαίτερα μεταξύ 1943 και 1945, δισκία περβιτίνης, ένα παράγωγο αμφεταμίνης, δόθηκε στους στρατιώτες προκειμένου να μειωθεί η ψυχοσυναισθητική επιβάρυνση, κυρίως στα στρατεύματα των SS.

Το φάρμακο χρησιμοποιήθηκε επίσης μαζικά από τα αμερικανικά στρατεύματα στους πολέμους της Κορέας και του Βιετνάμ.

Μια παρενέργεια τέτοιων εθιστικών ναρκωτικών είναι κυρίως η υπερβολική επιθετικότητα, η οποία εξηγεί την ακραία σκληρότητα προς τους αμάχους που επιδεικνύουν ορισμένοι Ουκρανοί στρατιώτες, καθώς και οι βομβαρδισμοί στον Ντονμπάς.

«Λαμβάνοντας υπόψη τις διαθέσιμες πληροφορίες σχετικά με τις ισχυρές διεγερτικές ουσίες, μελετάμε συνεχώς δείγματα για την παρουσία τους στους στρατιώτες. Τα ίχνη τους παραμένουν σε ανθρώπινα όργανα και ιστούς για μεγάλο χρονικό διάστημα (π.χ. στα μαλλιά – έως και έξι μήνες).

Τα αποτελέσματα θα παραδοθούν στην Ερευνητική Επιτροπή και θα χρησιμοποιηθούν ως αποδεικτικά στοιχεία σε έρευνες για εγκλήματα πολέμου που διέπραξε το καθεστώς του Κιέβου», τόνισε ο Κιρίλοφ.

 

Ο Αντιστράτηγος Ιγκόρ Κιρίλοφ κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης

Πειράματα και σε πολίτες

Πριν από λίγες εβδομάδες, κατά τη διάρκεια της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, το Ρουμπενζόγιε στη Λαϊκή Δημοκρατία του Λουγκάνσκ απελευθερώθηκε. Έγγραφα βρέθηκαν στο εργαστήριο του ιατρικού κέντρου Pharmbiotest που βρίσκεται στην οδό Pochaivska 9, επιβεβαιώνοντας ότι δεκάδες έρευνες και πειράματα πραγματοποιήθηκαν στην Ουκρανία για αρκετά χρόνια για λογαριασμό της λεγόμενης Big Pharma (των μεγάλων φαρμακευτικών). Κλινικές δοκιμές μη καταχωρημένων φαρμάκων με δυνητικά σοβαρές παρενέργειες έχουν πραγματοποιηθεί σε κατοίκους της περιοχής.

«Εξετάσαμε τις εγκαταστάσεις του κέντρου στο οποίο έκαναν κλινικές δοκιμές φαρμάκων σε πολίτες. Σε αυτές βρέθηκαν στοιχεία ότι οι δυτικοί πελάτες επισκέπτονταν τακτικά το Pharmbiotest και τους επιτρεπόταν η πρόσβαση σε όλα τα στάδια της ερευνητικής διαδικασίας. Για τη διευκόλυνση της εργασίας τους, οι επιγραφές στον εξοπλισμό, τα ονόματα των δωματίων και τα εργαστήρια έχουν επιγραφές στα αγγλικά.

Για να αποφευχθεί πιθανό νομικό κόστος και ο κίνδυνος δυσφήμησης μιας εταιρείας, σε περίπτωση αποτυχίας δοκιμών νέων φαρμάκων, αμερικανικές και ευρωπαϊκές εταιρείες διεξαγάγουν κλινικές δοκιμές σε Ουκρανούς πολίτες. Η αμοιβή των πολιτών – «εθελοντών» ήταν ελάχιστη και πιθανά θύματα μπορούσαν εύκολα να εξαφανιστούν. Σοβαροί έλεγχοι ή εποπτεία από τις τοπικές αρχές δεν έγιναν ποτέ.

Αυτό είναι σύμφωνο με τη δυτική αντίληψη της μετεγκατάστασης της πιο αμφιλεγόμενης διεθνούς έρευνας. Στην Ουκρανία, στρατιωτικό προσωπικό, πολίτες χαμηλού εισοδήματος και μια από τις πιο ευάλωτες κατηγορίες του πληθυσμού, οι ασθενείς σε ψυχιατρικά νοσοκομεία, έχουν χρησιμοποιηθεί για το σκοπό αυτό.

Συνεχίζουμε να αναλύουμε το υλικό τεκμηρίωσης που αποκαλύφθηκε στο βιολογικό εργαστήριο της Ρουμπενζόγιε.

Έχουμε ήδη ενημερώσει ότι περισσότερα από 16.000 βιολογικά δείγματα, συμπεριλαμβανομένων δειγμάτων αίματος και ορού, ελήφθησαν από την Ουκρανία στις ΗΠΑ, τη Γεωργία και τις ευρωπαϊκές χώρες.

Στο πλαίσιο των διαβεβαιώσεων της αμερικανικής κυβέρνησης ότι οι γενετικές δοκιμές που λαμβάνονται από τους Ουκρανούς πολίτες επαφίονται «…αποκλειστικά σε ειρηνικούς σκοπούς για τον καλό της ανθρωπότητας…», θα ήθελα να παραθέσω μια δήλωση του Τζέισον Κρογοφ της Επιτροπής Πληροφοριών της Βουλής των ΗΠΑ, στην Παναμερικανική Διάσκεψη για την Ασφάλεια του Ιούλιο.

Ο Κρόου προειδοποίησε τους Αμερικανούς για τους κινδύνους που υπάρχουν στο να δώσουν το DNA τους σε ιδιωτικές εταιρείες για δοκιμές επειδή: “…υπάρχει πιθανότητα τα αποτελέσματα δοκιμών να πωληθούν σε τρίτους… και οι πληροφορίες που ελήφθησαν θα μπορούσαν να γίνουν υλικό για την ανάπτυξη δοκιμών βιολογικών όπλων που στοχεύουν συγκεκριμένες ομάδες… ή άτομα», κατέληξε ο Κιρίλοφ.

Ευλογιά των πιθήκων και ο θάνατος τους Τσάβες

Έχει διαπιστωθεί ότι η Labyrinth Ukraine είναι τμήμα της αμερικανικής εταιρείας Labyrinth Global Health και ένας εκ των ιδρυτών της, είναι πρώην υπάλληλος της Metabiota, βασικού εργολάβου του Πενταγώνου στον στρατιωτικό-βιολογικό τομέα.

 Ο Labyrinth Ukraine συμμετείχε στα βιολογικά πειράματα UP-9 και UP-10, τα οποία μελέτησαν την εξάπλωση της αφρικανικής πανώλης των χωρών στην Ουκρανία και την Ανατολική Ευρώπη.

«Θα ήθελα να επισημάνω ότι ως μέρος του προγράμματος μείωσης των βιολογικών απειλών του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, ένας από τους ερευνητικούς τομείς της Labyrinth Global Health ήταν και η μελέτη των του ιού της ευλογίας των πιθήκων.

Στις 23 Ιουλίου, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας κήρυξε το ξέσπασμα της ευλογίας των πιθήκων ως παγκόσμια έκτακτη ανάγκη για την υγεία και μέχρι σήμερα η ασθένεια έχει αναφερθεί σε 76 χώρες, με πάνω από 26.000 κρούσματα.

Έτσι βλέπουμε μια σαφή και ξεκάθαρη τάση: οι λοιμώδεις παράγοντες που βρίσκονται στη ζώνη ενδιαφέροντος του Πενταγώνου, γίνονται στη συνέχεια πανδημίες, με δικαιούχους τις αμερικανικές φαρμακευτικές εταιρείες και τους προστάτες τους, τους ηγέτες του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ.

Έχουμε τεκμηριώσει επίσης τη χρήση βιολογικών προϊόντων από τις Ηνωμένες Πολιτείες στην Κούβα. Επρόκειτο για τη σκόπιμη εξάπλωση του δαγκείου πυρετού, της αφρικανικής πανώλης των χοίρων και των ασθενειών σε σημαντικές καλλιέργειες στο νησί, πράγμα που επέφερε σημαντικά οικονομικά προβλήματα. Θα δώσω ακόμα παράδειγμα από τον φάκελο της στρατιωτικής βιολογίας των ΗΠΑ.

Το 1997, η κουβανική κυβέρνηση επέστησε την προσοχή της παγκόσμιας κοινότητας για το γεγονός ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είχαν παραβιάσει τις διατάξεις της Σύμβασης για τα βιολογικά και τοξικά όπλα. Η κατηγορία βασίστηκε στη μαρτυρία ενός Κουβανού πιλότου που κατέγραψε βιολογικό ψεκασμό από έναν αμερικανικό αεροσκάφος πάνω από βασικές γεωργικές βιομηχανίες της Κούβας.

Μολονότι κατέστη δυνατή η έναρξη έκτακτης συνεδρίασης των Κρατών Μελών της BWC για το θέμα αυτό, το περιστατικό δεν διερευνήθηκε λόγω έλλειψης μηχανισμού επαλήθευσης της σύμβασης, την οποία η Ρωσική Ομοσπονδία επιμένει επιτακτικά να δημιουργηθεί.

Αυτή η ατιμωρησία έχει συμβάλει στη συνεχή χρήση της τεχνολογίας βιοόπλων από την Ουάσιγκτον στη Λατινική Αμερική, συμπεριλαμβανομένης της δολοφονίας «αντιφρονούντων» πολιτικών.

Στις 18 Ιουλίου 2022, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο, δήλωσε δημόσια τη συμμετοχή των Ηνωμένων Πολιτειών στη δολοφονία του πρώην αρχηγού του κράτους Ούγκο Τσάβες.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχει στη διάθεσή της η Βενεζουέλα, οι αμερικανικές υπηρεσίες ασφαλείας εργάζονταν από το 2002  σε πιθανούς τρόπους δολοφονίας του Βενεζουελάνου ηγέτη, ο οποίος ακολούθησε ενεργή αντιαμερικανική πολιτική. Πολυάριθμες απόπειρες δολοφονίας από μέλη της πρεσβείας των ΗΠΑ στο Καράκας αποκαλύφθηκαν και αποτράπηκαν.

Κατά την παράβαση των διεθνών συνθηκών, οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν εμπλακεί στην ανάπτυξη φαρμάκων που, όταν χορηγούνται βραχυπρόθεσμα, προκαλούν χρόνιες ασθένειες και αναπτύσσουν διάφορες μορφές καρκίνου. Σύμφωνα με την κυβέρνηση της Βενεζουέλας, ένα παρόμοιο φάρμακο χρησιμοποιήθηκε κατά του Τσάβες από τον Κλαούντιο Ντίαζ, μέλος του προεδρικού περιβάλλοντος.  Ο Ντίαζ μάλιστα έφυγε από τη Βενεζουέλα με τη βοήθεια των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ και στη συνέχεια βρέθηκε δολοφονημένος στο Λος Άντζελες, πιθανώς για να μην αποκαλύψει τη συνεργασία που είχε με τις ΗΠΑ, ώστε να βγάλους τον Τσάβες από την μέση.

Μια αιτιώδης σύνδεση μεταξύ του θανάτου του ηγέτη της Βενεζουέλας και της ανάπτυξης βιολογικών όπλων επιβεβαιώνεται από τα ιατροδικαστικά στοιχεία και τη μαρτυρία Κουβανών γιατρών που θεράπευσαν τον Τσάβες αρχικά, δεν μπόρεσαν όμως να τον κρατήσουν για πολύ στη ζωή.

Χάρη στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση που διεξάγουμε, οι απειλές που προέρχονται από τα βιολογικά πειράματα των ΗΠΑ έχουν ήδη τραβήξει την προσοχή πολλών διεθνών και κυβερνητικών οργανισμών.

Μαζικές διαδηλώσεις κατά των βιοεργαστηρίων που χρηματοδοτούνται από το Πεντάγωνο πραγματοποιούνται σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο. Οι οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών της Ευρασιατικής Οικονομικής Ένωσης έχουν εγκρίνει ψήφισμα για το κλείσιμο τέτοιων εργαστηρίων.

Σε αυτό το πλαίσιο, βλέπουμε ήδη μια αλλαγή στην προσέγγιση του έργου του αμερικανικού στρατού στον βιολογικό τομέα σε άλλες χώρες. Για παράδειγμα, ζητήθηκε από τα κράτη στα οποία οι ΗΠΑ διεξάγουν έρευνα διπλής στόχευσης να υπογράψουν μια συλλογική δήλωση συνεργασίας με τις ΗΠΑ αποκλειστικά για «…να ενισχύσουν την παγκόσμια ασφάλεια της υγείας και να μειώσουν τον αντίκτυπο των μολυσματικών ασθενειών στους πληθυσμούς… ». Είναι η λέξη «παγκόσμια» και το υπόλοιπο κείμενο που εφιστά την προσοχή: «με επικεφαλής τις Ηνωμένες Πολιτείες».

Ωστόσο, η πρόσθετη χρηματοδότηση διατίθεται μέσω του Προγράμματος Μείωσης του Βιολογικού Κινδύνου για χώρες που πιστεύουν στην πρωτοβουλία των ΗΠΑ.

Το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας θα συνεχίσει να αναλύει τα τεκμηριωμένα στοιχεία του αμερικανικού προγράμματος βιοόπλων στην Ουκρανία και θα σας κρατήσει ενήμερους για τα αποτελέσματα», ανέφερε ολοκληρώνοντας της ενημέρωση ο αντιστράτηγος Κιρίλοφ.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.