# #

17 Ιουν 2022

Φίλινγκς: Το νέο ζαχαροπλαστείο του δικού μας Αλέξανδρου που συζητιέται στο Παγκράτι

 Φίλινγκς: Το νέο ζαχαροπλαστείο που συζητιέται στο Παγκράτι

Λευκό πλακάκι, κρεμ, πορτοκαλί και ροζ χρώματα, ένας φοίνικας (στο logo), ένα ανοιχτό εργαστήριο και πολλά «φίλινγκς». 

Αυτό το τελευταίο, έτσι γραμμένο με ελληνικούς χαρακτήρες, είναι το όνομα του νέου, μοντέρνου ζαχαροπλαστείου που άνοιξε μόλις πριν δύο ημέρες στο Παγκράτι. «Το διαλέξαμε γιατί σημαίνει συναισθήματα αλλά αναφέρεται και στις διαφορετικές γεμίσεις (fillings) που χαρακτηρίζουν κάθε γλυκό» λέει ο ζαχαροπλάστης και ιδιοκτήτης του ...

μαγαζιού Αλέξανδρος Κόνιαρης. 

Κρέμα φιστικιού παρέα με κομποτέ βερίκοκο ή λεμονάτη custard ψημένη μαζί με ξινό πρόβειο γιαούρτι είναι μερικές μόνο από αυτές που βρίσκεις στα γλυκά του αυτήν την εποχή. Η πρώτη έρχεται στη βολική «συσκευασία» ενός κυλινδρικού choux ενώ η δεύτερη είναι η γέμιση της πανάλαφρης lemon pie που τσιμπάει όσο πρέπει σε οξύτητα.

Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.