# #

28 Μαΐ 2021

Αποκάλυψη - "βόμβα" του Άντονι Φάουτσι: «Οι ΗΠΑ χρηματοδοτούσαν το εργαστήριο της Γουχάν πριν ξεσπάσει η πανδημία» (video)


Αποκάλυψη -

Ο κορυφαίος αμερικανός λοιμωξιολόγος, Δρ. Άντονι Φάουτσι, προέβη σε μια αποκάλυψη η οποία σίγουρα γεννά πολλά ερωτήματα και  δίνει "τροφή" σε νέες θεωρίες "συνομωσίας."

Σε μία αποκάλυψη που σίγουρα θα «γεννήσει» ακόμα περισσότερα σενάρια συνομωσιας, προέβει ο κορυφαίος λοιμωξιολόγος - ανοσολόγος και σύμβουλος του Λευκού Οίκου, Δρ. Άντονι Φάουτσι,  ο οποίος αποκάλυψε πως το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας των ΗΠΑ χρηματοδότησε με 600.000 δολάρια το Ινστιτούτο Ιολογίας στη Γουχάν, για μια περίοδο 5 ετών, ώστε να μελετηθεί αν οι κορονοϊοί της νυχτερίδας μπορούν να προσβάλλουν τον άνθρωπο.

«Τρομάξαμε πολύ με τον...

 SARS-CoV-1, το 2002-2003, όπου αυτός ο συγκεκριμένος ιός μεταδόθηκε αναμφίβολα από νυχτερίδα σε ενδιάμεσο ξενιστή, πυροδοτώντας μια επιδημία και πανδημία που κατέληξε σε 8.000 κρούσματα και κοντά στους 800 θανάτους. Θα ήταν σχεδόν παράλειψη των καθηκόντων μας αν δεν το μελετούσαμε αυτό, και ο μόνος τρόπος για να μελετήσεις αυτά τα πράγματα είναι να πας εκεί που γίνεται η δράση», δήλωσε στην τοποθέτησή του σε αμερικανούς νομοθέτες, ο Άντονι Φάουτσι.

Ο ίδιος ο Φάουτσι είχε επίσης δηλώσει πως «δεν είμαι πεπεισμένος ότι η πανδημία της Covid αναπτύχθηκε με φυσικό τρόπο. Νομίζω πρέπει να συνεχίσουμε να ερευνούμε τι έγινε στην Κίνα έως ότου βρούμε ακριβώς τι συνέβη».

Όπως αποκαλύπτεται, τα 600.000 δολάρια της αμερικανικής χρηματοδότησης δόθηκαν σε ένα γκρουπ με την ονομασία EcoHealth Alliance, το οποίο και πλήρωσε το Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν στην Κίνα για μια «ήπια συνεργασία με πολύ αξιοσέβαστους Κινέζους επιστήμονες, οι οποίοι είναι παγκόσμιες αυθεντίες στον κορονοϊό», όπως αποκάλυψε ο Άντονι Φάουτσι.

Θυμίζουμε επίσης πως πριν λίγο καιρό 18 κορυφαίοι επιστήμονες, μεταξύ των οποίων σε έκθεσή τους που απέστειλαν στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, ισχυρίζονται πως η θεωρία περί διαρροής του κορονοϊού στη Γουχάν της Κίνας, από εργαστήριο, θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη έως ότου υπάρξουν επαρκή στοιχεία που να την διαψεύδουν.

π


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.