# #

18 Σεπ 2021

Γιατί οι υπέρμαχοι του εμβολιασμού φοβούνται τους ανεμβολίαστους?



Απλά ερωτήματα ζητούν απλές απαντήσεις!
Αν και εμβολιασμένος (που το έχει μετανιώσει λόγω παρενεργειών), κατανοώ και στηρίζω πλέον όσους είναι αρνητές.

Το ερώτημα όμως είναι, γιατί οι υπέρμαχοι του εμβολιασμού φοβούνται τους ανεμβολίαστους?

Αφού υποτίθεται ότι έκαναν το εμβόλιο, για να είναι ασφαλείς, γιατί κατηγορούν αυτούς που το φοβούνται;

Μήπως στο βάθος του μυαλού τους, φοβούνται για την ίδια τους την ζωή, αφού καθημερινά διαπιστώνουν ότι όλες οι υποσχέσεις που έλαβαν για την επιστροφή στην κανονικότητα τους, ήταν λόγια του αέρα?

Όπως όλοι γνωρίζουμε οι εμβολιασμένοι, και μάσκα φορούν, και τεστ κάνουν, και νοσούν και πεθαίνουν αν έχουν υποκείμενα νοσήματα, και μεταδότες του ιού είναι, ενώ υπάρχει και η υπόνοια, ότι είναι οι καλλιεργητές και δημιουργοί των μεταλλάξεων!

Σε σχέση λοιπόν με τα παραπάνω, και ειδικά με το ότι είναι μεταδότες του ιού, μπορώ να πω ότι αυτό τους καθιστά πιο χαλαρούς, αλλά επί της ουσίας ιδιαίτερα επικίνδυνους στο οικογενειακό τους περιβάλλον, αλλά και σε χώρους που μπορούν να κινούνται ελεύθερα, όπως ταβέρνες, καφετέριες, σινεμά κ.α.

Προσωπικά λοιπόν, κάνοντας μία αξιολόγηση σε όλα αυτά που ακούω και βλέπω, είμαι πλέον πεπεισμένος, ότι όλη αυτή η εμμονή των υπευθύνων για την υποχρεωτικοτήτα του εμβολιασμού, θέλει να εξυπηρετήσει άλλους σκοπούς, και να δημιουργήσει,

1ο τον διχασμό της κοινωνίας, (στα πλαίσια του αποπροσανατολισμού από άλλα σοβαρά προβλήματα που βιώνει, όπως ανεργία, ακρίβεια, εθνικά θέματα κ.α) και

2ο να δημιουργήσει την υποδομή, για μετέπειτα ύποπτες έως δόλιες καταστάσεις, για το κοινωνικό σύνολο όπως, την εργασιακή δουλεία, την περαιτέρω φτωχοποίηση, το ψαλίδισμα των ατομικών ελευθεριών και την διεύρυνση της αστυνομοκρατία.

Το αδιαμφισβήτητο γεγονός είναι ότι για το Covid19, η ενημέρωση προς το παρόν είναι μονόπλευρη στα ΜΜΕ και
που υπάρχει το διαδίκτυο, όπου διαβάζουμε και τις απόψεις, άλλων έγκριτων επιστημόνων.

Επιστημόνων, τους οποίους απαξιώνουν και λοιδορούν καθημερινά, οι ταγμένοι και καλοταισμένοι τηλεμαιντανοί, σχετικοί και άσχετοι, που όμως δεν τολμούν να αντιπαρατεθούν μαζί τους δημόσια.

Αντ' αυτών, εμφανίζουν στα ρεπορτάζ που κάνουν, άσχετους ως προς τα επιχειρήματα πολίτες, από τους οποίους ζητούν να δικαιολογήσουν τους φόβους τους, ως προς το εμβόλιο.

Αυτό φυσικά γίνεται σκόπιμα, για να αποδομήσουν και να λοιδορίσουν τα τυχόν, μη επαρκή επιχειρήματα τους, και ενίοτε αν βρουν και κάποιον "γραφικό", να τον γελοιοποιήσουν και κυρίως να τον ταυτίσουν με τους άλλους δηλ. όλους τους αρνητές!
Μπορεί να είναι καρτούν κείμενο
Γιάννης Δ. Πρεβενιός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.