# #

4 Ιουν 2021

Ο δήμαρχος Αθηναίων και οι...απορροφητήρες από την Ολλανδία!!!

 


Ο δήμαρχος Αθηναίων αφού έκανε το πείραμα φυτεύοντας δέντρα και φυτά για να δει πόσο αντέχουν χωρίς να ποτίζονται παίζοντας με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ εν μέσω πανδημίας, τώρα έβαλε απορροφητήρες από την Ολλανδία στην πλατεία Ομόνοιας για να σώσει τους Αθηναίους από το καυσαέριο!!!

Το αποκορύφωμα της όλης αυτής νέας ηλιθιότητας έχει την ονομασία "Δέντρα πλατείας Ομόνοιας".
Δεν ξέρω αν η μετάλλαξη του εγκεφάλου του... αστικοποιημένου ανθρώπου είναι αυτή που δεν του επιτρέπει πλέον να σκεφτεί λογικά ή απλά επιλέγονται πάντα οι βλάκες για να λύνουν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από την ανθρώπινη βλακεία.
Σε μέρη στον κόσμο, που η βλακεία δεν έχει αναπτυχθεί τόσο όσο στις αστικές περιοχές, το πρόβλημα της ύπαρξης του ανθρώπου στον πλανήτη λύνεται με άλλους τρόπους.
Λογικούς.

Στο χωριό Piplantri στο Ρατζαστάν της Ινδίας κάθε φορά που γεννιέται ένα κορίτσι οι ντόπιοι φυτεύουν 111 δέντρα. Κάθε γυναίκα δηλαδή μεγαλώνοντας έχει ένα δικό της δάσος για τον απλούστατο λόγο ότι αυτή θα γεννήσει παιδιά και τα παιδιά θα χρησιμοποιήσουν αναγκαστικά δέντρα ή κομμάτι φύσης για την επιβίωσή τους. Έτσι επέρχεται προληπτικά η ισορροπία μεταξύ φύσης και ανθρώπου.
Κατερίνα Γκαράνη
Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, παιδί, άτομα που στέκονται, εξωτερικοί χώροι και δέντρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.