# #

14 Μαρ 2021

Η Θέμιδα σκοτώθηκε σε τροχαίο. - Οργή από χρήστες του διαδικτύου

 


Πάλι δυο μέτρα και δυο σταθμά. 

Πάλι καθάρματα προσπαθούν να συγκαλύψουν

Αυτή τη φορά δυστύχημα, που δεν έγινε από πρόθεση! Αλλά επειδή είναι του κόμματος οι φταίχτες πρέπει να κουκουλωθεί. Η νοοτροπία του φασίστα, του ναζί, είναι ακριβώς αυτή: Κάνουμε ό,τι γουστάρουμε και διατάζουμε τους άλλους να υποταχτούν στη θέλησή μας. Δεν θα τους περάσει.

«Ιάσονας 23χρονών περνά με πράσινο, αυτοκίνητο της Βουλής βγαίνει σα να του ανήκει ο δρόμος, γίνεται σύγκρουση. Διερχόμενο μηχανάκι αυτόπτης μάρτυρας τον τραμπουκίζουν και τον γράφουν για κράνος, τον διώχνουν. Οδηγός άφαντος! Κάμερες ΥΠΑΡΧΟΥΝ, δώστε το υλικό»!

Μην ξεχνάμε πως δεν απείλησε μόνο ο τροχονόμος αλλά και τα τρολλ της δεξιάς που επιτέθηκαν ομαδικά στην κοπέλα που...

έγραψε πρώτη πως ο άνθρωπος σκοτώθηκε.

 Πέρα απ' αυτά που αναφέραμε σε χθεσινή μας ανάρτηση, ας δούμε και κάποιες απ' τις χιλιάδες σχετικές τοποθετήσεις χρηστών τουt witter:
















1 σχόλιο:

  1. Καλα να παθουμε.Γιατι οταν οι κωλομπραβοι[αυτη ηταν η συμπεριφορα τους]του αλητη ανηψιου του Κουλη,και της Ντορας,με κοκκινο ερριξαν μοτοσυκλεττιστη και τραμπουκισανε,το πηραμε ξωφαλτσα.Και αντε οι νεοι δεν ξερουν τι εστι Μητσοτακης.Εμεις τα γεροντια;Που τον ψηφισαμε τρομαρα μας.Ωραια οικογενεια.Οταν δεν προξενει λοιμους,λιμους,σεισμους και καταποντισμους,ριχνει κανενα τροχαιο για ποικιλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.