# #

30 Μαΐ 2020

Λεπτοκαρυά...Επιτέλους θα λυθούν πολλά προβλήματα τη θερινή περίοδο

Κάθε καλοκαίρι αντιμετωπίζουμε τεράστιο πρόβλημα με το πάρκιγκ των αυτοκινήτων των τουριστών αλλά κυρίως των λεωφορείων.

Κατά το παρελθόν αλλά και τον τελευταίο χρόνο το χουμε συζητήσει αρκετές φορές με τους εκάστοτε Δημάρχους και συμβούλους του ΔΣ αλλά οι απαντήσεις ήτανε οι ίδιες από όλους...

ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑΤΑ...η μία, που είναι η κλασική απάντηση για οτιδήποτε ζητάμε σαν κάτοικοι της Λεπτοκαρυάς αλλά απ ότι γνωρίζω και σε ζητήματα όλου του Ανατολικού Ολύμπου.

Η δεύτερη απάντηση ...
ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ για τον συγκεκριμένο χώρο , και δε μας αφήνουνε...
Δε νομίζω ότι είναι σοβαρή απάντηση από εκλεγμένους για να διοικήσουν το Δήμο, θα έλεγα χαζή απάντηση διότι δεν βρίσκω κανένα λόγο να αντιδράσει κάποιος επειδή  θέλουμε να καθαριστεί ο χώρος που σύμφωνα με το σχέδιο έχει επιλεγεί για αθλητικές εγκαταστάσεις...

Όπως γνωρίζουμε όλοι μας που ζούμε σ αυτό το Δήμο ίσως ποτέ να μη γίνουν αθλητικές εγκαταστάσεις στο χώρο αυτό (αν και τελευταίες πληροφορίες,μετά τη δημοσίευση του άρθρου, μας είπαν ότι είναι σε τελικό δρόμο να γίνουν τελικά στο χώρο αυτό οι αθλητικές εγκαταστάσεις), οπότε γιατί να μη τον χρησιμοιήσουμε , έστω προς το παρόν για πάρκιγκ?

Ευτυχώς υπάρχουν και εθελοντές για να προσπεραστεί και η απάντηση στο πρώτο ερώτημα.
Ο Δήμος απλά διέθεσε το μηχάνημα και τα καύσιμα και ο Σάκης ο Σιαμήτρας εθελοντικά καθαρίζει ήδη εδώ και μερικές μέρες τον συγκεκριμένο χώρο..και του αξίζει ένα μεγάλο ΕΥΓΕ.

Μας είπε επίσης σήμερα ότι όσο το μηχάνημα βρίσκεται στη Λεπτοκαρυά θα καθαρίσει και τις πλατείες που είναι παρατημένες εδώ και πολλά χρόνια απ όλα τα Δημοτικά Συμβούλια που πέρασαν μέχρι τώρα, με συνέπεια την ασχήμια, τα σκουπίδια ,την βρωμιά και πολλά φίδια που βολτάρουν μαζί με τους τουρίστες το καλοκαίρι.






Μέχρι και σπαθόχορτο φύτρωσε , πέρα από αγριόχορτα μέσα στο δρόμο....
Φαντάζομαι ότι ο Δήμος θα καθαρίσει και τα αγριόχορτα στις άκρες των δρόμων αλλά και των πεζόδρομων.  Η κατάσταση ειδικά στην περιοχή αυτή είναι  απαράδεκτη...
Κι ο Δήμος πρέπει να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες του.


2 σχόλια:

  1. δηλαδη Κωστα απ το ολοτελα καλη και Παναγιωταινα .Αφου δεν θα μας κανουν αθλητικο κεντρο ας μας κανουν ενα παρκινγκ. Ειμαστε αξιοι της μοιρας μας Ποσο λυπαμαι για ολα αυτα !ποιον κοροιδευουν αραγε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το άρθρο γράφει/..."προς το παρόν"... Είναι καλύτερα να μείνει σκουπιδότοπος ? Και αθλητικές εγκαταστάσεις πιθανόν να γίνουν..Νεότερες πληροφορίες λένε ότι είναι σε καλό δρόμο και σε βάθος πενταετίας...οι αθλητικές εγκαταστάσεις. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΜΩΣ καλό θα ήταν να χρησιμοποιηθεί έστω για πάρκιγκ...Δε συμφωνείς?
      (Καλό θα ήταν να γράφεις κι ένα όνομα για να γνωρίζουμε ποιος σχολιάζει)

      Διαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.