# #

21 Μαρ 2020

Υπάλληλος του Αλαφούζου χύνει το δηλητήριο του στοχεύοντας εκπαιδευτικούς



Τι διάολο; Οτι δημοσιοκαφρικό καθίζημα υπάρχει, στο χαμαιτυπείο -για να θυμηθούμε τον χαρακτηρισμό που είχε δώσει ο μακαρίτης Μητσοτάκης- του Αλαφούζου λιμνάζει και σιτίζεται;

Προχτές, ένας απ' αυτούς τους καλαμαράδες έριξε τα εμέσματα του ενάντια στις δημόσιες δομές υγείας και στην αγωνίστρια γιατρό Ολγα Κοσμοπούλου.

Τώρα ένας άλλος άθλιος απ' αυτό το τσούρμο, ο Τάσος Τέλογλου, στοχοποιεί τους εκπαιδευτικούς γιατί λέει "κάνουν διακοπές".

Πραγματικά, αυτή την ηλιθιότητά του, δεν ξέρεις που πρέπει να την αποδόσεις.

Σε προσπάθεια δημιουργίας "κοινωνικού αυτοματισμού", αφού τους αντιπαραβάλλει με χαμηλόμισθους υπαλλήλους και γιατρούς; 

Μπορεί αυτό να είναι το αγαπημένο "σπορ" των δημοσιοκάφρων του Σκάι, αλλά στην προκειμένη περίπτωση είναι  είναι κάπως δύσκολο, να χρησιμοποιηθεί  αφού τα σχολεία -όπως και στις περισσότερες χώρες του κόσμου- έχουν κλείσει με απόφαση της κυβέρνησης.

Οπότε μόνο στην εσωτερική σαπίλα, αυτού του "λαμπρού αστέρα της γερμανόφιλης δοσιλογικής μαφίας του τόπου", όπως τον προσδιόριζε σύντροφος σε περασμένη ανάρτηση μας, μπορεί να αποδώσουμε τα γραφόμενα του.

Οσο για το πόσο δημοκράτης είναι αυτός ο "μαλάκας", όπως τον χαρακτήρισε δημοσίως ένα άλλο "μπουμπούκι" απ' τους "διαμορφωτές της κοινής γνώμης", το βλέπουμε στο παρακάτω βίντεο.

Σ' αυτό η συνεργαζόμενη με το ΚΚΕ, βουλευτής Λιάνα Κανέλλη. διαβάζει ένα απόσπασμα δημοσιεύματος του Τέλογλου κατά το οποίο ο υπάλληλος του Αλαφούζου, ονειρεύεται δικτατορίες με κοινοβουλευτικό περιτύλιγμα,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.