# #

18 Μαρ 2020

Είναι δυνατόν να ισχύει αυτή η είδηση και να υποβαθμίστηκε σ' αυτό τον βαθμό από όλα τα διεθνή ΜΜΕ;


Σχόλιο Αριστοφάνη....  
Μήπως είναι προφανές...ότι δεν τους ενδιαφέρει να θεραπεύσουν τους ήδη πάσχοντες ...;

ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΕΛΟΥΝ....

Ήδη σκοτώνονται μεταξύ τους οι εταιρείες (οι οποίες στηρίζονται από τις κυβερνήσεις τους) ποιανού εμβόλιο θα υπερισχύσει... Έχουνε καταντήσει γελοίοι και είναι αυτά τα ζώα που κάνουν κουμάντο στον πλανήτη...
Όσο για τους δημοσιογραφίσκους...απλά παπαρολογούν όλη μέρα στα κανάλια πουλώντας διαφημίσεις στο πόπολο...Ελεγχόμενα χεσμένα ανθρωπάκια.


Το έχουμε ξαναγράψει. 
Ποτέ δεν έχουμε καταλάβει τα κριτήρια με τα οποία τα αστικά ΜΜΕ αξιολογούν τις ειδήσεις.
Αυτή την φορά όμως προβληματιστήκαμε έντονα το πώς πρέπει να σχολιάσουμε ένα χθεσινό "αποκλειστικό ρεπορτάζ", που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του Star.

Μας το κοινοποίησε η ανταποκρίτρια του σταθμού στο Παρίσι, Μαρία Δεναξά, και το πρώτο που μας έκανε εντύπωση είναι ότι είχε διάρκεια λίγο περισσότερο από ένα λεπτό και αυτό πριν ...
πέσουν τίτλοι τέλους στις ειδήσεις.
Αναφέρεται σε ένα θέμα που απασχολεί για μέρες ολόκληρο τον πλανήτη και έχει προκαλέσει χιλιάδες νεκρούς. Αναφερόμαστε φυσικά στην φονική πανδημία του κορονοϊού.

Σ' αυτό αναφέρεται ότι ο Ντιντιέ Ραούλτ, Καθηγητής Ιατρικής Διευθυντής του Μεσογειακού Ινστιτούτου Μολυσματικών Ασθενειών της Μασσαλίας, που προΐσταται σε μια ερευνητική ομάδα χορήγησε σε ασθενείς που έπασχαν από κορονοϊό μια ουσία που ονομάζεται "Υδροξυχλωροκίνη". 

Μετά από έξι μόνο μέρες οι θετικοί φορείς του ιού που έλαβαν αυτό το σκεύασμα θεραπεύτηκαν σε ποσοστό 75% και μόνο το 25% παραμένουν φορείς απ' αυτούς που συμμετείχαν στην έρευνα.

"Τις τελευταίες εβδομάδες η ουσία αυτή θεράπευσε το 75% των ασθενών με κορωνοϊό που συμμετείχαν σε κλινική δοκιμή σε νοσοκομείο της Μασσαλίας", αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ.

Αν όλα αυτά ισχύουν αυτό δεν θα έπρεπε να είναι πρώτο θέμα στα διεθνή ΜΜΕ; Δεν θα έπρεπε να υπάρξουν έκτακτα δελτία ειδήσεων και αυτή η ανακάλυψη να δεσπόζει στην παγκόσμια ειδησεογραφία; 

Πραγματικά δεν ξέρουμε πώς να τοποθετηθούμε μπροστά σ' αυτή την είδηση και στον τρόπο -που αν ισχύει- υποβαθμίστηκε.

Διαβάστε εδώ το σχετικό δημοσίευμα  από την ιστοσελίδα του Star για να μην ισχυριστεί κάποιος/α ότι υπερβάλουμε.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.