# #

11 Φεβ 2018

Δήμος Δίου-Ολύμπου...Περισσότεροι από δέκα (μέχρι στιγμής) οι υποψήφιοι Δήμαρχοι για τις επόμενες δημοτικές εκλογές!!!!!!






Χαμός με τις υποψηφιότητες των Δημάρχων για τις επόμενες Δημοτικές εκλογές που θα γίνουν το φθινόπωρο του ερχόμενου έτους.

Αν και οι επερχόμενες αλλαγές στον νέο εκλογικό νόμο για τους Δήμους δεν έχει ακόμα οριστικοποιηθεί, οι ...αρχηγοί των συνδυασμών έχουν δραστηριοποιηθεί και ξεκίνησαν ήδη τις εμφανίσεις τους σε δημόσιους χώρους με πολλά χαμόγελα, υποσχέσεις σε υποψήφιους συμβούλους τους και δημότες, συνεντεύξεις τύπου και πολλά πηγαδάκια σε όλα τα χωριά μόλις εμφανιστούν με το καλό κοστούμι....

Ο νυν Δήμαρχος Κώστας Δημόπουλος (ο οποίος δεν πολυγουστάρει τα κοστούμια) δήλωσε στο μπλογκ ότι θα είναι υποψήφιος και στις επόμενες εκλογές με τους ήδη συμβούλους του αλλά και με φρέσκους υποψήφιους(αρκετά ονόματα έχουν πέσει στην αντίληψή μας-τρανταχτά ονόματα από όλους τους πολιτικούς χώρους,αλλά δε..
τους μαρτυράμε ,προς το παρόν).

Αύριο ο Βαγγέλης Γερολιόλιος δίδει συνέντευξη τύπου για να μας παρουσιάσει τις θέσεις του,πιθανόν και μερικούς υποψήφιους του συνδυασμού του(με ποια σημαία?).

Η Κατερίνα η Κουρίτα  πιθανολογούμε ότι θα είναι παρούσα και στις επόμενες εκλογές με τη σημαία του ΚΚΕ,όπως και σ όλες τις δημοτικές εκλογές έως τώρα( Στο ΚΚΕ δεν αλλάζει τίποτα-πιστό στις θέσεις του,παραδοσιακό και σταθερό και στα ποσοστά του).

Η αξιωματική αντιπολίτευση θα είναι παρούσα χωρίς ακόμα να γνωρίζουμε τον νέο..ηγέτη. Ακούστηκαν ονόματα (ελπίζουμε να μην επαληθευτούν).

Ο Δημήτρης ο Μυλωνέρος δήλωσε ότι θα είναι υποψήφιος αρχηγός συνδυασμού...Περιμένουμε και ονόματα αλλά και θέσεις και πρόγραμμα.

Η Ευαγγελία η Ξυπτερά τελευταία ακούγεται ότι θα κατέβει στις εκλογές όπως και η Αφροδίτη η Λέαινα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ επίσης ψάχνεται να βρει αρχηγό (δυσκολάκι φαίνεται,μάλλον θα επιστρατευτεί ο Άρης,αν όχι το ΠΑΣΟΚ να ναι καλά).

Επίσης το Ποτάμι θα κατεβάσει με τη σημαία του πολύ δυνατό συνδυασμό.(εντάξει,κάνουμε και καμιά πλακίτσα ,έτσι για να κοιτάνε πίσω τους οι Πασοκτσήδες, εγώ δε γνώρισα κανέναν έως τώρα που να ψήφισε αυτόν τον...χείμαρρο).

Ακούγονται κι άλλα ονόματα κυρίως δημοτικών συμβούλων πρώην και νυν,οι οποίοι πήραν μερικά ψηφουλάκια παραπάνω σε κάποιες δημοτικές εκλογές και δηλώνουν ότι θα κατέβουν ως αρχηγοί πλέον.  Σκοπός τους προφανώς είναι στο παραπέντε να ενσωματωθούν σε κάποιο δυνατό συνδυασμό με κάποια καλή θεσούλα, με καλό μισθουλάκο και θέση εξουσίας (και καλά).

Σίγουρα θα υπάρχουν αρκετοί φιλόδοξοι δημότες κι από τα χωριά του βορρά ή του νότου που θα θελήσουν να...προσφέρουν τις καλές τους υπηρεσίες στο Δήμο μας κι αν δε τα καταφέρουν μόνοι τους κάπου θα βρεθεί μια στέγη και γι αυτούς.

Η Κρίση δημιουργεί πολλές ευκαιρίες ....


Θα επανέλθουμε με νεότερα λίαν συντόμως αγαπητοί συνδημότες...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.