# #

11 Φεβ 2018

Το κρασί παλιό, το χαβιάρι μαύρο. Φτώχια καταραμένη! Να μη σου τύχει…

Η ελληνική τηλεόραση και ειδικά το ενημερωτικό κομμάτι έχουν ακούσει πολλά για την ποιότητα και το επίπεδό τους. 

Όλα αυτά μέχρι σήμερα. 

Γιατί μετά την αυτοψία του STAR στο σπίτι του Άδωνι για να αποδείξει ότι δεν έχει κάνει ανακαίνιση στο σπίτι του, αλλάζουμε επίπεδο και φτάνουμε σε ως τώρα απάτητες κορυφές. Κανείς δεν μπορεί να αφήσει χολή και υπονοούμενα για το επίπεδο της ειδησεογραφικής ενημέρωσης....


Όλο το ρεπορτάζ, από την αρχή ως το τέλος, ως σύλληψη κι εκτέλεση, είναι συγκλονιστικό. 

Κι είναι κρίμα να μην μπει αυτούσιο το κείμενο του STAR:
“Ξεκινήσαμε την αυτοψία από το ισόγειο. Πάνω στην πόρτα της εισόδου υπάρχουν έντονα τα σημάδια της φθοράς. Προχωρήσαμε στον χώρο όπου βρίσκεται η κουζίνα και το σαλόνι.
Συγκρίναμε τη σημερινή κατάσταση του σαλονιού και της κουζίνας με την εικόνα που είχε καταγραφεί στις 22 Ιουνίου 2009 την ημέρα του γάμου του. Σε μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής του.
Όπως βλέπετε η εσωτερική διακόσμηση, τα έπιπλα του σαλονιού και της κουζίνας φαίνεται ότι είναι ακριβώς τα ίδια.
Ανεβήκαμε και στον πρώτο όροφο όπου τα σημάδια του χρόνου είναι εμφανέστατα στις κουπαστές της σκάλας αλλά και στους τοίχους.
Τα σημάδια της υγρασίας είναι εμφανή σε πολλά σημεία των δωματίων όπως και τα ραγισματα σε πόρτες και γυψοσανίδες.”



Όποιος δε συγκινείται από αυτό είναι απλά αναίσθητος. Και είναι κρίμα που δεν υπάρχουν εκπομπές σαν αυτή του Σπύρου Σούλη για να κάνουν ΔΩΡΕΑΝ την ανακαίνιση αυτού του βασανισμένου σπιτιού δύο τέτοιων βιοπαλαιστών: του Άδωνι και Ευγενίας. Κι ενός τίμιου πολιτικού που κάνει τον τηλεθεατή να ανατριχιάσει με τη δήλωσή του:  
-Δεν παίζω με την τιμή και την υπόληψή μου…
 Άλλο άμα γίνεται φτηνός καμιά φορά -σαν τα έπιπλα στο φτωχικό του διώροφο. Κι έχει δίκιο, γιατί η υπόληψή του δεν κινδυνεύει από όσους τον θεωρούν ούτως ή άλλως φαιδρό και γραφικό.

Μπράβο και πάλι μπράβο. Και ένα ειδικό βραβείο σεναρίου για το διάλογο:  
-Η κουζίνα είναι NEOSET.  
-Δηλαδή φθηνή…

Το κρασί παλιό, το χαβιάρι μαύρο. Φτώχια καταραμένη! Να μη σου τύχει…

Υστερόγραφο: Όσοι έχετε προφίλ στο Facebook, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στη φιλανθρωπική εκδήλωση που διοργανώνεται την άλλη βδομάδα, με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για την ανακαίνιση του σπιτιού του Άδωνι Γεωργιάδη. Κανείς μόνος του στην κρίση!

Υστερόγραφο 2: Τα έσοδα της αυριανής παράστασης του Χριστόφορου Ζαραλίκου θα δοθούν για την ανακαίνιση του σπιτιού του Άδωνι. Ο σκοπός είναι ιερός και αγιάζει το τρολάρισμα…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.