# #

21 Αυγ 2018

Τα πρώτα ξεκάθαρα δείγματα της συνεργασίας ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ !!!!!!!!!!

Συμμαχία και με τον "διάβολο" κατά Πελετίδη στην Πάτρα, προαναγγέλλει τοπικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ



Θυμάστε το 2014 τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ στις δημοτικές εκλογές της Πάτρας;;;

Αν και πρώτη πολιτική δύναμη στην πόλη, το αυτοδιοικητικό σχήμα του, η ΡΑΠ με επικεφαλή τον νυν βουλευτή Κώστα Σπαρτινό έφτασε μόλις στο 16% και αποκλείστηκε από τον δεύτερο γύρο όπυου αναμετρήθηκε ο κομμουνιστής Πελετίδης με τον ..δεξιό Κώστα Χριστόπουλο. Εκεί ο ΣΥΡΙΖΑ στήριξε ανοιχτά τον Κώστα Πελετίδη, με δημόσια τοποθέτηση Τσίπρα εκείνες τις μέρες στην Πάτρα.

Η μνημονιακή μετάλλαξη του ΣΥΡΙΖΑ του 2015 φέρνει νέες πολιτικές προτιμήσεις για τα πράγματα της περιοχής.

Σε επίπεδο περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ήδη είναι κοινό μυστικό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξει τον νυν περιφερειάρχη, υποστηριζόμενο και προερχόμενο από το ΠΑΣΟΚ, Απόστολο Κατσιφάρα παραιτούμενος από δική του υποψηφιότητα που θα πάτωνε.

Στον Δήμο της Πάτρας η κατάσταση είναι ακόμα πιο δύσκολη για τον ΣΥΡΙΖΑ. Και ενώ στις τελευταίες εκλογές σαν κόμμα πήρε 45%, στα δημοτικά πήρε το φτωχό 16% γιατί η υποψηφιότητα τότε Σπαρτινού κρίθηκε μη ριζοσπαστική και τελικά οι Πατρινοί είχαν δίκιο. 

Από τότε η δημοτική παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ σχεδόν διαλύθηκε, αφού και αποχώρησαν τα στελέχη της αριστερής πτέρυγας του τότε ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κυρίως γιατί δεν ενέπνευσε, περιορίζεται σε φτηνή δεξιά αντιπολίτευση απέναντι στον Πελετίδη και βέβαια δεν έχει διαφοροποιηθεί καθόλου από την μνημονιακή πολιτική της κυβέρνησης Τσίπρα. Δημσοκοπικά η ΡΑΠ δεν ανιχνεύεται σε ποσοστό πάνω από 5% πλέον, αν και εκπροσωπεί τον ΣΥΡΙΖΑ.

Χθες στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, μέλος της Νομαρχιακής του κόμματος, σε φουλ αντικομμουνιστική ανάρτηση έγραφε: "ΑΝΤΙ ΕΠΙΜΥΘΙΟΥ. ..Ο ΣΥΡΙΖΑ,σαν η μεγαλύτερη πολιτικη δύναμη στην Πατρα,οφείλει να βρει τον προσφοροτερο τροπο για να απαλλαγεί η Πόλη ,απο το σταλινικο Νεαντερταλ....ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!!!"

Και επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί ούτε καν να καταφέρει να βρει υποψήφιο που να βγει έστω δεύτερος απέναντι από τον Πελετίδη (αφού οι αριστεροί και προοδευτικοί ψήφοι σχεδόν αποκλειστικά θα πάνε στον επιτυχημένο Δήμαρχο Πελετίδη), οι παραπάνω δηλώσεις ισοδυναμούν με πρόθεση κοινής καθόδου του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ με οποιαδήποτε υποψήφιο είτε προέρχεται από ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ, αρκεί να ρίξουν από τον δημαρχιακό θώκο τον Πελετίδη.


Ο ΣΥΡΙΖΑ άλλαξε ταξικό στρατόπεδο και φαίνεται σε κάθε επιλογή του...Με την Δεξιά θα συμβαδίζει πάντα από εδώ και πέρα!


Πηγή: http://anemosantistasis.blogspot.com/2018/08/blog-post_481.html#ixzz5OpVDyHCr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.